Jump to content

Photo

MODEL MARIRI/DEGRADARI...

- - - - - BanList ajutor Cerere admin Banlist Marire grad admin wolverine natarau By *Fulger* By Tunet

• This topic is locked This topic is locked
1906 replies to this topic

Poll: Boostare server (10 member(s) have cast votes)

Ti se par mult 2euro pentru ajutarea serverului???

1. DA si Vreau Remove! (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

2. NU (8 votes [100.00%] - View)

Percentage of vote: 100.00%

Vote

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11
  • Country: Country Flag
Model Upgrade / Downgrade / Remove

Nick Fondator :
Nick Admin :
Grad Vechi :
Grad Nou :
Motiv :

*Doar FONDATORII pot mari/degrada un admin.

• SNOOPYX and Robert20012 like this

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11
CERERILE DE SCUTIRE SE FAC DUPA MODELUL URMATOR:

- Nume:
- Grad:
- Motiv:
- Durata:
- Dovada:

Pentru ca cererea sa fie luata in considerare postati configuratia pc-ului.
  • SNOOPYX likes this

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11
Aici vor posta doar cei din staff!!
Nu ezitati sa faceti propuneri,sugestii etc..
Orice e important e binevenit....

SloWDeL

SloWDeL

Member

• Banned
  • 14 posts
  • 4 topics
  • Joined 11-January 13
am o sugesti as vrea sa se faca un nou topic in care titlul sa fie degradari/remove/avansari/suspend

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11
Exista deja acest topic.priveste grila principala.

SloWDeL

SloWDeL

Member

• Banned
  • 14 posts
  • 4 topics
  • Joined 11-January 13
Mane as propune sa bagam si Statistica HLX:CE CS 1.6 si acolo sa apara toate serverele iar undeva sus sa scrie STATISTICI SERVERE si acolo cand apesi o sa se vada ce pui tu acolo Statistica HLx:Ce Cs 1.6 si si inca una care avem noi pe forum...asa toti playeri si clanurile o sa vada care este cel mai bun clan si cel mai bun jucator......am vazut model la *******.ro aia... ma scuzati pentru ca arat o poza care are cateva sv..din ******* si cateva clanuri dar sa nu va suparati nu vreau sa fac reclama este doar o propunere sau sa o luam ca o sugestie dar pentru poza ma tem ca o sa iau warn sau ban cateva zile :(( http://www.girlshare.ro/32089974.4

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11
Nu beneficiem de acest "contorizator" .acesta este disponibil doar la pachete de 120 de lei si se numeste Posted Image

htzAdrian

htzAdrian

Member

• Membru
  • 26 posts
  • 6 topics
  • Joined 07-November 12
Sugestie sa se scoata sunetele cand se conecteaza cineva am vazut ca multora nu le place si chiar devine enervant uneori !!

SloWDeL

SloWDeL

Member

• Banned
  • 14 posts
  • 4 topics
  • Joined 11-January 13
:)) daca nu le place trb lor...mie imi plac!!!

SloWDeL

SloWDeL

Member

• Banned
  • 14 posts
  • 4 topics
  • Joined 11-January 13
Propun luam vpsuri free stiu un site care baga redirecte free adik vpsuri free!!este valabil pentru toti admini care vor si vor free dar daca vrea m3rc3naru si 1niq mast3r este k cand vreti scrieti aici si spuneti da sau nu!!

Bl@ckSh@dow

Bl@ckSh@dow

Advanced Member

• Membru
  • 131 posts
  • 11 topics
  • Joined 01-January 13
vorbesti de vps-uri pt ca probabil stii ce inseamna dar sunt multi care habar nu au sa se logheze cu parola de admin,ce solutie ai pt asa ceva? Propunerea e buna dar nu cred ca va rezista mult redirectele pe vps-urile free,ar trebuii sa vb despre vps-uri platite asa e mult mai sigur ;) din partea mea e ok eu unu stiu cu ce se mananca mai tot ce tine de cs dar iti garantez ca multi nu stiu si atunci avem probleme.

Bl@ckSh@dow

Bl@ckSh@dow

Advanced Member

• Membru
  • 131 posts
  • 11 topics
  • Joined 01-January 13
slowdel tu esti unu dintre robotii de pe sv wtf,prea multe pluginuri nu sunt bune pe sv,master ar trebuii scos si pluginu bulet damage pt ca sau invatat astia sa traga prin zid sa faca un control daca e cineva acolo si apoi se pun sa traga ca nebunii,dupa care urmeaza tipetele playerilor ca nush care e codat si ca adminii nu isi fac treaba samd. :D
  • D3agl3.? likes this

Bl@ckSh@dow

Bl@ckSh@dow

Advanced Member

• Membru
  • 131 posts
  • 11 topics
  • Joined 01-January 13
Propun sa aplici niste sanctiuni tuturor adminilor care gresesc inclusiv mie daca este cazul si pe langa asta sa faci si putina curatenie printre ei,sunt multi care au admin si habar nu au ce inseamna ADMIN.Chiar as vrea sa posteze aici adminii de pe sv definitia adminului dar nu copiate de pe net,sa o spuna cum o stiu ei.

