Merge uns pluginu' multumim Minnie. Se pare ca esti singura care se implica.
Multumim Suiram pentru "boost saptamanal" de saptamana aceasta si cea trecuta.
Multumim Suits si Advencer pentru "reorganizarea staff-ului".
Multumim restului de admini precizati mai sus de Minnie pentru activitate.
Se mai ocupa cineva de server-ul asta sau il platiti asa ca n-aveti ce face cu banii?
Imi puteti spune si mie daca mai sunteti interesati de acest server ? Stam si asteptam tot un raspuns din partea voastra de atata timp, dar degeaba, cu asteptatul ramanem. Macar spuneti: "ba prostilor, mai asteptati, ca mi-am rupt 5 coaste si nu pot intra pe forum !".
Addvencer, mai facem si noi ceva ? Mai mereu ai stat si te-ai ascuns dupa deget asteptand un reply din partea lui Suits, Minnie sau da silva ca sa salveze situatia. Impuna-te frate, mai baga-ne-n seama, nu ne mai tine atat in Stand By. Ati promis sa faceti reorganizarea staffului, am tot astept zi de zi sa vad acolo moderator server la status, ti-ai gasit. Macar spune-mi frate... "ba nu-ti mai dau // ba iti dau saptamana viitoare // ba lasa-ma cu moderatoru tau", dar cum spuneam mai sus, ai fost fericit ca ai vazut ca a postat Suits aia cu organizarea si ce-ai zis, ca apele s-au linistit.
Am vazut azi ca unii profita de generozitatea lui Blinky si nu au bunul simt sa zica ca are vip de vreo saptamana sau cat o fi (vezi Spidi). Addvencer, eu cum am putut sa iti zic dupa o zi ce mi-ai dat VIP : "Ba Alex, scoate VIP-ul ca a trecut o zi." De ce nu poate face asta toata lumea ? De ce nu i l-ai scos TU daca vezi ca omul nu te anunta ?
Astept si eu un raspuns din partea ta, fie el : "Asus mai du-te-n plm" sau "Asus o sa facem..." si sper ca de data asta sa raspunzi tu, nu Suits.
In calitate de Owner al acestui server, va rog sa nu postati dupa mine (cu exceptia celor din conducere) si sper ca urmatorul reply sa fie cel al lui Alex. Multumesc anticipat !