Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13
  • Country: Country Flag

Am o intrebare . Comanda amx_voteban , este de perioada permanenta ? Daca nu , se poate face ceva in aceasta privinta ?

Comanda tine 30 de minute, pt a avea acces direct la ban ai de voie de grad mai mare (administrator in sus) 

Spoiler
EDIT. I-am banat eu pe toti din banlistul tau, nu m-am mai uitat la demo-uri o voi face maine, bafta
EDIT2 Toate banurile date corect, felicitari dar... in legatura cu ESP arunca o geana aici si te rog sa faci demourile doar cu 2 ON Restul OFF. Si eu sunt pro UP sa ai acces la ban, bafta din nou.

Edited by v_1 Red, 08 September 2014 - 06:45 PM.

• Minnie, Blinky and Diego Costa like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Bai Alex, ai promis ceva avatare .. ai uitat?

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Chiar asa, astept si eu niste avatare de la voi, si semnaturi, fiecare cum poate si cum vrea :))

Bine v-am regasit si pe aici >:D<

Suits, bro, astept sa-ti rezolvi si tu treburile si sa ne revedem cat de curand, la fel si tu Suiram. Eu va astept pe server.  Zilele astea am mult timp la dispozitie, defapt a inceput si la mine vacanta, oarecum.

O zi buna tuturor ! :P

• SHOUYI, SUITS, v_1 Red and 2 others like this

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Ne-a fost dor de tine gagico

• Asus. likes this

Diego Costa

Diego Costa

Gold Member

• Membru
  • 618 posts
  • 69 topics
  • Joined 08-June 13

Salut tuturor , as vrea sa mi se comunice si mie pe canalul de TS3 , steam sau pm ce s-a discutat la sedinta. Multumesc , pe steam ma gasiti la id : djmarian_mrn :) O zi buna.

P.S : Am revenit , intru acum pe server.

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12
Poate o sa spuna ADdvencer la topicul de conferinte, mai multe informatii

Edited by Vallentin, 11 September 2014 - 02:30 PM.

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Cine vrea sa faca un "rezumat" e invitatul meu

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

D. Costa, in ciuda faptului ca ai lipsit de la conferinta, tin sa te anunt ca esti apreciat de noi, pana acum, si am discutat sa primesti si UP, dar Addvencer nu cred ca a apucat sa iti dea inca.

In principiu, s-a discutat despre introducerea/scoaterea unor pluginuri sau harti, lucruri ce vor fi finalizate cat de curand. De asemenea, s-a vorbit si despre restructurarea staffului in ceea ce priveste moderarea forumului (acest lucru il va face public Addvencer).

Dupa cum s-a mai discutat si la alte sedinte, Addvencer are un cont deschis pentru donatii. Pentru mai multe detalii sau daca esti interesat sa donezi cat de putin, ii lasi un pm.

Suiram a spus ca de saptamana viitoare serverul va avea boost saptamanal, saptamana in care avem pretentia sa fiti intr-un numar cat mai mare pe server pentru ca vor fi mai multi codati.

Daca am omis ceva, va rog sa lasati voi reply.

Sper ca te-am lamurit. O zi buna !

Edited by Asus., 11 September 2014 - 04:13 PM.

• Vallentin, SHOUYI, SUITS and 4 others like this

Alex.GFx

Alex.GFx

Fost Designer

• Retired
  • 278 posts
  • 18 topics
  • Joined 28-May 14

Am sa incerc in seara asta sa fac niste avatare...  sau maine  =p~

• gabitza_man likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

L 09/11/2014 - 13:30:07: [adminchat.amxx] Chat: "D.Costa<43709><STEAM_0:1:66902849><>" say "re all - i'm back - "
L 09/11/2014 - 13:30:07: [adminchat.amxx] Chat: "D.Costa<43709><STEAM_0:1:66902849><>" say "re all - i'm back -"
L 09/11/2014 - 13:33:51: [cs16_advanced_bans.amxx] Sp1dey <STEAM_0:0:1279070167> banned Radu <89.123.72.232> || Reason: "120" || Ban Length: 1 hour, 29 minutesL 09/11/2014 - 17:22:42: [cs16_advanced_bans.amxx] Sp1dey <STEAM_0:0:1279070167> banned *|BoSaNaC|* <109.175.108.193> || Reason: "0" || Ban Length: 1 hour, 49 minutes

Addvancer, Suiram, vedeti ce faceti cu ei :) .

