Nick cs : clouD.
---
Nick cs :".#SELFIE"
Experienta adminat : Destula.Varsta : 16Steam off.Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : DesigurAi ore pe server ? : Da.De ce ai ales acest server ? : Pentru ca mi-a placut respawn , si inca imi place.Donezi ? Cum donezi ? [ bancar/paypal=card ] : No.Esti activ pe serverul teamspeak al comunitatii ? : Da
# Accepted , pm cu datele [ nick si pass ]
# Totodata, cauta`ma pe meme_seu sa discutam unele aspecte .
# Bine ai venit in Staff`ul WildZ !
---
Nick cs :".#SELFIE"
Experienta adminat :4 aniVarsta :14 aniSteam on/off :Off
Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? :Desigur .Ai ore pe server ? :Nu prea
De ce ai ales acest server ? :Pentru ca SUITSDonezi ? Cum donezi ? [ bancar/paypal=card ]sa vad de pot dona, deocamdata nu
Esti activ pe serverul teamspeak al comunitatii ? :Am fost, acum nu prea
# Accepted , pm cu datele [ nick si pass ]
# Totodata, cauta`ma pe meme_seu sa discutam unele aspecte .
# Bine ai venit in Staff`ul WildZ !
# Nexttttt ?
Nick cs : TMoney #STIINTA!
Nick cs : TMoney #STIINTA!
Experienta adminat : Cativa ani.Varsta : 16Steam on/off : Off.Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Da.De ce ai ales acest server ? : Mi-a zis STREET de el, si mi-a placut, playeri multi , Admini on tot timpu` , activitate mare .Cum vei ajuta serverul ? : Cu orice trebuiePoti ajuta vreodata cu boost`uri ? : Nu.
# Esti al doilea pe ziua de azi, care cica mi`l trimite STREET . El nu detine server ? Nu vad logica )
# Totusi, te astept cu acel pm [ date si raspuns ]
# Sa zicem, Acceptat !
# Nexttt ?
Nick cs : Evo
Nick cs : Evo
Experienta adminat : Excelenta
Varsta : 21
Steam on/off : Off Deocamdata
Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Da
Ai ore pe server ? : Nu... Sunt Nou
De ce ai ales acest server ? : Stiam de acest server pt ca am mai fost admin in alte serv din aceasta comunitate.
Donezi ? Cum donezi ? [ bancar/paypal=card ] : se poate cod reincarcare ?
Esti activ pe serverul teamspeak al comunitatii ? : Da
#Acceptat. PM cu nick si pass
#Next!
Nick cs : GabRieL. Dau ca in PGL!
Nick cs : GabRieL. Dau ca in PGL!
Experienta adminat : 5 anishori.
Varsta : 22
Steam on/off : off
Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : desigur!
De ce ai ales acest server ? : imi place RESPAWN-ul cand este FULL!
Cum vei ajuta serverul ? : scapandu-l de codatii , de limbajul vulgar.. cine stie poate PRINTR-O DONATIE
Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : cred ca da.
#Acceptat, Pm cu nick si pass.
#Next!!
Nick cs : termi. #
Nick cs : termi. #
Experienta adminat : 1 an jumatate [ Am avut si srv]
Varsta : 16
Steam on/off : ON
Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Desigur
De ce ai ales acest server ? : Pentru ca este un srv populat si are un addons bun si fain.
Cum vei ajuta serverul ? : Pedepsirea codatilor si o sa si donez
Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : O sa donez veo 3-4 euro sapt. viitoare sa-r putea.
#Acceptat. Pm cu nick si pass.
#Nextt!!
Nick cs : NoT1hinG_
Nick cs : NoT1hinG_
Experienta adminat : 3 aniVarsta : 16Steam on/off : offTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : normalDe ce ai ales acest server ? : pt ca este tareio nici nu am intrat pe el
Cum vei ajuta serverul ? : nu stiu poate cu niste bosturi cand dau de baniPoti ajuta vreodata cu boost`uri ? : poate...As vrea si vip
# Detii acces pe alt server din comunitate.
# Vip-ul se plateste, la fel ca pe orice server de aici.
# Respins ! ( daca ma insel mai sus, astept un pm si`mi schimb decizia )
Le : Acea cerere a fost respinsa . Astept pm cu nick si pass . Accepted !
# Nexttttt ?
Edited by SUITS, 08 June 2014 - 07:28 PM.
Admin!
---
Nick cs : Specii*Roy!
Admin!
---
Nick cs : Specii*Roy!
Experienta adminat : 4 ani + inca 7 ani de cs cu pauza de 2 ani , stiu cu ce se manancaVarsta : 18Steam on/off : on [geoxvip1]Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : DaDe ce ai ales acest server ? : Server de respawn ceea ce imi place mie + popularitateCum vei ajuta serverul ? : Intretinere server si curatare codati!Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : Pot .....P.S: RESPECT , bY Specii*Roy!
# Accepted, pm cu datele .
Dupa cum am inceput aseara o discutie prin pm, o vom continua astazi, cand ma vei contacta.
# Nextttttt ?
Nick cs : * NaRc0TiC
Nick cs : ~AlieN'
Nick cs : * NaRc0TiC
Experienta adminat : 4 aniVarsta : 16Steam on/off : OffTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Da. acu il citescDe ce ai ales acest server ? : Pentrucă este un server calumea, şi Admini Serioşi/Owner/Fondatori + PlayeriCum vei ajuta serverul ? : Cu activita-te şi respect mult la playeriPoti ajuta vreodata cu boost`uri ? : Din păcate nupot!, sunt în spania de 9 ani şi n-am cu să donez încă nu lucru, sunt la liceu în a9PS: aş vorbi ceva cu fondatorul servărului, dacă sunt acceptapt!"Mersi"
# In momentul in care iti alegi un server, respectiv WildZ-ul, te astept cu pm cu datele [ nick si pass ]
In momentul de fata ai 4 cereri la activ. Hotaraste-te!
Nick cs : ~AlieN'
Experienta adminat : 6 luniVarsta : 16Steam on/off : offTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : DaDe ce ai ales acest server ? : Pentru ca este un server frumos.vechi in comunitate si cu grautateCum vei ajuta serverul ? : o sa aduc player,scap de codati,Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : o sa vad
# Accepted , pm cu nick si pass .
# Totodata cauta-ma sa discutam unele aspecte .
# Nexxxxxtttttt ?
Nick cs : MaTHeY
Nick cs : MaTHeY
Experienta adminat : 1an si jum.
Varsta : 16
Steam on/off : off
Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : DA
De ce ai ales acest server ? : Am observat ca este un fondator interesat de server.
Cum vei ajuta serverul ? : Prin ore jucate, si banarea codatilor
Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : Nu...scz
#Acceptat, PM cu nick si pass.
#Next!!!
0 members, 1 guests, 0 anonymous users