Jump to content

Photo

MODEL MARIRI/DEGRADARI...

- - - - - BanList ajutor Cerere admin Banlist Marire grad admin wolverine natarau By *Fulger* By Tunet

• This topic is locked This topic is locked
1906 replies to this topic

Poll: Boostare server (10 member(s) have cast votes)

Ti se par mult 2euro pentru ajutarea serverului???

1. DA si Vreau Remove! (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

2. NU (8 votes [100.00%] - View)

Percentage of vote: 100.00%

Vote

Bobo_CS16

Bobo_CS16

Ultras Member

• Membru
  • 527 posts
  • 28 topics
  • Joined 13-September 13
  • Country: Country Flag

Domnule asistent,Chris chiar mentionat ca a facut acest topic la STAFF in special ca sa nu ne facem de cacao,deci nu vede nimeni cine face pe animalu :)) nu vede nimeni tigania =)) si in concluzie... totul este intre noi momentan,membrii staff

Ideea era ca nici macar aici nu ar trebuii sa existe conflictele astea... plus ca nu ma refeream strift la plangerea asta .. ci in general... nu intepeg care e problema ta ... daca tu crezi ca e normal asa ceva sa faci tu... ca eu nu cred ca asa ar trebuii sa fie...

Chris, nu zic ca nu a facut x si y... dar ma refeream ca plangerile astea sunt mult prea exagerate.. si din nou vorbesc in GENERAL!!! nu fac eferire la nomeni si nimic in special... :*

kydduTz

kydduTz

Gold Member

• Membru
  • 725 posts
  • 13 topics
  • Joined 20-August 13

De ce nu poate fii frumos si prietenie? De ce oare trebuie sa ne certam si nu putem fii prieteni, o familie!

Cum ai zis si tu ASISTENT !! Ar trebui sa fim o familie dar unii admini daca au grad mai mare se cred prea IMPORTANTI !! ori si cat ai fi de vechi pe serverul asta vine unu ce isi ia ADMIN ( ore-donatie ) si incepe cu amenintari si etc..e si normal nu sa faci reclamatie cum a facut si CHRIS el nu a facut reclamatie ca a schimbat alexia mapa el a facut pentru AMENINTARE de un alt admin cu grad mai mare ca el !!! 

Edited by DokT0ru, 24 November 2013 - 03:17 PM.

• Crissw likes this

Uzzi ARB

Uzzi ARB

Ultras Member

• Membru
  • 417 posts
  • 10 topics
  • Joined 04-April 13

Ideea era ca nici macar aici nu ar trebuii sa existe conflictele astea... plus ca nu ma refeream strift la plangerea asta .. ci in general... nu intepeg care e problema ta ... daca tu crezi ca e normal asa ceva sa faci tu... ca eu nu cred ca asa ar trebuii sa fie...

Chris, nu zic ca nu a facut x si y... dar ma refeream ca plangerile astea sunt mult prea exagerate.. si din nou vorbesc in GENERAL!!! nu fac eferire la nomeni si nimic in special... :*

Problema mea nu este niciuna dar nici macar nu stii sa te exprimi,ai zis ca faci referire in general? tu nu faci asta mestere tu ai vorbit despre acest topic,daca nu intelegi nici macar ce spun ,nu mai posta atunci,ca uite asa vin certurile,puneti mintea la contributie inainte sa te ataci ca nu te-am luat la carici cu nimic. Nu mai poate omu sa faca o paranteza ca ii sariti in cap la orice vorba cu replici de genu: care e problema ta? si de ce te bagi tu? si mai stiu eu ce,uite asa nu va acceptati intre voi,plus ca va mai si certati si din altele.

Ideea e ca sunt prea multi copiii aici,nu ca as fi eu prea mare,dar fiecare vrea sa impresioneze in felul lui,hai sa venim toti acuma cu replici inteligente si sa fim defapt ceea ce nu suntem.

