MODEL MARIRI/DEGRADARI...
Posted 20 October 2013 - 11:48 PM

Posted 20 October 2013 - 11:52 PM

Da cred ca aceasta varianta ar putea fi luata in calcul..in fond oricum nu aduc nici un suport si nu e necesar sa vada ce se vorbeste intre admini. O sa luam in calcul si treaba asta!
- The WOLVERINE likes this
Posted 21 October 2013 - 01:10 AM

Chiar a fost nesimtit , cand eu joc seara de seara cu unu din detinatori (stie el care) si chiar de la el am invatzat faza asta sau de la Destroy numai stiu sigur , se trezeste christian sa faca regula asta dandu`mi slay si ban ?
Pe mine nu ma deranjat ca mi-a dat slay si ban , ci faptul ca nu e serveru lui si nu el decide ce e voie pe server si ce nu !
Posted 21 October 2013 - 07:31 AM

Vom avea o discutie serioasa cu adminul Cristiannn si se vor lua masuri pentru incalcarea Regulamentului. Am priceput despre ce este vorba asa ca nu mai are rost sa tinem topicul deschis...
Posted 21 October 2013 - 08:06 AM

Posted 21 October 2013 - 08:43 AM

Cred ca christian sa cam ofticat putin cand l a vazut pe el cu arma si i a dat slay dupa ce a murit... aoi "cubanezu" a insistat cu intrebarea: "ESTI NESIMTIT?" Iar apoi au inceput. Sa se certe pana christian i a dat ban si a facut toata lumea liniste

Posted 21 October 2013 - 09:00 AM

Prietene cum ti-am zis si pe srv;) eu nu ti-am dat pentru ca ai luat arma pentru ca anuntasem inainte sa inceapa prima runda fara arme pentru ca mi se pare aiurea ca e runda de pistoale nu de arme;)
2. ti-am dat ban 2 ore pentru ca nu stii sa vorbesti;) ma faceai intr-una nesimtit si ma jigneai si cred ca am dovada in pc
3. Dupa ce ma jigneai pe mine in "exces" am inceput sa te plangi la ceilalti admini ca sunt eu nesimtit si numai stiu cum.
4. tu de cand ai admin nu te-am vazut odata facand poze sau sa stai spectator sa faci un demo sau ceva , iti aduci aminte ce mi-ai zis acum 2-3 zile ? Ca de ce sa faci tu poze daca nu aii acces de ban sa faca alti admini care au admin mai mare , tu stai toata ziua si te joci dovada ca ai in top15 3000 de fraguri in 4 zile;) eu de la tine nu am vazut un ban de cand ai admin asa ca nu ma trage pe mine de "sireturi" ca eu fata de tine dau cel putin 4-5 banuri pe zi;) chiar daca nu le am postate in banlist le am in pc stai linistit !
5. nu am de ce sa ma oftic asistent , l-am avertizat inainte sa se termine cu jignirile nu el continua intr-una cu esti nesimtit si nst ce si i-am dat ban 2 ore sa se calmeze si dupa 10 minute maxim l-am scos si a inceput iar
6.
Deci nu exista regula ca nu e voie sa se vanda arme in primele 2 runde!!! Daca ai timp si chef vinzi toate pistoalele aruncate pe jos de coechipieri si pleci la atac cu arma serioasa
asa ca pe viitor nu mai dati ban pentru acest motiv! In alta ordine de idei senzatia mea e ca ai primit ban pentru jigniri...si totusi sunteti amandoi admini si nu trebuie sa va dati comenzi intre voi! Asadar..terminati cu prostiile si rezolvati-va problemele amiabil.
Ce sa rezolv doamna wolverina cu el daca i-am spus cu frumosul sa termine cu jignirile si el continua intr-una normal ca trebuia sa ii dau ban nu sunt prostu nimanui si chiar va rog sa va uitati in banlistul lui sau de cand nu a mai dat el ban (daca a dat vreodata ) !
Posted 21 October 2013 - 09:19 AM

Hahaha acum te iei de atributiunile mele de admin , de acum o sa postez si toate actiunile mele de blind cand fac codatii ban dupa blind si crd ca sunt minim 5 in 24 de ore , sa numai zic ca nu stai cat mine pe server
si nu vezi cat vad eu si asta o pot recunoaste si alti admini ... Tu nu stii ca,cu adminu meu pot da doar voteban ? care dureaza doar 30 min ? aduti aminte ca acum 2-3 zile cand spui tu i-am dat blind acelui presupus codat , deci chiar eram atent la ce se intampla pe server,iar tu inloc sa ma ajuti ma certai ca dc dau blind ca degeaba dau ca cum am primit admin ca are nush ce wall sau aim ca ii dau degeaba blind , macar tu faceai cv ? bine e la alta categorie !
REPET : Pe mine nu ma deranjat ca mi-a dat slay si ban , ci faptul ca nu e serveru lui si nu el decide ce e voie pe server si ce nu !
Iar acum vad ca tu esti acea chris care s-a certat si cu BR | D2p!us , ori ai ceva cu clanu BR ori ai tu o problema cu unii admini dupa server !
Esti nesimtit e o jignire sau un adevar ?
Deci numai are rost sa dramatizam dupa ce ai gresit ...
Posted 21 October 2013 - 09:34 AM

