Am luat la cunostinta !! imi voi schimba semnatura curand !!!

MODEL MARIRI/DEGRADARI...
Posted 23 November 2013 - 03:14 PM

Posted 23 November 2013 - 03:30 PM

Steam ID: STEAM_0:0:26342177
Nick: ghost@war (B3ST*ghost)
Edited by B3ST-ghost, 23 November 2013 - 03:30 PM.
Posted 23 November 2013 - 04:17 PM

Posted 23 November 2013 - 04:55 PM

Posted 23 November 2013 - 06:42 PM

Nu am vrut sa fac reclamatie sa vada toata lumea am facut aici
De cand tu ti-ai luat colonel/owner te-am felicitat ca ai luat up bravo tie , dar asta nu inseamna ca daca esti mai mare in grad ca ceilalti trebuie sa tacem in fata ta ca asa spui
Eram pe mapa kabul32 si a dat vot si a iesit westood_big sia dat refused si eu am plantat bomba si dupa aceea a schimbat imediat si i-am spus "esti nesimtita?" plantez bmb si tu dai refused si dupa scrii mapa in console? si mi-a raspuns "da ce mai stateam dupa un player " si erau 2 de la ct + eu de la t + bmb plantata si imi zice sa nu comentez in fata ei capis? ca mi-am luat adminul pe milogeala inapoi si ca sa numai fiu tare in gura + alte chestii in poze
Daca tu esti colonel acum nu inseamna ca nu avem voie sa iti spunem ceva tot egala cu noi esti chiar daca esti mai mare in grad !
Posted 23 November 2013 - 06:50 PM

Valabil si pentru tine Alexia ,iar iti iei lumea in cap !
- L@wL3sS and Xia.Alecsia like this
Posted 23 November 2013 - 06:55 PM

Asta e motiv de reclamatie frate..
Ati inebunit cu toti , nici eu nu mai las ,last pentru 1 singur player care sta la panda . Dau direct mapa .
- Xia.Alecsia likes this
Posted 23 November 2013 - 06:56 PM

Posted 23 November 2013 - 06:57 PM

Asteptam asta ...Sa imi aduci in primul rand acei "2 playeri " care mai erau in viata
...Eu am observat doar unul care avea 29hp
[Probabil, ofticat de rank...nvm]
Si e interesant Ai postat doar imagininile care te avantajeaza pe tine
:
1:- Deceziile unui admin nu se comenteaza pe server ci pe forum [Tu ai facut contra regulii]
2:- Cu ce drept si cu, cat tupeu ma faci pe mine nesimntita? [Nu cred ca te-am jignit pe sv in nici-ul fel ;) ...Astept acelasi lucru si din partea ta/restul !
3:- Nu e prima data cand se schimba mapa la "The last man standing", si poti sa adminiti ca si tu sau altii au facut aceeasi chestie ;) [Nu ma faci nesimntita pentru asta]
4:- Sub nici o forma nu iti mai permit sa vorbesti asa cu mine sau cu oricare alt player [Nu mai este vremea aia in care erai cel mai bun pr. cu 1NIQ*MASTER si te scoatea din toate "problemele" sa zicem asa :) ]
5:- Daca o persoana nu doreste sa vorbeasca, cu tine , Faci reclamatie?
[Nu ataca, caracterul meu:); nu ai nici un drept sa faci asta :) ...Eu nu am agatat in tine, nici tu sa nu faci asta ...
6:- Imi plac ss-urile dar am sa vin cu o alta varianta :) ...
http://www.fileshare.ro/e30014145
http://www.fileshare.ro/e30014148
Posted 23 November 2013 - 07:00 PM