Mai usor frate ca dati pe afara de atat durere de suflet,familie nu o sa fie niciodata pentru ca nu va cunoasteti in realitate si nu aveti legaturi intre voi,nu o sa fie armonie pentru ca fiecare are o fata in lumea virtuala si una in realitate,nu o sa fie armonie pentru ca mereu o sa existe : Taranu,Inteligentu,Paraciosu,Justitiaru,Prietenosu,orgoliosu,si multe alte personalitati iar astea toate nu se leaga,se bat cap in cap defapt. Aici intre noi,nimeni nu lasa de la el,fiecare abea asteapta sa fie provocat,sa dea replici,sa se ia la cearta,in loc sa isi vada de treaba chiar daca e provocat,unii pur si simplu daca le zici ceva,ai belit-o cu ei ca nu te mai lasa,dar atata timp cat e virtual de ce ar trebuii sa imi bat capu atata? sa arat ca sunt smecher sau ce?? voi asta ganditi,adica ceea ce nu trebuie,terminati odata ca nu mai intru deloc pe forum ca sa vad astea............

Edited by Uzzi ARB, 24 November 2013 - 03:49 PM.

• oLd Sch00lL likes this

Xia.Alecsia

Xia.Alecsia

Ultras Member

• Banned
  • 471 posts
  • 17 topics
  • Joined 13-August 13

De ce nu poate fii frumos si prietenie? De ce oare trebuie sa ne certam si nu putem fii prieteni, o familie!

Cum ai zis si tu ASISTENT !! Ar trebui sa fim o familie dar unii admini daca au grad mai mare se cred prea IMPORTANTI !! ori si cat ai fi de vechi pe serverul asta vine unu ce isi ia ADMIN ( ore-donatie ) si incepe cu amenintari si etc..e si normal nu sa faci reclamatie cum a facut si CHRIS el nu a facut reclamatie ca a schimbat alexia mapa el a facut pentru AMENINTARE de un alt admin cu grad mai mare ca el !!! 

Om ... sa nu iti zic cum ;) Ce nu intelegi ca asta nu e motiv de reclamatie? NU SCRIE IN REGULAMENT NIMIC IN LEGATURA DE "AMENINTARI INTRE ADMINI" doar despre certuri se mentioneaza :) ...Si la noi nu a fost cearta ...Doar o discutie putin mai aprinsa care a incetat repede ;)  , asta e optional si e doar pentru noi...Sa stim ce e bine si ce nu ...Era si normal sa raspund asa dupa ce incepe sa ma ironizeze..Vorbesti prostii + ca nu ai fost pe sv. sa vezi ce sa intamplat X( ....

Asta e reclamatie pe baza de ura si invidie nu ca a fost ceva grav sau mai stiu eu ...Tu si cu el va puteti lua de mana, pentru simplu fapt ca sunteti 2 chitrosi si e foarte pe bune ...Zici de mine sau de altii? Dar tu? Nu ai impresia ca ti sa urcat la cap? Atunci cand eu eram deja pe sv. si tu face-ai cerere slot era bine... :)) Acuma, cand ai "Maior" deja te increzi  ...Stii cum e :-? Nu are importanta cum ne revendicam adminul...Toti coboara :) ;) Doar sa va amintiti sa lasa-ti si loc de "Bunaziua" in unele locuri pentru ca nu stii nici-odata ce se intampla...Hai bafta >:D<

Edited by Xia.Alecsia, 24 November 2013 - 04:34 PM.

kydduTz

kydduTz

Gold Member

• Membru
  • 725 posts
  • 13 topics
  • Joined 20-August 13

Eu loc de buna ziua am dar tu nu ai cum sa intelegi !!! pentru ca intre mine si tine e o mare mica diferenta mai uitate si tu in chat cati te saluta pe tine cnd intri pe svr si cati playeri saluta un alt admin si cu asta am incheiat!!! 

Hai bafta !! ;)

Crissw

Crissw

Master Member

• Membru
  • 1577 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-August 12

Nu conteaza cine e mai vechi si cine e mai nou conteaza cine stie sa faca in asa fel sa fie respectat ;) poti sa ai tu 10000 de ore si el poate sa aiva 5 ore daca el e  in banca lui admineaza si respecta regulamentul normal ca castiga respectul playerilor nu conteaza gradul / orele aici conteaza cum sti sa te comporti 

De ce am fi invidiosi pe tine? De ce am fi "chitrosi" si de ce am avea ura? Pentru ca tu nu ai luat adminul acela pe munca ta tine minte ca ai luat rmv de 4 ori tu ar fi trebuit sa inveti lectia si sa numai fi asa .. dar na :-j fiecare cum poate in fine 

Cearta a incetat pentru ca m-am pus spectator eu si am tacut:) si dupa ti-am zis ca ne vedem pe forum de asta a incetat 

