Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12
  • Country: Country Flag

Merge uns pluginu' multumim Minnie. Se pare ca esti singura care se implica.

Multumim Suiram pentru "boost saptamanal" de saptamana aceasta si cea trecuta.

Multumim Suits si Advencer pentru "reorganizarea staff-ului".

Multumim restului de admini precizati mai sus de Minnie pentru activitate.

Se mai ocupa cineva de server-ul asta sau il platiti asa ca n-aveti ce face cu banii?

Imi puteti spune si mie daca mai sunteti interesati de acest server ? Stam si asteptam tot un raspuns din partea voastra de atata timp, dar degeaba, cu asteptatul ramanem. Macar spuneti: "ba prostilor, mai asteptati, ca mi-am rupt 5 coaste si nu pot intra pe forum !".

Addvencer, mai facem si noi ceva ? Mai mereu ai stat si te-ai ascuns dupa deget asteptand un reply din partea lui Suits, Minnie sau da silva ca sa salveze situatia. Impuna-te frate, mai baga-ne-n seama, nu ne mai tine atat in Stand By. Ati promis sa faceti reorganizarea staffului, am tot astept zi de zi sa vad acolo moderator server la status, ti-ai gasit. Macar spune-mi frate... "ba nu-ti mai dau // ba iti dau saptamana viitoare // ba lasa-ma cu moderatoru tau", dar cum spuneam mai sus, ai fost fericit ca ai vazut ca a postat Suits aia cu organizarea si ce-ai zis, ca apele s-au linistit.

Am vazut azi ca unii profita de generozitatea lui Blinky si nu au bunul simt sa zica ca are vip de vreo saptamana sau cat o fi (vezi Spidi). Addvencer, eu cum am putut sa iti zic dupa o zi ce mi-ai dat VIP : "Ba Alex, scoate VIP-ul ca a trecut o zi." De ce nu poate face asta toata lumea ? De ce nu i l-ai scos TU daca vezi ca omul nu te anunta ?

Astept si eu un raspuns din partea ta, fie el : "Asus mai du-te-n plm" sau "Asus o sa facem..." si sper ca de data asta sa raspunzi tu, nu Suits.

In calitate de Owner al acestui server, va rog sa nu postati dupa mine (cu exceptia celor din conducere) si sper ca urmatorul reply sa fie cel al lui Alex. Multumesc anticipat !

• gabitza_man, Blinky and v_1 Red like this

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Te rog sa imi lasi pm / sau sa lasi replay la cele deschise deja, cu niste date de contact in care sa iti explic ce si cum.

• gabitza_man likes this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Te rog sa imi lasi pm / sau sa lasi replay la cele deschise deja, cu niste date de contact in care sa iti explic ce si cum.

Poate ar dori mai multi sa stie ce si cum, ex eu 1bs vallentin restul stafului cam atatia suntem nu doar Florin

• Blinky likes this

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Poate ar dori mai multi sa stie ce si cum, ex eu 1bs vallentin restul stafului cam atatia suntem nu doar Florin

Pentru asta este conferinta.... :-L 

• gabitza_man likes this

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

Daca vrei sa ramai spec fara sa patesti sa te mute aiurea intr-o echipa foloseste amx_spec in loc de /spec

• v_1 Red likes this

marcuskoze

marcuskoze

Addicted Member

• Membru
  • 207 posts
  • 8 topics
  • Joined 15-June 14

Pana azi am ignorat eroarea care apare la login (vezi screenshot atasat). Dar acum am facut o cautare pe chestiunea asta si am gasit urmatoarea postare: 
http://community.inv...ased/?p=2033861, care face referire si la: 
http://community.inv...rror-10193-r537.
Pare a fi o problema legata de skin. Ii spuneti careva lui EduArT, care-l cunoasteti, poate chestia asta rezolva si problema de la sectiunile protejate de parola (staff only, etc)?

----

Si eu am ignorat-o si cred ca o voi ignora in continuare, ca probabil daca se putea face ceva pana acum cred ca se rezolva.

Poate are omul atat de multe pe cap incat nu a apucat sa se ocupe si de asta (zic si eu). O sa-i trimit si eu un PM, sper sa nu se piarda printre cele n-spe milioane de alte mesaje pe care probabil le are :)

LE: Am incercat sa-i trimit PM insa zice ca EduArT nu poate primi mesaje... Daca-l poate suna cineva din conducere sau cine-l mai cunoaste...

The following errors were found

The member EduArT cannot receive any new messages

This personal message has not been sent

Attached Thumbnails

• cs16.ro-login-error-10193.jpg

Edited by marcuskoze, 19 September 2014 - 09:19 AM.

