Tinere crede-ma ca am facut si demo, dar nu ma sinchisesc sa ma justific la tine, o sa iti spun si de ce: m-a scarbit faza asta! Un admin in care aveam incredere vine si joaca cu wall, subtil adevarat, dar nu de neobservat. Si eu fata de treaba te mai si rugam sa il verifici pe altul cu posibil cod... Am sa iti trimit demo pe P.M. Sa te vezi si tu in film
Si sa stii ca atunci cand e vb de admini nu fac ce ma taie capul asa de nebuna...erau 4 admini care te-au observat, asa ca gura mica si joc de glezne, ca e rusinicaaaaa
P.S. DEMO > http://www.girlshare.ro/33027647.4
mda..ce-mi pare mie rau ca asta e chiar demo-ul de dinainte de pika si nu il mai am pe cel lung de vreo 5 min, a facut record peste cel vechi, ca acolo erai mai mult decat vizibil!
Edited by WOLVERINA, 28 November 2013 - 06:23 PM.
Tinere crede-ma ca am facut si demo, dar nu ma sinchisesc sa ma justific la tine, o sa iti spun si de ce: m-a scarbit faza asta! Un admin in care aveam incredere vine si joaca cu wall, subtil adevarat, dar nu de neobservat. Si eu fata de treaba te mai si rugam sa il verifici pe altul cu posibil cod...
Am sa iti trimit demo pe P.M. Sa te vezi si tu in film
Si sa stii ca atunci cand e vb de admini nu fac ce ma taie capul asa de nebuna...erau 4 admini care te-au observat, asa ca gura mica si joc de glezne, ca e rusinicaaaaa
Astept si eu demo ala ... vreau sa vad si eu acel " wall "
Eu nu pot sa spun ca ai avut wall pentru ca nu te-am prins in flagrant,nu am vazut niciun demo cu tine,dar daca ti-a dat un fondator atunci asa o fi..de comentat nu ar fii prea multe pentru ca nu ai primit pika de la un admin ci de la un fondator. Acel demo ar fi fost bine sa fie postat,pentru ca fiecare si-ar fii facut o parere chiar daca nu conteaza aceasta luand in calcul ca un fondator ti-a dat exterminate.
- NUME: C.C.A | Beloo ip: 92.82.97.77
- PROPUNERE:ban
- EXPLICA:a intrat cu aim+wall+speed
- ALTE ADAUGARI: a intrat cu cod cand nu era admin on dovada demo.nam stiut unde sa postez asa ca am postat aici
http://www12.zippysh...83802/file.html
NUME:J0k3r ip:92.82.97.77
- PROPUNERE:ban
- EXPLICA:a intrat cu cod cand nu era admin on
- ALTE ADAUGARI: demo:http://www39.zippysh...07358/file.html
JUCAM LINISTITI PE KABUL AZI 28.11.13 PANA A INTRAT UZZI SI A INCEPUT SA TOT BALMAJEASCA CE A FACUT EL LA SCOALA .(TOATA HARTA 30 MIN).L-AM RUGAT SA TACA CA DISTRAGE ATENTIA DE LA JOC SI A INCEPUT SA FACA PE "ADMINU" ADICA KICK SI DUPA EXTERMINATE,DUPA UN SCHIMB DE REPLICI INTRE MNINE SI EL DAR FARA INJURII.
DACA ASA VA TRATATI VOI PLAYERI CA RE-ISI SPUN O PARERE DESPRE UN DOBITOC CARE INTRA PE SERV DOAR SA SE LAUDE EL CU CE A FACUT LA SCOALA SI MAI DA SI EXTERMINATE CA EL ARE ADMIN ,E ZEUL SUPREM,EU VA UREZ BAFTA LA PLAYERI.
WOLVERINE TE ROG SA IMI SCOTI BANUL(CARE A FOST DEFAPT EXTERMINATE).
O ZI BUNA !