Deci daca ameninti un admin cu ban sau "te zbor" nu se face reclamatie ?:O ca nu stie in regulament :| OMFG :O 

Sincer eu nu am nimic cu tine si cu nimeni de pe aceast server doar ca unii cand iau admin mai mare si se vad mai mare in grad decat ceilalti se cred mai mari si trebuie sa asculta gen daca tu zici "Bai taci" noi ar trebui sa tacem in fata ta , un lucru mai am de spus si gata 

NU CONTEAZA CE GRAD AI CA AI OWNER/CAPORAL/SERGENT TOTI SUNTEM EGALI  SI AVEM ACELEASI DREPTURI ! si cu asta am incheiat !

• L@wL3sS, Max FROM HELL and kydduTz like this

oLd Sch00lL

oLd Sch00lL

Gamer Member

• Membru
  • 920 posts
  • 14 topics
  • Joined 26-July 13

Ia gata ma eu is vechi aici sa ma ascultati pe mine de acuma =))) Ce eu am grad de colonel faceti ce zic eu = )) Glumesc, lasati cearta frate ca nu aduce la nimic bun , daca ne certam ca chiorii nu rezolvam nimic, tot noi primim -1 nu doar 1 singur. Cum a patit bulanzor luati exemplu si nu mai fiti COTOHARLE. TOTI pentru 1 si unu pentru toti ,nu plateste doar 1,asa ar trebui de acuma.

• BulaNzOoR and WOLVERINA like this

Xia.Alecsia

Xia.Alecsia

Ultras Member

• Banned
  • 471 posts
  • 17 topics
  • Joined 13-August 13

Ok, fie...E ultimul post :) Chris, sa fie pace :) O sa fie sau nu luate masuri impotriva mea...[clar o sa fie] nu`i nimic :) Imi cer scuze daca "te-am speriat" cand am zis "Te zbor" ...

De-acum inainte nu o sa mai zic absolut nimic catre tine , doar sa nu ma trezesc cu reclamatii din partea ta ...Asta e :-?

Oi fii eu mai "rautacioasa" dar pana la urma pe toti v-am respectat ;) si am adminat cum trebuia de multe ori :) ...

Imi pare rau ca trebuie sa ne trantim atatea reclamatii pentru chestii de gen :) ...Eu una, nu imi mai bat capul cu modul vostru de a admina  ...Daca am ajuns sa ne "razvratim" unul impotriva celuilalt , imi pare nespus de rau.

Dar...Credeti ca Detinatorilor le pica bine asta? ...Crezi ca le place sa ne stie gen "Fiecare pe cont propiu" ..? Crezi ca nu-si doresc sa fim mai uniti si mai solidari? ...

Parere mea ...Nu o sa fim o "familie unita" pentru ca suntem prea incapatanati si prea orgoliosi...Cu toate astea mi-am calcat peste orgoliu de o gramada de ori . Pentru? :-j

Am luat remove de 4 ori pentru simplu fapt ca am vrut sa arat ca nu e bine sa lasati alte persoane sa va calce in picioare...De ce nu ati inteles si asta? ...4 Remove pentru ce? ...pentru ca am intrat ca proasta 1 data pe zii pe sv, si am jucat 4-5 runde sa "fac rank" si dupa am iesit? ...Sau pentru ca am incercat sa le arat unora ce e Respectul

Sincer, nu are rost sa ne certam pentru tampeniile astea si nici nu o dau in "69" acuma, ca nu se merita :) ...Am asteptat si de data asta sa vad unde ajunge discutia si care ma vor in continuare "out" si care nu ...Persoanele raman aceleasi [3 la numar] :) ...

P.S: Nu o sa poti obliga o persoana sa te Respecte sau sa te bage in seama, tine minte asta ...Daca eu una nu imi doresc sa vorbesc civilizat cu cineva...Ce poti sa imi faci? ...Imi mai faci o reclamatie? Ca te roade orgoliu? Sa ai bafta la scris atunci ! [Asta a fost la modul GENERAL , si nu personal :) ]

Edited by Xia.Alecsia, 24 November 2013 - 06:46 PM.

