Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
  • Country: Country Flag
Scuzati ca n-am aoucat sa intru sa rezolvam cu acel plugin. Am ceva important de facut acum..
Voi intra mai tarziu. Puneti-va sa dormiti ca rezolv eu cumva.
  • da_silva, SHOUYI, gabitza_man and 2 others like this

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

Sa ma apuc sa fac si eu un d'asta cu topaieli d'ale mele? : D

Edited by Blinky, 14 September 2014 - 11:44 PM.

• v_1 Red and Sp1dey like this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12

Da nu ar fi rau + tastele care le folosesti la topait , poate mai invata cineva [eu , marcus] si restu.

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

Poftim, asta e ce fac io. (Numai ca io fac mai multe strafe/si mai altfel decat in tutorialu de mai sus).

PS: Strafe = apesi A - dai mouse STANGA, apesi D - dai mouse DREAPTA. ( CEL MAI IMPORTANT: IEI DEGETU DE PE W )

Inca un tutorial simplu:

Edited by Blinky, 14 September 2014 - 10:52 PM.

• Vallentin and v_1 Red like this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Bun . Am rezolvat cu plugin-ul de /spec si /back .

Insa, am facut o mica modificare . Am adaugat un alt plugin numit team-join pentru a merge plugin-ul fara probleme .

Ce include acel plugin numit team-join ? Nu va mai lasa sa va alegeti o echipa anume, va echilibreaza singur server-ul si va baga la oricare echipa . Fara acest plugin, nu vom reusii sa evitam picarea server-ului din cauza unui plugin, ori plugin de /spec & /back ori /spec, /t, /ct . Nu mergea plugin-ul /spec, /t, /ct din cauza ca il puteam compila doar pe *****, nu pe inc . Trebuia neaparat sa fie compilat pe inc .

Plugin-ul de /spec si /back merge fara probleme . Am incercat acum si nu e nici-o problema .

Am readaugat plugin-ul de amx_ct nume / amx_t nume si amx_spec nume in cazul in care nu stie careva cum sa se puna spec, insa sunt mesaje cu anunturi .

Sper ca nu este nici-o problema ca am adaugat si acel plugin, insa mi-a demonstrat chiar azi un baiat cum pica server-ul daca nu am plugin-ul respectiv .

O zi buna ..

• Asus., da_silva, SHOUYI and 3 others like this

Diego Costa

Diego Costa

Gold Member

• Membru
  • 618 posts
  • 69 topics
  • Joined 08-June 13

Succes tuturor in noul an scolar ! :)) - F*ck , am intrat in a 12-a ! :O :)) :|

• Blinky likes this

marcuskoze

marcuskoze

Addicted Member

• Membru
  • 207 posts
  • 8 topics
  • Joined 15-June 14

Insa, am facut o mica modificare . Am adaugat un alt plugin numit team-join pentru a merge plugin-ul fara probleme .

Ce include acel plugin numit team-join ? Nu va mai lasa sa va alegeti o echipa anume, va echilibreaza singur server-ul si va baga la oricare echipa . Fara acest plugin, nu vom reusii sa evitam picarea server-ului din cauza unui plugin, ori plugin de /spec & /back ori /spec, /t, /ct . Nu mergea plugin-ul /spec, /t, /ct din cauza ca il puteam compila doar pe *****, nu pe inc . Trebuia neaparat sa fie compilat pe inc .

Plugin-ul de /spec si /back merge fara probleme . Am incercat acum si nu e nici-o problema .

Am readaugat plugin-ul de amx_ct nume / amx_t nume si amx_spec nume in cazul in care nu stie careva cum sa se puna spec, insa sunt mesaje cu anunturi .

Sper ca nu este nici-o problema ca am adaugat si acel plugin, insa mi-a demonstrat chiar azi un baiat cum pica server-ul daca nu am plugin-ul respectiv .

O zi buna ..

<:-p

Nici ca se putea mai bine, e chiar mai simplu doar cu /spec si /back   =d>

Iti ridic o statuie "lucitoare" faurita din recunostinta pura, ne-ai salvat intelectul de la scurtcircuitare  >:D<

Edited by marcuskoze, 15 September 2014 - 02:40 PM.

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12

O zi buna ..

S-a descoperit un bug la /back , daca esti intr-o echipa si da-i /back iti scade din dead-uri , asa s-o ajuns ca un player sa faca 79-1 , iar altu 40-0 pe dust2 . 1bs poate spune mai multe ca el o incercat mai mult /back

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Scuzati-ma, dar eu deja am dureri de cap cu acest plugin . Sa faca cineva care este responsabil de acest server, eu m-am saturat sa tot fac si sa fac intr-una .

Am adaugat si am scos de mi-a iesit pe ochi .

