[ WILDZ.CS16.RO ] Campanie nelimitata Owneri / Co-Owneri / Admini
Posted 21 June 2014 - 09:37 AM

Posted 21 June 2014 - 10:26 AM

Nick cs : asdf.3
Posted 21 June 2014 - 11:44 AM

---Nick cs : StefaJoaca ;>Experienta adminat : 2 aniVarsta : 12Steam on/off : OFF DeocamdataTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Cu desavarsireAi ore pe server ? : Nu , dar nu e prea tarziu. Am primit PM de la SUITS.De ce ai ales acest server ? : SUITS PM'ed me , si am ales acest serverDonezi ? Cum donezi ? [ bancar/paypal=card ] : Nu donez deocamdata , poate voi donaEsti activ pe serverul teamspeak al comunitatii ? : Da , pot fi activ pe teamspeak.
Nick cs : asdf.3
Experienta adminat : 4-5 aniVarsta : 17Steam on/off : ONTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Da, ma angajez sa respect regulamentul.De ce ai ales acest server ? : STAFF CapabilCum vei ajuta serverul ? : Cu activitate si implicarePoti ajuta vreodata cu boost`uri ? : Da
# Nu mai stau sa va verific "activitatea forum". In cazul in care nu detineti acces in alta parte, astept pm de la voi. Abia dupa primirea pm-ului voi verifica.
Asadar,
# Accepted bouth, pm cu nick si pass .
# Bine a-ti venit in Staff-ul WildZ .
# Neeeeeexxxxxxttttttt ?
Posted 21 June 2014 - 08:22 PM

Nick cs : MDFK#
Posted 21 June 2014 - 08:57 PM

Nick cs : MDFK#
Experienta adminat : Multa.Varsta : 18 [CNP:196]Steam on/off : OFFTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Da.De ce ai ales acest server ? : Pentru ca imi place.Cum vei ajuta serverul ? : Scapat de codati , aduc playeriPoti ajuta vreodata cu boost`uri ? : Da.
# Vad ca tragi tare sa obtii ceva pe celalalt server [ stii tu care ] .
# Cand te hotarasti la un singur server, astept pm-ul tau cu datele pentru admin .
# Pana atunci, RESPINS.
# Nexxxxxxxxtttttttt ?
Edited by SUITS, 21 June 2014 - 09:02 PM.
Posted 23 June 2014 - 09:02 PM

Posted 24 June 2014 - 08:49 AM

Nick cs : PiTiCuTzUExperienta adminat : 7 aniVarsta : 18Steam on/off : OFFTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : DaAi ore pe server ? : NuDe ce ai ales acest server ? : Pentru ca e foarte misto !Donezi ? Cum donezi ? [ bancar/paypal=card ] : NuEsti activ pe serverul teamspeak al comunitatii ? : DA !
# Aceasta este o cerere de owner / co-owner . Plata nu, vechime forum nu, ore server nu. ?!
# Daca doresti admin, lasa-mi pm cu nick si pass.
# Nexxxtttttt ?
Posted 25 June 2014 - 08:16 PM

Experienta adminat : 4 ani.
Varsta : 14
Steam on/off : off.
Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Da.
De ce ai ales acest server ? : Am primit un pm care m-a convins că sunteți un server serios, am făcut o recrutare şi la gherla dar voi renunța..
Cum vei ajuta serverul ? : Aplicarea corectă a regulamentului..
Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : Când este nevoie, da.
Posted 25 June 2014 - 08:18 PM

Nick cs : Justdapz:3
Posted 25 June 2014 - 08:25 PM

Nick cs : DamianCS

Posted 25 June 2014 - 09:31 PM

Nick cs : brotherhood -
Experienta adminat : 4 ani.
Varsta : 14
Steam on/off : off.
Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Da.
De ce ai ales acest server ? : Am primit un pm care m-a convins că sunteți un server serios, am făcut o recrutare şi la gherla dar voi renunța..
Cum vei ajuta serverul ? : Aplicarea corectă a regulamentului..
Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : Când este nevoie, da.
# Acceptat , pm cu datele [ nick si pass ] . Discutam prin pm restul detaliilor .
# Bine ai venit in Staff`ul Wildz !
Nick cs : Justdapz:3
Experienta adminat : 2 aniVarsta : 15 in o saptamana si 2zileSteam on/off : Off mi sa furat steam astept sa mi se raspunda la ticketTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : DaAi ore pe server ? : NuDe ce ai ales acest server ? : Pentru ca are un staff capabil si cred ca m-as integraDonezi ? Cum donezi ? [ bancar/paypal=card ] : Euro creditEsti activ pe serverul teamspeak al comunitatii ? : Da sa imi rezolv problema si voi fii foarte activ
# Acceptat , pm cu datele [ nick si pass ] . Discutam prin pm restul detaliilor .
Nick cs : DamianCS
Experienta adminat : vreo 6 luni pe un fost server de respawn, alte 8 luni pe un server de furien (încă sunt admin acolo) și de ceva timp pe neamt.cs16.ro (încă am și aici),Varsta : 24 în septembrie,Steam on/off : ONTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Absolut!De ce ai ales acest server ? : Am primit email să fac cerere (ciudat)
Cum vei ajuta serverul ? : Cum îl poate ajuta orice admin, aplicând regulamentul.Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : Poate, habar n-am!
# Nexxxtttttt ?
Posted 26 June 2014 - 12:02 AM

