AM SCRIS DESTUL DE CLAR IN PRIMUL POST CA AICI NU AVETI VOIE SA POSTATI, CI DOAR SA VA DOCUMENTATI !
CE-O FI FRATE ATAT DE GREU DE INTELES ???
Edited by The WOLVERINE, 23 October 2013 - 04:11 PM.
AM SCRIS DESTUL DE CLAR IN PRIMUL POST CA AICI NU AVETI VOIE SA POSTATI, CI DOAR SA VA DOCUMENTATI !
Aici voi scrie toate modificarile gradelor adminilor acestui server, va rog nu postati, ci doar uitati-va ca sa aveti idee ce se intampla si... DE CE !
REMOVE: PIKKU*B3ST
MOTIV:
eu unul sunt de parere ca un anti camp ar fi bun , se poate face sa mearga doar la tero astfel ct vor putea tine x-ul
Propun remove +ban adminului argaloth
Motivele sunt:limbaj inadecvat , nu are nici acum ban list si sta numai sa se joace si cel mai important , joaca cu no-recoil si posibil wall
http://www.girlshare.ro/32940150.1
P.S.: daca se poate sa ma ocup eu de pedeapsa
Edited by UnTouChaBLe., 25 October 2013 - 05:44 PM.
NO-RECOIL e cat se poate de clar...indiferent cat incerca el sa miste tinta stanga dreapta. Asa ca sunt de acord cu REMOVE!
si eu sunt de accord cu remove eram de fata cand ii se facea demo si in plus se baga peste comenzile mele..abea daca intra odata pe luna si mai si sufera ca nu stiim (eu cu unt) sa folosim comenzi..
Se pare ca no-recoilul e la putere.. asa ca propun REMOVE si nu e singurul admin care are no-recoil va asigur ca sunt foarte multi !
Mai e cazul sa spun de ce s-a inchis topicul? Argaloth primeste remove si cand il prindeti pe server, ardeti-l ca merita!
se pare k asa e , daca nimeni nu se uita la posturile care le fac nici eu nu o sa ma mai uit la altele !
Va este lene sa vizionati un demo ? ..cand beti cafeaua sau faceti o pauza , dati frate un playdemo k nu e mare branza
M-am uitat si eu pe demo, dar nu mi se pare a avea wall...asta sigur e doar parerea mea, poate stie juca prea bine cu cod, sau poate chiar nu are.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users