PS : S-au adaugat acele plugin-uri pana la urma ?!

• Asus., da_silva and Diego Costa like this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Radu cred ca a luat ban pt. limbaj, celalalt a fost banat permanent ulterior tot de sp1dey (dupa 1-2 minute de la primu ban) si D.costa cred ca a scris pe admin chat nu pe t_say. Si in leg. cu pluginurile vb cu ownerii dar nu cred ca s-au adaugat.

EDIT.@Minnie Lamurit :) 

Edited by v_1 Red, 11 September 2014 - 08:16 PM.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

D.Costa a folosit amx_say . 

Din cate-mi aduc aminte, csay/tsay/say sunt interzise pentru a le folosi doar pentru a saluta . 

Iar pentru un admin, gen Spidey, care e mai vechi, ar trebuii sa stie comanda de amx_banip/amx_addban ca pe Tatal Nostru . Nu e nici prima, nici a doua oara cand greseste . 

Daca ma insel. scuzele mele . 

EDIT : Cand vorbiti pe chat-ul adminiilor, apare asa : 

L 09/11/2014 - 12:21:14: [adminchat.amxx] Chat: "Advanced Kill<43612><STEAM_0:0:1146723888><>" chat

nu cu "say " . 

adminchat.amxx este plugin-ul . 

Edited by Minnie, 11 September 2014 - 08:11 PM.

• da_silva and v_1 Red like this

Diego Costa

Diego Costa

Gold Member

• Membru
  • 618 posts
  • 69 topics
  • Joined 08-June 13

Radu cred ca a luat ban pt. limbaj, celalalt a fost banat permanent ulterior tot de sp1dey (dupa 1-2 minute de la primu ban) si D.costa cred ca a scris pe admin chat nu pe t_say. Si in leg. cu pluginurile vb cu ownerii dar nu cred ca s-au adaugat.

a fost o neatentie din partea mea am folosit comanda amx_say , nimic mai mult... :o3

Edited by Diego Costa, 11 September 2014 - 08:10 PM.

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12

S-o bagat doar skinurile la admini, alea cu /t /ct inca nu.

Edited by Vallentin, 11 September 2014 - 08:45 PM.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Buna dimineata suparatiilor !
Tin sa spun ca, v-am inchis eu toate acele cereri de retragere. De ce ?! Pentru ca, nu vreau sa-mi schimbati parerea despre voi. Tineti minte ce-am discutat impreuna la conferinta ? Ce planuri v-ati facut ? Cum ati lucrat IMPREUNA pentru organizarea staff-ului ?! Cum fiecare v-ati dat cu parerea la fiecare grad oferit ?! Cum ati contribuit la o conferinta normala ?!
E greu, si aici fac referire la Addvencer. E greu sa fi mereu la timpul potrivit atunci cand cineva are nevoie de tine. E greu sa te ocupi si in stanga si in dreapta.
In ziua de astazi, nu prea poti acorda oricarui persoane datele din ftp, trebuie cunoscuta acea persoana.
Eu & Sorin, cel mult eu, nu m-am mai bagat. De ce ?! Pentru ca, am vazut ca venirea mea pe acest server a fost o CAUZA GRAVA. Nu-mi pot lua singura cuvantul. Nu imi permit sa fac ceea ce e drept. Ceea ce a fost in plan, am spus-o la conferinta.
Am avut dreptul de a-mi baga nasul, doar o saptamana. Imi pare rau daca nu am facut ceea ce trebuia in acea saptamana, dar nu prea poti face atunci cand sti ca nu e al tau.
Addvencer e la inceput de drum, mai ales la partea cu ftp-ul.
M-am oferit in al ajuta, insa avem si noi nevoie acele lucruri care sa fie folosite cu incredere.
Dau un exemplu : Okei, propuneti o harta/plugin. Aveti de postat atat denumirea corecta a hartii/pluginului, cat si link-ul de descarcare bun si folositor. " astfel veti usura munca celui care se ocupa cu adaugarea pluginelor. Sunt persoane care nu-si dau interesul in a posta nici macar link-ul de descarcare, sau posteaza dar e total bug-uit.
Nu spun ca voi n-ati facut-o, v-am dat un exemplu de usurare a muncii pentru cel care adauga/scoate.
Legat de ftp, daca doriti ( cei care aveti acces ftp ), va astept pe TS3 astazi la ora 18, si cei care si-au facut acea cerere de retragere. De ce ?! Pentru a vorbii intre voi si a va spune " durerile " acolo, nu in vazul tuturor.