• WiPXP likes this

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 posts
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

Mai copii v-a inghetat creierul sau vi s-a incins de la cooler-ul pc-ului??? Ca nu-s decat doua variante, hai ca va promit eu ca la primul post de cacao aici pe foum, il inchid inainte sa va aratati voi muschii, ca sa nu va mai dau ocazia sa va atacati ca hienele. Iti dai seama ce mare tragedie, ca nu s-a mai asteptat 10 sec sa se termine runda? Alalalt o intreaba retoric daca e nesimtita iar ea ca sa arate "muschii" proaspat formati, il ameninta zambitor ca il zboara! Hai nu zau?? Aveti cumva impresia ca sunteti sefi si restul niste negrii mititei ce muncesc pe plantatie?? Va inselati amarnic!

Si sa va mai spun ceva, indiferent de vechime, si in viata ca si aici pe server nu inseamna ca esti cel mai bun....am in subordine mai multi oameni printre  care si un babalac si o fata tanara, culmea e ca treaba mi-o fac cu cea tanara cu chef de munca nu cu cel care e sigur de locul de munca pentru simplul motiv ca de 20 de ani e in sistem. Asa ca terminati naiba cu eu sunt de 5 luni, eu de 8...e de toata jena!

Cand am venit pentru prima data sa joc pe acest server, vorba unora era linste si pace, senzatia mea ca numarul mare de admini a dus la acest balamuc continuu. Nu am amenintat niciodata, dar daca nu va potoliti cu vanatul greselilor colegilor vostri, cu amenintari intre admini, cu aerele de vechi admini, veti pleca frumusel de unde ati venit, sau daca e mai usor voi pleca eu si gata! Ca zau ca m-am saturat sa va repet liniste si unitate intre admini si voi va tiganiti ca la usa cortului!!!!

Dau topic close, fara sa se ia nici un fel de masura, dar tineti cont de ce am promis, ori voi multi si galagiosi si atunci plec eu, ori mai putini admini si raman la datorie!!!! E prima data cand cu adevarat m-am enervat si m-am dezgustat de ce faceti intre voi ca admini!

Sincer : SA VA FIE RUSINE!

• Crissw and Xia.Alecsia like this

Liviu Cristian

Liviu Cristian

Power Member

• Membru
  • 88 posts
  • 16 topics
  • Joined 15-September 12

Am luat la cunostinta!

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

Asa cum spuneam, NESIMTIREA UNORA E MAXIMA! Exista un topic deschis de catre unul din cauza carui comportament am deschis acest topic.... o specie pe cale de disparitie, iar cand spun asta, sa fii sigur ca eu nu am de gand sa procedez ca sotia mea, nu am sa plec eu, ci VOI... cei care m-ati determinat sa fac acest topic.

NU ma intereseaza cine se simte si in ce masura, ideea e ca ceea ce s-a intamplat ultima data pe acest server si forum dezgusta pe multi. DA, cu mai putini faceam treaba mai buna si era armonie... AM SA INCEP SA APLIC ACEASTA VARIANTA, iar daca pana acum am tinut cont de alte aspecte, va asigur ca de-acum inainte am sa tin cont numai de Regulament: l-ai incalcat si esti admin? REMOVE! Ce exemplu dai tu ca admin celorlalti playeri? sau celor mai mici in grad ca tine?... ca avem destui Soldati care vad chat-ul de admin... Va jigniti aiurea si uneori din invidie si din nesimtire! Unu moare pentru 3 fraguri pe care le-ar fi facut, altul ia foc(si pe buna dreptate!!!) ca este jignit... am sa schimb un pic Regulamentul si am sa va aduc la cunostinta urmatorul lucru:

UN ADMIN CARE JIGNESTE UN ALT ADMIN, CHIAR SI PE ADMIN-CHAT, VA PRIMI REMOVE !

Explicatia e simpla: fiecare isi vede de treaba lui si nu jigneste pe nimeni, pentru ca nimeni nu este proprietatea personala a nimanui altcuiva decat a proprie-i persoana! Nu l-ai facut tu si nici nu ai ajutat sau contribuit in vreun fel la cresterea si educatia lui ca om, ca sa ai drept de a-l judeca sau de a-i adresa cuvinte care pot fi considerate jignitoare!

CINE  NU  PRICEPE  SI  NU  RESPECTA PE CEI DIN JUR, NE PARASESTE ...  pe usa din spate!