Asta e motiv de reclamatie frate..
Ati inebunit cu toti , nici eu nu mai las ,last pentru 1 singur player care sta la panda . Dau direct mapa .
Si tu ai schimbat azi cand mai eram eu cu inca un tero pe tuscan32 ,eu ma duceam sa dau defuse si tu ai schimbat mapa .Si chiar Alexia ti-a zis : "fara last ?"
Alexia ce tie nu iti place de ce faci ?
DEstroy nu am facut reclamatie pentru ca nu se merita sa incarc forumul cu inca un topic inutil ,dar unii se grabesc sa dea vot ,in secunda cand se implinesc FIX 5 minute ,sau inainte.
Si daca observi Chris a facut reclamatie pentru amenintari ,nu pentru schimbare hartii ,ala nu e motiv ???
Alexia, am vazut pozele tale acum : In primul te-a intrebat daca esti nesimtita ,nu a zis ca esti nesimtita ,deci nimic rau dupa parerea mea .
Si in al doilea print chiar tu te-ai dat de gol ca "sa mai astept un player" ? ,Asteapta PANA SE TERMINA RUNDA de acum ca nu pateste nimeni nimic daca mai astepti 10-20 secunde sa se termine RUNDA si sa fie toata lumea impacata .
Edited by MaX @, 23 November 2013 - 07:05 PM.
- L@wL3sS likes this
Posted 23 November 2013 - 07:06 PM

ti se pare ca nu am pus ss-uri in care vorbesc si eu ? sunt am si mentionat ca ti-am spus ca esti nesimtita si tot , nu fac reclamatie pentru ca nu vorbesti cu mine putin imi pasa daca vorbesti sau nu cu mine;) ai colonel bun nu esti mai presusa ca noi
sa imi spui ca ma zbori?
1.Deciziile tale le-am postat aici nu am discutat pe forum;)
2. Unu era tomix sau ceva in genu numai tin minte;)
3. nu te-am jignit cu nimic sa imi spui sa numai vorbesc la adresa ta Esti cumva ceva zeu ceva sa nu pot vorbi ?
4. nu cred ca am facut ceva doar mi-am vazut de treaba mea ca sa ma scoata pe mine master din probleme , stiu sa imi port grija si singur stai tu linistita , tine cont ca ai luat remove de 4 ori stai linistita ca nu m-am milogit cum spui tu sa iau adminul inapoi doar mi-am invatat lectia pe care wolverine mi-a spus-o si uite ca am invatat tu dupa 4 ori ar trebui sa fi mai mielusel nu sa fii asa tare in gura ca nu esti mai sus ca noi cu nimic
- L@wL3sS likes this
Posted 23 November 2013 - 07:18 PM

Bun...Au fost amenintari, dar pe "chat admin" ....si + a fost 1 singura amenintare
["Vrei sa te zbor"? asta dupa ce continuai cu ironiile"] , cu toate astea nu ti-am facut nimic
...Asa ca, parerea mea
Asta cu amenintarile nu tine:) ...Sa judeci "Greseala" mea in legatura cu mapa ...Da am schimbat cu 10 secunde inainte...Cata oroare...Nu ai apucat sa mai faci 3 frag...de la bomba
...Imi cer scuze pentru frag`ul ala ....O sa faci tu altele
...Si da, nu mai ai ce vorbii cu mine , ai vre-o problema...Ii spui lui Wolverine sau altora cu, care vorbesc eu in general si probabil o sa mi-o zica si mie ..Pana atunci, vezi-ti de drum si nu mai agata in mine, la mine oricum nu tin "arfele" tale de "Bucuresti"
Alexia ce tie nu iti place de ce faci ?
Nu am zis nimic grav la faza cu Destroy ...Am intrebat pur si simplu
...Si nu m-am crizat si nu l-am intrebat pe Destroy "Esti nesimntit? " pentru ca intr-un fel sau altul mi se pare normal sa nu stau dupa 1 ppl. alte 10 secunde, pentru simplu fapt ca el sta la "pomana" ...
Edited by Alezxia, 23 November 2013 - 07:21 PM.
Posted 24 November 2013 - 12:12 AM

Posted 24 November 2013 - 05:34 AM

Uni care au platit adminul cred ca pot face ce vor muschi lor pe sv, amenintari, suprematii , aluzii de nr1, chiar daca ai platit pentru 200 de ani ,ai gresit a 2zi, greseala este egala cu un remove la alt admin asa ar trebui sa fie si la tine, alexio grija la comportament sa nu te arzi.....dar te pusesi bine si nu e cazul...... pacat de chris ca iar de dovada de bun simt, alti il cred o jigodie la fel cum ma cred si pe mn , dar cine sunt cu adevarat baietas alti ii cred javre.....pacat oricum.. ....am crezut ca si.au dat seama care sunt cu adevarat javrele......dar a N oara m,am inselat................pacat.....
- Crissw and Max FROM HELL like this
Posted 24 November 2013 - 09:58 AM