Insa am rezolvat . Am scos plugin-ul si l-am adaugat pe cel cu /spec, /ct si /t .

Va explic cum sta treaba insa .

La inceput, cand intrati pe server, s-ar putea sa va dea doar HE si cutit, sau doar PISTOL, HE si CUTIT . Ve-ti scrie " guns " ca sa va apara meniul . Asta doar cand ve-ti intra pe server atunci . Uneori s-ar putea sa va dea meniul cu arme .

Va mai aparea asa, si atunci cand va puneti /spec si dupa intrati la o alta echipa tastand ori /ct ori /t . Va va da doar PISTOL, si ve-ti scrie din nou " guns " ca sa va apara meniul de arme .

AM testat cu Vallentin, Roff, tazzz, si inca cineva acest plugin . N-au gasit nici-un bug gen scaderea death-urilor, ramai mort cand te muti de la spec la o echipa, dupa ce te omoara cineva, ramai asa . Nici-un bug .

Daca cineva gaseste, rog sa ma contacteze ca sa le scot de tot . Eu nu voi mai face nimic, pentru ca mi-a dat de cap acest host si aceste plugin-uri facute la mana a doua  .

• da_silva, Vallentin, SHOUYI and 1 other like this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Scuzati-ma, dar eu deja am dureri de cap cu acest plugin . Sa faca cineva care este responsabil de acest server, eu m-am saturat sa tot fac si sa fac intr-una .

Am adaugat si am scos de mi-a iesit pe ochi .

Insa am rezolvat . Am scos plugin-ul si l-am adaugat pe cel cu /spec, /ct si /t .

Va explic cum sta treaba insa .

La inceput, cand intrati pe server, s-ar putea sa va dea doar HE si cutit, sau doar PISTOL, HE si CUTIT . Ve-ti scrie " guns " ca sa va apara meniul . Asta doar cand ve-ti intra pe server atunci . Uneori s-ar putea sa va dea meniul cu arme .

Va mai aparea asa, si atunci cand va puneti /spec si dupa intrati la o alta echipa tastand ori /ct ori /t . Va va da doar PISTOL, si ve-ti scrie din nou " guns " ca sa va apara meniul de arme .

AM testat cu Vallentin, Roff, tazzz, si inca cineva acest plugin . N-au gasit nici-un bug gen scaderea death-urilor, ramai mort cand te muti de la spec la o echipa, dupa ce te omoara cineva, ramai asa . Nici-un bug .

Daca cineva gaseste, rog sa ma contacteze ca sa le scot de tot . Eu nu voi mai face nimic, pentru ca mi-a dat de cap acest host si aceste plugin-uri facute la mana a doua  .

Este mai mult ca perfect acum. Chiar daca nu s-a dorit ca atunci cand te conectezi pe server sa te poti pune la spectatori, faptul ca te baga direct la o echipa este un mare benificiu. De ce ? In acest fel nu se pierd deloc jucatorii atunci cand schimbi o harta. Sa nu uitam ca pana acum , de fiecare data cand schimbai harta , se pierdeau cel putin 2 jucatori.

Inca o data felicitari Minnie si va rog sa lasati asa cum este acum ca m-am saturat sa tot folosesc teammenu. 

O seara placuta !

• Minnie, SHOUYI, gabitza_man and 1 other like this

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

1bs poate spune mai multe ca el o incercat mai mult /back

Se pare ca io am bug personal, ca am vazut ca nu mai la mine merge bug-ul.

Daca ma pun spec cu amx_spec 1bs si dupaia dau /back, raman la echipa SPEC dar pot sa ma joc pe mapa (fara arme, doar cu HE-uri).

Si daca folosesc /back, singurul lucru care se intampla e ca reinvii (Tot bug-uit)

• v_1 Red likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Vrei sa zici ca asta a fost la fostul plugin. La asta cu /ct, /t si /spec nu mai ai problema de genul acesta.
  • da_silva likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Dragii mei, am vizionat lista de users.ini . Sunt unele persoane care nici nu stiu ce D-zeu cauta in lista aia, cand ei sunt paraleli cu activitatea lor atat pe server cat si pe forum .

Trei dintre ei ar fi : maKo, zAc si ^Ciulyka .
Parerea mea e ca au grade prea mari pentru " activitatea " lor pe care o au pe server / forum .

Mi-am permis sa dau un downgrade, pentru ca deja nu mai suportam astfel de situatie . Pur si simplu, l-as fi lasat la Helper pana invata calumea acea comanda .

Edited by Minnie, 16 September 2014 - 12:42 PM.

• da_silva, Vallentin and SHOUYI like this

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

Merge uns pluginu' multumim Minnie. Se pare ca esti singura care se implica.