Hassan92

Hassan92

Platinum Member

• Membru
  • 1035 posts
  • 30 topics
  • Joined 18-May 14

Pana azi am ignorat eroarea care apare la login (vezi screenshot atasat). Dar acum am facut o cautare pe chestiunea asta si am gasit urmatoarea postare: 

Pare a fi o problema legata de skin. Ii spuneti careva lui EduArT, care-l cunoasteti, poate chestia asta rezolva si problema de la sectiunile protejate de parola (staff only, etc)?

Si eu am ignorat-o si cred ca o voi ignora in continuare, ca probabil daca se putea face ceva pana acum cred ca se rezolva.

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

Si daca-i zice cineva ce sa faca tot nu face, ca-i prea delasator.

• v_1 Red likes this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

----

Poate are omul atat de multe pe cap incat nu a apucat sa se ocupe si de asta (zic si eu). O sa-i trimit si eu un PM, sper sa nu se piarda printre cele n-spe milioane de alte mesaje pe care probabil le are :)

LE: Am incercat sa-i trimit PM insa zice ca EduArT nu poate primi mesaje... Daca-l poate suna cineva din conducere sau cine-l mai cunoaste...

Marcus, cel mai bine este sa faci tu un topic la intrebari unde sa scrii ca crezi ca ai gasit o solutie pentru rezolvarea problemelor de pe forum. Acolo o sa vada toti din conducere si o sa-ti dea un raspuns. Eu stiam ca acea problema nu tine de forum ci de la cei de la Krond, daca nu gresesc. O sa te lamureasca ei, oricum.

• v_1 Red likes this

marcuskoze

marcuskoze

Addicted Member

• Membru
  • 207 posts
  • 8 topics
  • Joined 15-June 14

Am lamurit problema de la login, de fapt apare pentru ca ma autentificam din sectiunea WildZ... zice ca daca dau login direct din prima pagina a forumului (http://forum.cs16.ro) nu se mai intampla (am si verificat).

http://forum.cs16.ro...m/#entry1925491

Cel putin am mai lamurit o chichita

Edited by marcuskoze, 19 September 2014 - 10:32 AM.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Baietii, incercam si noi sa ne comportam mai frumos ? Ma refer la motivele voastre pe care dati ban-urile . Unii, aveti si niste " perioade " pe care nici eu nu le inteleg, si de-aceea va intreb aici pe voi .

[exclamation]L 09/19/2014 - 10:21:45: * <STEAM_0:0:647842155> banned AdrianA <188.210.87.20> || Reason: "injurii" || Ban Length: 6944 days, 10 hours, 40 minutes[/exclamation]

[exclamation]L 09/15/2014 - 17:18:15: * <STEAM_0:0:647842155> banned Salam Florin Salam <5.12.219.89> || Reason: "injurii" || Ban Length: 16 hours, 40 minutes[/exclamation]

[exclamation]L 09/18/2014 - 21:06:37: * <STEAM_0:0:1533287977> banned Sweex <79.112.76.185> || Reason: "aim+jet" || Ban Length: Permanent Ban[/exclamation]

[exclamation]L 09/16/2014 - 14:56:52: * <STEAM_0:0:1533287977> banned Flavius <5.14.121.110> || Reason: "mai taci dracu'" || Ban Length: 30 minutes[/exclamation]

[exclamation]L 09/16/2014 - 21:03:57: * <STEAM_0:1:41516328> banned Mars <79.119.225.158> || Reason: "lbj" || Ban Length: 1 day, 2 hours, 40 minutes[/exclamation]

[exclamation]L 09/16/2014 - 13:28:02: * <STEAM_0:1:41516328> banned MaGiE. [;X] <92.81.244.210> || Reason: "prea.te.urci" || Ban Length: 8 hours, 20 minutes[/exclamation]

Va stiti voi .

Din cate stiu, in regulament nu sunt astfel de motive, si nici nu sunt permise astfel de motive . Cat despre timp-ul pe care-l dati, nu inteleg de unde il scoateti .

Stiu ca la motivul " limbaj " se da ORI 2h ban, ori permanent . In nici-un caz nu se da 1 zi si cateva ore, 6944 de zile si cateva ore, etc .

Vreti playeri fideli, trebuie doar sa urmati regulamentul, atata tot . Nu va respecta, ii " achitati " dandu-le ban, dar pe durata si motivul corespunzator .

[success]"Mama ce reactie a avut Minnie."[/success]

Am avut reactia aia pentru ca asta e adevarul . Dupa ce ca, incerc sa ajut cum pot, nu sunteti multumiti unii dintre voi .

Nici nu ma mira faptul de ce va place mai mult de Addvancer . Nu am nevoie ca sa ma suportati, insa eu respect ceea ce trebuie respectat .

Edited by Minnie, 19 September 2014 - 04:26 PM.