Sa va fie rusine! Va balacariti pe forum mai rau ca in Parlament si uitati un aspect: TREBUIE SA FITI O ECHIPA, pentru ca Lista Staffului Best.cs16.ro asta inseamna de fapt: ECHIPA CARE ADMINISTREAZA SERVERUL SI ARE GRIJA CA PE EL SA SE JOACE COUNTER-STRIKE IN CONDITII NORMALE, SI NU SA DEVINA MOTIV DE "PIATA", UNDE FIECARE ISI EXPRIMA GANDURILE PUBLIC SI ...CARE E MAI TARE, ALA CASTIGA!

UNII SUNT CHIAR NESIMTITI, DAR NE VOR PARASI DESTUL DE CURAND !

• Onutza, WiPXP, Max FROM HELL and 2 others like this

WiPXP

WiPXP

Addicted Member

• Membru
  • 267 posts
  • 13 topics
  • Joined 26-May 13

din pacate o sa fiu absent cred ca 2 - 3 saptamani . . .problema e sta in felul urmator : eram nervos si iam aplicat legea la PC si din motive necunoscute nu vrea sa se mai aprinda :) . . o duc la reparat si ne vedem pe servar . . :> :)

Happiness to all . .. :*

• Xia.Alecsia likes this

Xia.Alecsia

Xia.Alecsia

Ultras Member

• Banned
  • 471 posts
  • 17 topics
  • Joined 13-August 13

Te asteptam :3 ...Griji de tine si Bafta ! :*

• WiPXP likes this

Cubanezu92

Cubanezu92

New Member

• Membru
  • 145 posts
  • 8 topics
  • Joined 23-December 11

Am luat la cunostintza !

Bobo_CS16

Bobo_CS16

Ultras Member

• Membru
  • 527 posts
  • 28 topics
  • Joined 13-September 13
Bafta si stiu ce inseamna sa ii arati la pc cinr i sefu :))) :-j o sa ai de munca ;) ;)
  • WiPXP likes this

johnesku

johnesku

Member

• Membru
  • 18 posts
  • 2 topics
  • Joined 14-February 13

Scuze pentru intarziere!

Steam ID: STEAM_0:0:32458485

Nick: johnesku

gabrielcezar

gabrielcezar

Power Member

• Membru
  • 109 posts
  • 24 topics
  • Joined 30-August 13

Numele Dvs: Canino*Pyc
Numele adminului reclamat: FeNN!x si Chris @ Casamoarafetilii
Data/Ora (cat se poate de exact) :27:11:2013 ora 10:14:22
Motiv : Ocupa admin degeaba nu raspunde nu stie sa joace nu admineaza mai ales FeNN!x
Dovada (Se accepta doar Print la consola):
Dovada:http://imageshack.co...0/8258/ptmp.jpg
http://imageshack.co...9/6562/dwe1.jpg

Nu admineaza nu face nimik sa si moare ca de jucat nu sitie iar Chris sta degeaba pe server :|

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 posts
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

Canino dar tu cine esti? Procur DNA? De cand si pana cand un player da peste bot detinatorilor atunci cand au hotarat ca doi admini, vechi de altfel sunt doi "degeaba"?? Nu serios, esti jucator vechi pe server, nu retin dar poate ai avut si admin, iar azi vii se ne dai cu tifla in nas ca suntem niste idioti de i-am pus pe respectivii admini. Sunt admini pentru ca AU MERITAT SI INCA MERITA! S-a inteles acolo la tine?

In alt ordine de idei, chris e spectator, poate era omul constipat si petrecea mai mult timp la buda, e vreo problema? Iar FENNx chiar nu stiu cine e...am eu o banuiala, dar tot nu esti tu in masura sa ii faci prosti pe adminii nostri, in cazul in care nu iti dai seama te anunt eu ca tocmai ce ai jignit detinatorii care au stabilit cine sa fie admin pe acest server. Nu zic ca nu se greseste, dar pana a ii face prosti pe unii e cale lungaaaaaa...rau!

• Onutza and Xia.Alecsia like this

fulger2013

fulger2013

Advanced Member

• Membru
  • 195 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-October 13

Canino e treaba lor daca admineaza sau nu, si nu iti fa tu griji ca daca ei nu adminau pana acum luau remove asa ca veziti de treaba ta!

fulger2013

fulger2013

Advanced Member

• Membru
  • 195 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-October 13

Sa revi cant mai curand! Te asteptam!

Edited by fulger2013, 27 November 2013 - 01:28 PM.

• WiPXP likes this

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users