Ok, fie...E ultimul post
Chris, sa fie pace
O sa fie sau nu luate masuri impotriva mea...[clar o sa fie] nu`i nimic
Imi cer scuze daca "te-am speriat" cand am zis "Te zbor" ...
De-acum inainte nu o sa mai zic absolut nimic catre tine , doar sa nu ma trezesc cu reclamatii din partea ta ...Asta e 
Oi fii eu mai "rautacioasa" dar pana la urma pe toti v-am respectat
si am adminat cum trebuia de multe ori
...
Imi pare rau ca trebuie sa ne trantim atatea reclamatii pentru chestii de gen
...Eu una, nu imi mai bat capul cu modul vostru de a admina ...Daca am ajuns sa ne "razvratim" unul impotriva celuilalt , imi pare nespus de rau.
Dar...Credeti ca Detinatorilor le pica bine asta? ...Crezi ca le place sa ne stie gen "Fiecare pe cont propiu" ..? Crezi ca nu-si doresc sa fim mai uniti si mai solidari? ...
Parere mea ...Nu o sa fim o "familie unita" pentru ca suntem prea incapatanati si prea orgoliosi...Cu toate astea mi-am calcat peste orgoliu de o gramada de ori . Pentru? 
Am luat remove de 4 ori pentru simplu fapt ca am vrut sa arat ca nu e bine sa lasati alte persoane sa va calce in picioare...De ce nu ati inteles si asta? ...4 Remove pentru ce? ...pentru ca am intrat ca proasta 1 data pe zii pe sv, si am jucat 4-5 runde sa "fac rank" si dupa am iesit? ...Sau pentru ca am incercat sa le arat unora ce e Respectul?
Sincer, nu are rost sa ne certam pentru tampeniile astea si nici nu o dau in "69" acuma, ca nu se merita
...Am asteptat si de data asta sa vad unde ajunge discutia si care ma vor in continuare "out" si care nu ...Persoanele raman aceleasi [3 la numar]
...
P.S: Nu o sa poti obliga o persoana sa te Respecte sau sa te bage in seama, tine minte asta ...Daca eu una nu imi doresc sa vorbesc civilizat cu cineva...Ce poti sa imi faci? ...Imi mai faci o reclamatie? Ca te roade orgoliu? Sa ai bafta la scris atunci ! [Asta a fost la modul GENERAL , si nu personal :) ]
Aceasta postare a fost editata de Xia.Alecsia: 24 November 2013 - 06:46 PM