Nick cs : santahigh
Posted 26 June 2014 - 12:09 AM

Nick cs : santahigh
Experienta adminat : 5ani
Varsta : 17ani
Steam on/off : On
Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Da
De ce ai ales acest server ? : Pentru ca imi place si are si un staff capabil
Cum vei ajuta serverul ? : Cu un adminat bun si donatii din cand in cand
Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : Da
#Acceptat. PM cu nick si pass
#Next!!
- SUITS likes this
Posted 26 June 2014 - 11:49 PM

Experienta adminat : 2-3 ani

Varsta : 14 ani
Steam on/off : Off , deocamdata , o sa iau cat de curand , in 2-3 zile
Ai ore pe acest server ? : Nu am , dar categoric voi face

Donezi ? Cum donezi ? : Doar pe telefon ( nu pot dona pana pe 6 luna urmatoare

Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Desigur

De ce ai ales acest server ? : Pentru ca , am primit un mesaj de la SUITS in care mi a spus ca am fost ales sa pot avea admin pe acest server , si mi se pare ok ..
Cum vei ajuta serverul ? : Scaparea codatiilor + donatii
Poti ajuta vreodata cu boost uri ? : Logic ..
Cerere owner

Edited by Damonn, 27 June 2014 - 12:13 AM.
Posted 27 June 2014 - 12:43 AM

Nick cs : Damon
Experienta adminat : 2-3 ani
Varsta : 14 ani Steam on/off : Off , deocamdata , o sa iau cat de curand , in 2-3 zile
Ai ore pe acest server ? : Nu am , dar categoric voi face
Donezi ? Cum donezi ? : Doar pe telefon ( nu pot dona pana pe 6 luna urmatoare )
Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Desigur
De ce ai ales acest server ? : Pentru ca , am primit un mesaj de la SUITS in care mi a spus ca am fost ales sa pot avea admin pe acest server , si mi se pare ok ..
Cum vei ajuta serverul ? : Scaparea codatiilor + donatii
Poti ajuta vreodata cu boost uri ? : Logic ..
#Acceptat. PM cu nick si pass.
#Next!!!
Posted 28 June 2014 - 12:02 PM

# Model cerere Admin :
---
: LLL
Posted 28 June 2014 - 12:10 PM

Nick cs : Empire
Posted 28 June 2014 - 12:50 PM

# Model cerere Admin :
---
: LLL
Experienta adminat : Cat de cat.Varsta : 21Steam on/off : offTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : daDe ce ai ales acest server ? : Deoarece este unul cu admini si playeri cu bun simt.Cum vei ajuta serverul ? : Cu ce mi se cere, si ii voi pedepsi pe cei ce incalca regulamentul si pe cei ce folosesc coduri si poate pe viitor cu platirea hostuli.Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : Pe viitor poate.# Acceptat , pm cu datele [ nick si pass ] . Discutam prin pm restul detaliilor .
Nick cs : Empire
Experienta adminat : destulaVarsta : 19Steam on/off : on / sancho_pvkTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : daDe ce ai ales acest server ? : am mai fost pe el, staff activ, etcCum vei ajuta serverul ? : vom vedea pe parcursPoti ajuta vreodata cu boost`uri ? : probabil
# Acceptat , pm cu datele [ nick si pass ] . Da Kazimir, te stiu .
# Neeeeexttttttttttttttttttttt ?
Edited by SUITS, 28 June 2014 - 12:54 PM.
Posted 01 July 2014 - 12:52 PM

---
Nick cs : grt
Posted 01 July 2014 - 01:14 PM

Nick cs : grt
Experienta adminat : 4 ani
Varsta : 16
Steam on/off : off
Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Da
De ce ai ales acest server ? : Am ales acest server pentru ca mi se parea unul linistit
Cum vei ajuta serverul ? : Publicitate / Daca este nevoie si de redirecte tin / sa-l curat de codati etc
Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? :Nu
#Acceptat. PM cu nick&pass
#Next!!
- gabitza_man likes this
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users