DACA MAI AVETI DE DISCUTAT CEVA O FACETI IN STAFF SAU IN PARTICULAR! NU CA LA PIATA! SUNTEM OAMENI SERIOSI NU TATE! CHIAR IN HALU ASTA AM AJUNS SA NE CERTAM CA LA GURA TARGULUI?!
MULTUMESC SI VREAU SA ASTEPT REZULTATUL!
Edited by B3ST_aSisTeNt, 21 October 2013 - 09:35 AM.
Posted 21 October 2013 - 09:37 AM

Scuzati off-topic
Prietene eu am pe putin 200 de ore pe srv asta
1. Normal ca nu mai am timpul pe care il aveam in vancata pentru ca eu am bacul;)
2. Se posteaza toate banurile date fie ca sunt frag dupa blind sau altceva;)
3. Totul pentru tine este o joaca;)
4. Scuza-ma ca iti spun asta nisimtit e o jignire unu la mana si doi la mana invata sa scrii corect ca daca nici limba de "natura" nu stii sa o vorbesti si scrii corect ce sa cerem mai mult.
5. INCA O DATA ITI REPET . AIM-UL NU IA BLINDDDDDDDDDD !
6. Asistent nu te baga pentru ca nu e corect ca eu sa fiu sanctionat;) asta e prima mea reclamatie iar acest "copil" sa treaca basma curata ca se crede pe camp si vobeste cum ii se scoala
7 dupa cum se vede el inca continue sa ma faca nesimtit si aici ceea ce nu are pic de demnitate in el si pentru mine il conisder un copil care nu stie sa inteleaga
WOLVERINE POTI FACE CE VREI POTI SA IMI DAI SI REMOVE DACA ASTA DORESTI , DAR ITI SPUN UN LUCRU CU ASEMNEA ADMINI NU O SA AJUNGI DEPARTE ATAT AM AVUT DE SPUS , V-AM SALUTAT;) SI TU DRAGA KUBA INVATA SA SCRII;) !
Posted 21 October 2013 - 09:52 AM

Da ai dreptate cu asemenea admini ca tine care da slay si ban si se cred owneri sa faca ei regulile ... Asa e ,ai dreptate , deci dupa cum ai inteles e voie sa vinzi pistoale pentru arme deci alte cuvinte in apararea ta mai ai ? Atat am avut de zis , poti sa ma injuri sa scrii ce vrei , vb lu asistent vreau sa vad rezultatu !
Edited by Cubanezu92, 21 October 2013 - 09:53 AM.
Posted 21 October 2013 - 11:26 AM

Bai oameni zici ca vi s-au urcat hormonii la cap!! Ati inebunit cu totii?? Un singur post sa mai vad in care va jigniti sau va ironizati ca REMOVE o sa fie cuvnatul de ordine. Chiar nu va puteti abtine? Masculinitatea si orgoliul vi-l manifestati unde vreti voi dar nu aici pe forum, suntem de rasul curcilor, zau asa. Am sa las post-ul deschis doar ca sa vad daca mai are careva tupeul sa mai comenteze ceva unul la adresa celuilalt...sincer, sa va fie rusine ca sunteti ditamai oamenii si va luati la misto de parca ati avea 10-11 ani si ati fi in fata blocului cu gasca de pustani.
p.s. E cred pentru ultima data cand se mai accepta discutii si jigniri intre admini...la prima abatere remove la ambii admini ca sa va linistiti!
- kydduTz likes this
Posted 21 October 2013 - 11:53 AM

Si eu mi-am luat ban aseara de la un admin dar sa rezolvat am trecut cu vederea dar nu cred ca asta ar trebuie sa fie un motiv de reclamatie !! dar e bine de stiu ca putem folosi arme in prima runda a jocului !!! si ii dau mare dreptate WOLVERINEI la urmatoarea abatere sa fie o sanctiune pentru admini respectivi !!
RESPECT by DOKTORU !!
Posted 21 October 2013 - 12:41 PM

ROG T/C! RESPECT!
Posted 21 October 2013 - 02:06 PM

ia cautati-ma amandoi pe messenger ca sa va explic de ce primiti cate un -1 de fiecare... detaliem pe mess, ca id-ul meu il aveti amandoi !
Posted 22 October 2013 - 01:58 PM

O sa fie implementata cat de repede pot... e buna ideea si se va face asa... Va rugam sa nu mai dati parola axcestei categorii celor cu grad se soldat !!!
Asteptam si alte propuneri !
Va salut!
Posted 22 October 2013 - 06:52 PM

Aici voi scrie toate modificarile gradelor adminilor acestui server, va rog nu postati, ci doar uitati-va ca sa aveti idee ce se intampla si... DE CE !
Posted 22 October 2013 - 06:54 PM

REMOVE: PIKKU*B3ST
MOTIV:
NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE REGULAMENT !!!
Edited by The WOLVERINE, 22 October 2013 - 06:59 PM.
- WiPXP likes this
Posted 23 October 2013 - 09:22 AM

Posted 23 October 2013 - 11:21 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users