Deviand de la ftp si supararile acestea, stiam ca se va ajunge aici.
Parerea mea, alegeti impreuna atat adminii cat si fondatorii.
Eu am intrebat de acel plugin daca a fost adaugat, mi s-a raspuns cu " nu ". Daca aveam link-ul bun, il adaugam cu cel mai mare drag. Il cautam eu, insa nu vroiam sa apara iar vorbe gen " din cauza pluginului pe cate l-a bagat Minnie se misca server-ul asa greu " . In fine .

Scopul meu aici este sa ajut, atat cu ftp-ul, cat si cu colaborarea, prietenia, intelegerea si plata host-ului daca e cazul.
Am vazut cateva post-uri, in legatura cu donatii ( boost ). A fost exagerat ! Vip-ul se castiga usor, trebuie doar sa vrei sa-l OFERI !
Un alt post : pierderea unei relatii . E greu, am trecut prin asta, insa am castigat ceva minunat si de neinlocuit !. Don`t forget, speranta moare ultima. Asta vreau sa faceti/credeti si voi.

As insira mai multe, dar trebuie sa intru la munca.

Ca o mica paranteza, eu nu voi ramane cu grad pe forum/server. Nu accept asa ceva doar pentru in semn de multumire.

O zi buna si bagati bine la cap ! Nu va dati batuti, lucrurile nu vor ramane asa.

Edited by Minnie, 12 September 2014 - 05:14 AM.

• da_silva, SHOUYI, gabitza_man and 3 others like this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

In urma retragerilor sau tentativelor de retrageri, ma simt nevoit sa las si eu un reply in legatura cu aceste decizii. Vroiam sa las reply aseara dar eram de pe telefon si imi lua mai mult timp si nu aveam rabdare asa ca acum am prins o bucata de tastatura si este mult mai simplu.

Imi aduc aminte, cu ceva timp in urma, cand stateam si ma plangeam lui Addvencer si Suits sa modifice pluginul de VIP dar fara rezultate bineinteles. Ii dau dreptate lui Minnie, daca nu ma insel ea a zis, ca il are la ea pe Magic , server CLASIC. Wildz este un server de respawn, cu spawn-urile facute baza-baza ci nu aleatorii, si din aceasta cauza nu prea se potriveste acel 2X dmg pentru ca bineinteles ca se goleste serverul odata ce echipele sunt dezechilibrate. Imi pare rau sa iti zic, dar la faza asta v-ati facut-o cu mana voastra si acum tot noi trebuie sa luam " palmele", normal.

Din aceasta cauza , ii dau dreptate lui Blinky, in ciuda celor intamplate intre noi doi, in trecut, care saracul a stat ca prostul si a jucat vreo 6 ore pe zi (asa cum a zis el) cu gandul de a castiga concursul de /top 15 si in acelasi timp avand si o activitate excelenta pe server, iar voi i-ati intors fundul si i-ati dat acolo cateva minute de 2X damagi ci nu zi de zi, o luna intreaga. Cel mai bine este sa-i dati vip-ul de saptamana viitoare, pachetul COMPLET, daca tot a zis Suiram ca va fi boost saptamanal, si in felul acesta nu se va mai goli serverul de la un singur VIP, parerea mea.

De asemenea, V_1 Red mai ai putina rabdare pana la restructurarea staffului , asa cum a promis Suits, si din cate vad ca din viitorul WILDZ-ului faci parte si tu si nu ca un simplu player ci ca un OWNER veritabil, grad pe care il meriti din plin, la fel si Blinky. Restul aspectelor le-am discutat cu tine in privat.