Multumim Suiram pentru "boost saptamanal" de saptamana aceasta si cea trecuta.

Multumim Suits si Advencer pentru "reorganizarea staff-ului".

Multumim restului de admini precizati mai sus de Minnie pentru activitate.

Se mai ocupa cineva de server-ul asta sau il platiti asa ca n-aveti ce face cu banii?

• Asus. and v_1 Red like this

marcuskoze

marcuskoze

Addicted Member

• Membru
  • 207 posts
  • 8 topics
  • Joined 15-June 14

Dragii mei, am vizionat lista de users.ini . Sunt unele persoane care nici nu stiu ce D-zeu cauta in lista aia, cand ei sunt paraleli cu activitatea lor atat pe server cat si pe forum .

Trei dintre ei ar fi : maKo, zAc si ^Ciulyka .
Parerea mea e ca au grade prea mari pentru " activitatea " lor pe care o au pe server / forum .

Mi-am permis sa dau un downgrade, pentru ca deja nu mai suportam astfel de situatie . Pur si simplu, l-as fi lasat la Helper pana invata calumea acea comanda .

Pentru ca am trecut si eu prin banip cu parametri ca pentru addban, propun sa se creeze o sectiune sub "Admin zone" (sau StaffOnly, cum considerati) in care sa adunam tutorialele existente si eventual sa adaugam pe parcurs ce-ar mai trebui. Mie mi-ar fi placut sa am asa ceva la dispozitie cand am inceput :)

Asadar, propun sa discutati posibilitatea unei sectiuni gen "Manualul administratorului" sau alt nume cat mai clar si sa mutam acolo ce materiale educative exista si sa postam in viitor dupa necesitati. Dupa acceptarea unui utilizator in echipa sa fie indrumat catre sectiunea respectiva unde isi poate face temele, sa fie cat mai pregatit cand va intra pe server.

Am gasit un articol in arhiva cs16.ro denumit "Scoala de admini" care pe mine m-a ajutat foarte mult cu teoria banurilor: http://forum.cs16.ro...coala-de-admin/ . Sper sa foloseasca cuiva

Edited by marcuskoze, 16 September 2014 - 02:22 PM.

• Minnie likes this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Uitati ce face blinky in timpul liber, in caz ca nu stiati: 

345cwfp.jpg

• Minnie, SHOUYI and gabitza_man like this

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

Prietenie, prietenie.. da' branza-i pe bani.

Hassan92

Hassan92

Platinum Member

• Membru
  • 1035 posts
  • 30 topics
  • Joined 18-May 14

Propun sa se scoata team-join-ul. Pentru ca de fiecare data cand sunt putini playeri si se termina runda, cand sunt spec patesc mereu sa ma bage intr-o echipa, de vreo 2 ori am patit-o cand eram demo on. Sper sa nu ma injurati. :D

Edit : Mda, nu bagati in seama ce am scris aici ca am gresit "adresa". :))))

Edited by Andrei92, 18 September 2014 - 12:07 PM.

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Propun sa se scoata team-join-ul. Pentru ca de fiecare data cand sunt putini playeri si se termina runda, cand sunt spec patesc mereu sa ma bage intr-o echipa, de vreo 2 ori am patit-o cand eram demo on. Sper sa nu ma injurati. :D

Edit : Mda, nu bagati in seama ce am scris aici ca am gresit "adresa". :))))

Nu are nimic daca ai postat aici.

Nu cred ca este nevoie sa scoatem acest plugin ca de abia l-am bagat si este cea mai buna varianta gasita pana acum.

Ne va fi mai greu cand o sa facem un demo cand sunt putini playeri, dar nu imposibil.

• gabitza_man likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Cred ca iti bati joc de mine. Adica eu m-am chinuit ca proasta ca sa va fac sa mearga plugin-ul de /ct, /t si /spec, si tu vi acum sa-mi zici ca vrei sa scot acel plugin.
Daca nu sti cu ce te ajuta acel plugin, mai bine te-ai abtine. Plugin-ul acela nu numa ca te baga direct la o echipa, ci ajuta ca sa mearga si acel plugin cu /ct, /t si /spec si sa va protejeze server-ul pentru a nu va pica de cel care l-a creat plugin-ul respectiv.

Anyway, am vazut cateva " comentarii " la adresa acestui plugin. Asta e " multamul " ca sa spun asa, si daca ma gandesc mai bine, nu stiu de ce mi-am batut capul daca pe altii chiar nu va intereseaza si va deranjeaza..

Drept urmare, nu ma mai bag nicaieri.

Bafta sa aveti .

Edited by Minnie, 18 September 2014 - 12:48 PM.

• da_silva and Blinky like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users