Nick cs : D.Costa Experienta adminat : 5-6 ani Varsta : 17 Steam on/off : ON Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : "rapidul" , "respect" , "liga campionilor" De ce ai ales acest server ? : Imi place mult ..joc de mult timp pe el .. e cu +hp , respawn-ul e la baze , etc. Cum vei ajuta serverul ? : Inlaturarea codatilor , liniste pe server , etc. Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : Poate , mai vedem

.
Dupa ce renunti la semnatura ta, si te apuci de treaba . Daca te razgandesti, te astept cu un PM, insa te rog sa si demonstrezi ca intradevar doresti grad pe server-ul Wildz .
Nu mai vreau
.
Tu vei primii warn imediat .
Nick cs : eXoGam!nG Experienta adminat : 6 ani Varsta : 27 Steam on/off : OFF Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Da Ai ore pe server ? : Inca nu De ce ai ales acest server ? : Este mult mai bine "aranjat" fata de multe alte servere Donezi ? Cum donezi ? [ bancar/paypal=card ] : Inca nu stiu Esti activ pe serverul teamspeak al comunitatii ? : Inca nu am TeamSpeak dar daca e nevoie il fac
.
Nu ai orele necesare, ai facut si pe forum-ul server-ului si ti-am raspuns acolo . Cand vei acumula cele 20 de ore, atunci te vom primii cu cel mai mare drag .
* Next ?!
Aceasta postare a fost editata de Minnie: 28 August 2014 - 03:33 PM