Ma omule...Nu v-a facut nimeni "Javre", "Jigodii" etc. ...De ce o dai in off topic? Aici e greseala amandurora...El a "agatat" iar eu am "raspuns" [intr-un fel sau altu] provocarilor lui ....Dar nu sa intamplat nimic din cate stiu eu ...Asa ca nu inteleg ce atata "Talmes-Balmes"? ...Tocmai ni se spunea sa fim admini uniti si acuma, ati prins [unii] iar moment de razvrateala si aruncati cu noroi?
...
Eu una nu mai zic nimic, dar nu consider ca, conversatia [ca doar atata a fost] noastra a fost chiar asa "grava" ..Nu ne-am injurat si nici nu am folosit amx unii pe ceilalti ...
El probabil nu o sa mai vorbeasca, cu mine si gata...
Edit: .Nu este permisa schimbarea hartii fara vot decat in cazuri extreme (flood constant pe harta sau cand sunt mai putin de 10 jucatori si se va baga o harta mai mica) iar votul se va da numai in ultimele 5 minute ale hartii in curs,nerespectarea duce la REMOVE fara discutii!
E singurul lucru pe care l-am gresit...Adica am schimbat mapa cand mai erau 2 ppl [Chris si cu inca 1] In rest...Cu amenintarea, cat timp nu sa intamplat nimic ...Nu e crima
Votul a fost dat conform regulamentului [la 3:09]
Bomba a fost plantata [la 3:01]
Si eu am schimbat dupa plant la ultimi 2 playeri ramasi [Am stricat un frag pentru care imi cer scuze :) ] [Chris, te las sa ma omori de 4 ori :) ]
Edited by Alezxia, 24 November 2013 - 11:24 AM.
- BulaNzOoR likes this
Posted 24 November 2013 - 12:23 PM

Stau si ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta era asa o armonie pe server... Toti adminii se intelegeau intre ei si nu era asa ura cum e acum... Mai lasati la o parte orgoliile si incercati sa fiti mai toleranti. Nu spun sa acceptati sau sa treceti cu vederea peste greseli majore, dar sa fim seriosi: asta nu e motiv de reclamatie... O zi buna!
- BulaNzOoR and WiPXP like this
Posted 24 November 2013 - 12:33 PM

Si ,Onutza, care e cauza? De ce nu poate fii frumos si prietenie? De ce oare trebuie sa ne certam si nu putem fii prieteni, o familie!
Am ajuns sa ne facem reclamatii intre noi ... poi frate cand o sa vina unu sa schimbe mapa din 2 in 2 sec si sa dea kick ai ban la toti, ce mai facem atunci?!
Nu e normal ce se intampla si aceste conflicte sunt constante si nu ar trebuii! De ce nu putem noi sa rezolvam problemele frumos, intre noi?
De ce trebuie sa ne stie tot poporu cand ne certam si ne batjocorim si facem ca toate animalele salbatice?!
O fi greu oare sa fim si noi niste oameni matuti mai mult sau mai putin si sa ne purtam ca atare?
Atat am avut de spus! Fiecare trageti din asta ce concluzii credeti si intelegeti ca nu unii sufera, ci serverul sufera pe urma voastra!
Multumesc!
Posted 24 November 2013 - 12:45 PM

Domnule asistent,Chris chiar mentionat ca a facut acest topic la STAFF in special ca sa nu ne facem de cacao,deci nu vede nimeni cine face pe animalu nu vede nimeni tigania
si in concluzie... totul este intre noi momentan,membrii staff
In legatura cu subiectul principal..chiar nu stiu ce sa mai spun defapt nu cred ca ar mai fi ceva de spus... eu de acum nu o sa mai raspund la astfel de posturi/subiecte ..
Edited by Uzzi ARB, 24 November 2013 - 04:35 PM.
Posted 24 November 2013 - 01:12 PM

Posted 24 November 2013 - 01:22 PM

3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users