Stati un pic ... cum adica am luat ban 120 min , cum am intrat cu alt ip ??? arata-mi o dovada nu veni cu minciuni ... singurele nickuri cu care am jucat pe sv sta sunt DOC ! si D0ktoru` (am vorbit cu uniq pe mess care mi-a explicat dc nu am voie pe sv cu D0ktoru` ... pt. ca e un admin cu nume asemanator ...joc cu nicku asta de 3 ani si vine unu repede si imi da ban , am luat ban 1 h pt. asta fara sa stiu dc ... apoi mi-a explicat uniq ca e un admin cu nicku asta ... ms UNIQ inca o data ... era frumos inainte de a-mi da ban 1 ora sa imi zica si dc , asa mi se pare corect ) . In privinta ta DOAMNA WOLVERINA nu am ce zice mi-ai dat kick ca te-am intrebat de cand joci cs (fara vreo rea intentie ) , ce sa zic daca nu sunt bine venit pe acest sv o sa-mi caut altul , viata merge mai departe , sunt mii de sv de cs dc ar fi asta special , ok e frumos dar nu de neinlocuit .
(E ca in viata reala si pe jocuri , forumuri etc. cine baga bani isi permite sa faca ce vrea cine nu .nu , cum comenta si bujulikes ala care zicea ca ii fac spam pe u@ pe cand el nici nu ma baga in seama juca mai departe , ar fi frumos ca dupa ce reclami pe u@ sa ti se zica un ok , am vazut, ma uit acum etc. nu sa joace mai departe fara sa se uite in chat , multor admini le lispeste asta )
CU REGRET VA ANUNT CA DE ASTAZI NU O SA MAI JOC PE SERVERUL BEST.CS16.RO
Edited by OmbladonNNN, 19 October 2013 - 05:24 PM.