WOLVERINE: MODELUL UNEI RECLAMATII PENTRU ABUZ IL GASESTI IN ACEASTA CATEGORIE! IDEAL AR FI FOST CA SA IL RESPECTI, DAR, NU AI FACUT DECAT SA DEMIONSTREZI CAT DE SMEKER ESTI TU SI CA NICI MACAR REGULILE NU TE INTERESEAZA, ASADAR... CITESTE REPLICILE ADMINILOR CARE JOACA TETRIS...
Edited by The WOLVERINE, 28 November 2013 - 05:14 PM.
Asa e cand va cautati de lungul nasului...Sa iti fie invatatura de minte Eu iti dadeam 2x pika sa te linistesti....Nu-ti convine conversatia, nu o lua in seama...Pune un caiet in zona chat`ului
...Atatea figuri face-ti de parca ati fii Sfinti...
Uzzi
P.S:Eu sunt invatata deja cu voi ...Dar unora chiar nu le plac "Nesimntiti"
Edited by Xia.Alecsia, 28 November 2013 - 04:39 PM.
nu stiu dc nu merge dar sper sa puteti sa il vedeti avea aim+wall sa intrebati plaieri...
zS__killed AnOnIm` with m4a1
] playdemo JOK3r.demPlaying demo from JOK3r.dem.ERROR: couldn't open.] viewdemo JOK3rPlaying demo from JOK3r.dem.Coudn't open demo file jok3r.dem.Viewdemo: couldn't load demo JOK3r.dem.] playdemo JOK3rPlaying demo from JOK3r.dem.ERROR: could
Alecsia vezi ca nu ii JOK3r.dem. ii J0K3r.dem adica ii cu 0 nu cu O
Bravo Uzzy ! Chiar am sa ii fac marire la grad pentru ca merita! NESIMTITII NU AU CE CAUTA PE SERVERUL ASTA, IAR TU TI-AI MERITAT PE DEPLIN SOARTA !
Eram langa sotia mea si mi-a atras atentia cu privire la schimbul tau de replici cu Uzzi...asadar, am vazut TOT, iar tu iti meriti ban-ul !
O sa ramai banat pana cand iti vei da restart la router si iti vei schimba numele...daca ai IP static... SOARTA !!!
Nu inchid topicul ca poate mai confirma si altii ceea ce am scris eu aici si ceea ce a facut Uzzi...
DAR BAN-ul RAMANE !
Tinere eram pe server si stiu exact cum stau lucrurile.
Asadar pentru jigniri aduse adminilor iei ban...eu ti-am dat kick nu altcineva. Nu stii ce jigniri?? Hai ca iti aduc eu aminte "esti prost de gura"...asa il alintai pe uzzi...el cu mult prea multa rabdare te-a luat la conversatie, cand trebuia inca de la prima vb scrisa sa te trimita la o mica pauza de minim 60 de min...asa ca sa iti treaca dracii. Dar tu ai continuat de parca erai tac-su si il apostrofai de mama-focului. Hai sa fim seriosi, tu chiar credeai ca o a primesti unban pentru jignire a unui admin??? Ma faci sa rad ...sfat: du-te in graba cea mai mare unde vezi cu ochii pe alt server, ca de nu tot intr-o pika ai sa fii, garantez eu si inca vreo cativa admini!
"SUCCESURI" DEOSEBITE
Edited by WOLVERINA, 28 November 2013 - 05:11 PM.
ATAT DE PROST SUNT CA NICI PAMANTUL NU MERITA SA MA TINA....ASA CA FUG TAREEEEEE LA 2 M SUB..
Edited by WOLVERINA, 28 November 2013 - 05:55 PM.
Doua cuvinte pentru tine
: Dobitoc infect !
RECUNOSC SUNT UN DOBITOC INFECT!
Edited by WOLVERINA, 28 November 2013 - 06:04 PM.
Nu vreau sa supar pe nimeni , dar in Demo pus de wolverina daca joci la sunet stii daca vin aia sau nu si nu e wall 100% . Nu vreau sa ii iau apararea sincer , dar ar fi fost bun demo ala de 5 min ,ar ajuta sa se clarifice situatia !
Repet e decizia unui fondator deci C`est la vie !
0 members, 1 guests, 0 anonymous users