Vallentine, de ce faci asta tocmai acum cand ti-ai facut un nume pe server si ai luat si gradul de Co-Owner pe server, unul la fel de bine meritat in cazul celorlalti doi. Eu te cunosc pe tine foarte bine de pe Europa, fostul nostru server, si le-am spus baietilor ca ai potential si ca iti faci treaba foarte bine. Baga-ti minitile-n cap si intoarce-te pe server asa cum stii tu cel mai bine.

Smeg, mai degraba lasa tu fitele si intoarce-te pe server si cred ca le datorezi niste scuze la cum ai vorbit in acea cerere de retragere. Gradul lor este unul muncit, prin zeci de ore state pe server, zeci de banati, ci nu unul cumparat cu bani, ca in cazul tau. Intr-adevar ai o vechime considerabila pe acest server, dar nu mi se pare normal nici macar o pagina de banlist sa n-o ai completa din mai pana acum, asa cum a mentionat Red, parca. Asa ca te astept si pe tine pe server, dar cu o mentalitate mai matura, in ciuda varstei tale, si cu mai multa daruire in munca depusa.

Asadar, va astept inapoi pe server, cu forte proaspete si cu temele facute, si dupa cum vedeti faceti parte din viitorul familiei WILDZ.

Inca un aspect pe care vreau sa-l ramuresc este faptul ca am vazut unele afirmatii  ca unele grade au fost date pe baza unor prietenii. In acest caz ma simt oarecum vizat avand in vedere ca am stat pe tusa vreo 2 luni sau nu mai stiu cat,fiind foarte ocupat si neavand timp de cs, si acum cand m-am intors mi s-a dat la fel gradul de Owner. Daca doriti puteti sa imi dati si gradul de Administrator (sa am macar acces la ban) ca sa nu mai existe vorbe pe la colturi, nemultumiri sau mai stiu eu ce. Cu administrator sau owner, deja imi este tot una ca oricum parerea mea nu este tot timpul luata in considerare (vezi propunerile mele la harti/pluginuri si alte cacaturi la care ati spus ca "Da da punem" si atat o ramas).  Chiar va rog din suflet sa imi puneti Administrator si incet incet o sa-mi recastig si eu "painea" , poate in Ajunul Craciunului o sa am din nou Owner, mai stii ?

Le multumesc celor care s-au obosit sa-mi citeasca postul si sper sa fim la fel ca inainte, o familie unita, impreuna si cu Blinky, Red, Vallentin si Smeg .

Va doresc o zi buna tuturor !

• Vallentin, SUITS and Suiram90 like this

ToReTTo @ WilDz

ToReTTo @ WilDz

Addicted Member

• Membru
  • 217 posts
  • 10 topics
  • Joined 27-April 14

Asus , nu mai am cuvinte , ai dreptate in tot ce ai zis mai sus. As vrea sa le cer scuze lui red si blinky pt limbajul meu din acea cerere de retragere. Pana la urma blinky are dreptate , dar nu poate sa ne tina cont pt tot ce facem. Ar fi frumos daca i-ati da tot pachetul complet de la vip de saptamana viitoare, cum a spus si Asus. 

Vreau sa ii felicit pt up, ati avut de muncit, mai ales pt concursul top15 =))

EDIT: Ti-as fi dat like dar nu mai am cum, ti-l dau maine :))

Edited by ToReTTo @ WilDz, 12 September 2014 - 03:01 PM.

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Red,

Ti-am dat PM citeste-l de n ori. 

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Am si pe Violette, server-ul de respawn care se inchide pe 15. Nu-mi era greu sa iau de acolo, insa nu puteam sa fac totul de capul meu .
Sunt unele care nu merg, de exemplu fakebot. L-am luat de pe VioleTTe ca sa-l adaug si aici, insa aici facea un lag imens si chiar urma sa pice server-ul din cauza acelui plugin.

In legatura cu vip-ul, pe respawn e diferit. Atat jucatorii cat si cei cu VIP au : multi jump, bullet damage, give grenades, meniu arme. E diferenta doar de x2 damage, care nu se prea observa, doar daca faci abuz .

Edited by Minnie, 12 September 2014 - 03:17 PM.

• da_silva likes this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12

Eu am facut acea retragere cu ideea ca Red sau tu [Asus] sa primiti Moderator pe forum + cele spuse in cerere.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users