In primu rand toti adminii ar trebuii sa tina redirecte minim 5 ore pe zi care nu tine dale remove o saptamana 2ua sau cat e nevoie pana fac orele(exceptie cei care nu pot tine din cauza netului/pc-ului)

In al doilea rand adminii care abuzeaza de rangu lor, la fel in functie de gravitatea situatiei sa ia remove o saptamana,2ua,etc. dupa care sa fie decazuti din rang pana la player :)

Adminii care au fost sanctionati de 3X sa li se ia adminu de tot pt ca sigur nu vor fi capabil de el.

Daca ce am mentionat eu mai sus nu va da roade propun sa mi se ia mie adminu care il detin pe sv fara nici o suparare.
APP: astept aici posturile adminilor cu definita CE INSEAMNA ADMIN PE UN SV DE CS1.6

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11
Cei ce nu vor raspunde la propunere/cerere vor primi -1!!

Prestige xD

Prestige xD

Member

• Membru
  • 49 posts
  • 4 topics
  • Joined 16-January 13
admin in mare parte inseamna administrator , cel care se ocupa cu buna functionare a servarului . In cazul de fata admin inseamna cel ce se ocupa de sv cat timp este pe el pentru a se putea juca linistiti ceilalti playeri fara ca sa ii deranjeze codatii ... Eu asa vad raspunsul la ceea ce inseamna admin :D
  • Prestige. likes this

razz96

razz96

Member

• Membru
  • 64 posts
  • 21 topics
  • Joined 12-July 11
eu inteleg prin cuvantul admin un player care sa pastreze disciplina pe sv si sa scape sv de codati :P

quiT.raul

quiT.raul

Advanced Member

• Membru
  • 389 posts
  • 85 topics
  • Joined 03-December 11
adminul pe un server de cs inseamna responsabilitate ,in calitate de admin ai avea funcia de a avea grija de svr ,sa pastrezi serverul linistit si fara codati ca sa se poata juca frumos si fara certuri , si astfel playeri vor vizita svr des...

L@wL3sS

L@wL3sS

Untouchable Member

• Membru
  • 1232 posts
  • 11 topics
  • Joined 12-December 12
Admin => administrator => cineva care are grija ce un site, de un forum, de un server de joc . (in cazul nostru Counter Strike)
Poate fi desemnat de anumite persoane (Detinatori) care cred ca este demn de acesta functie (Gradul adminului in cauza)

Admin - administrator-
Administrator se mai foloseste si in alte contexte (cazuri) , cum ar fi : administrator de bloc

:) Bine asa Bebeto' :))

Edited by UNIqMASTER, 22 January 2013 - 10:25 PM.

Mihaimonik

Mihaimonik

Power Member

• Membru
  • 119 posts
  • 20 topics
  • Joined 05-December 12
Un admin trb sa fie activ in fiecare zii pe srv si pe forum nu ca intru eu odata pe saptamana si ii zic la ala care e permanent pe srv ii cer socoteala sunt admini de genul asta astai parerea mea :))

SeX Pistols

SeX Pistols

New Member

• Membru
  • 125 posts
  • 3 topics
  • Joined 26-September 12
Admin(Administrator pe english) este o persoana care ADMINISTREAZA ceva din mai multe puncte de vedere.El trebuie sa aiba in vedere problemele jucatorilor si ale altor admini daca este cazul.Adminul trebuie sa schimbe mapa fiindca altfel o schimba serverul pentru el,adica are degeaba acest acces. Din alt punct de vedere adminul face pe politistul, depisteaza codatii si ii pedespeste in functie de gravitate.Tot de asemenea administratorul unui server(in functie de grad) trebuie sa se ocupe de probleme interne:forum,redirecte,alti admini,pluginuri(care se pricepe). Acestea fiind spuse adminul are multe roluri pe care trebuie sa le indeplineasca.Aici intervine desigur EGOUL ficaruia,dar si CARACTERUL si rabdarea.Foarte important este ca un admin sa aiba un caracter demn de respect si sa respecte la randul lui.

Redirectele trebuie tinute cat mai mult,pentru a umple serverul>>>>Recomand astfel cine nu tine redirecte si este prezent pe server sa fie pedepsit,deoarece acest lucru deriva DIRECT din lene(mai taie din ele dale drq).

De asemenea gasesc absolut vital ca adminii mai mici in grad sa respecte adminii mai mari in grad cu o experienta mai mare si desigur o vechime mai mare pe server.Alt aspect pe care as vrea sa il subliniez ar fi faptul ca adminii cu putina experienta sau deloc sa fie atenti la cei cu experienta si sa invete ceva in fiecare zi daca este posibil ,de ex: cum sa depisteze coduri/hackuri etc.

Daca tot ati vrut sa postez am dato in academice :D
  • cicuboss likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users