• da_silva, SHOUYI and gabitza_man like this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Am dat eu doua banuri cu doua motive mai "diferite" pe care pot sa le justific:

1. Acel ban de 30 de min i-am dat la unul Flavius care imi zicea pe u@ o data la 1 min cate unu ca are cod. Pentru detalii, te poti uita in logs. In final acesta a fost banat pentru ca m-a injur. Acest lucru il puteti verifica in banlistul meu.

2. Celalalt ban permanent i l-am dat la unu ce facea panarama pe server cu un prieten.. il tot intreba daca ii place cum joaca si noul cs, fiind un apropo si am simtit nevoia sa-i dau peste nas cu acel "jet".

De obicei nu recurg la aceste motive, dar atunci am simtit ca sunt luat peste picior.

Scuzele mele si toate cele bune va doresc !

• gabitza_man and v_1 Red like this

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

Eu i-am dat ban 1 zi lu MaGiE ala ca se urca 24/7 pe mapa. Si data viitoare ii dau permanent. Zici ca are tumori cerebrale nu intelege deloc.

• v_1 Red likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Buna tuturor. Vreau sa va multumesc tuturor ca ati fost niste persoane minunate cu mine, sincere si respectuoase.
Acesta este ultimul meu post legat de CS, pur si simplu vreau sa redevin ceea ce am fost inainte de a da de acest joc.
Am pierdut persoane care-mi erau dragi din cauza obsesiei mele pentru acest joc, acum am alte persoane dragi mie si nu vreau sa le pierd si pe ele, asa ca mai bine imi vad de viata mea redevenind ceea ce am fost inainte, o amatoare de desene si caruia ii placea sa compuna poezii, povesti, si le posta in blog-ul ei .
Mi-a facut placere sa fac parte din grupul vostru, si oricand veti avea nevoie de ceva, cautati-ma .
Aveti grija de voi, si probabil va voi mai " vizita " pe server odata la nu stiu cate saptamani, doar pentru a stii ca sunteti bine si pentru a va saluta.
Nu-mi pare rau pentru ca am fost mai aspra cu unele persoane, pentru ca la unii vad schimbarea, la altii nu, insa Add va stii ce e de facut.

O zi minunata va doresc, si ne mai auzim pe canalul de TS cel probabil.

Cu stima, Andreea.

Edited by Minnie, 22 September 2014 - 01:15 PM.

• Asus., Vallentin, SHOUYI and 4 others like this

SHOUYI

SHOUYI

Master Member

• Membru
  • 1784 posts
  • 197 topics
  • Joined 12-July 12

Mai intai Denisa, acum tu.. :( Pacat ca renunti...Oricum multumim pentru tot si mult succes in continuare !! Poate totusi ne mai intalnim pe server pentru ca (pana la urma) CS-ul e un fel de drog..si eu m-am lasat in jur de 1luna si dupa mi-a venit dor si m-am intors, asa ca nu se stie niciodata. :)

Te pup :*

Edited by SHOUYI, 22 September 2014 - 02:41 PM.

• Vallentin, Minnie and gabitza_man like this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12

Iti multumim pentru ca ne-ai ajutat cu plugin-urile acelea la care te-ai c-am chinuit sa le faci sa mearga.

La toti vine randul sa ne lasam de CS , motivele pot fi : viata , serviciul , sanatatea etc.

Noi poate ne intalnim prin oras , daca tot ni-s asa prin apropiere.

Mult succes in tot ce faci !

• Minnie, SHOUYI and gabitza_man like this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Minnie, am numai cuvinte de lauda la adresa ta. Chiar daca nu te cunosc de foarte mult timp, de vreo 2-3 saptamani, cred ca am putut sa-mi formez o parere despre tine, una foarte buna, in ciuda timpului limitat.  Datorita tie am reusit sa ma conving sa merg mai departe pe acest server, am avut pentru ce lupta si ce indura atunci cand am intampinat momente mai putin placute. Ai reusit sa ne ridici moralul la toti atunci cand totul parea ca se duce de rapa si sa ne ajuti cu tot ce stii si cu ce aveam nevoie. Sper sa ne mai auzim, fie pe server, fie pe ts3, la fel de voioasa si de saritoare. De asemenea, cu ocazia asta, vreau ca Addvencer sa se ocupe mai intens de server, pentru ca noi, adminii, il sprijinim in orice doreste sa faca.

Asadar, Minnie iti urez multa bafta in tot ceea ce faci, sa fii fericita alaturi de Sorin si iti mai urez, asa cum imi place mie sa zic, sa ai parte de cat mai mult din toate.

Te saluta Asus >:D<

• Minnie, SHOUYI, gabitza_man and 1 other like this

Sp1dey

Sp1dey

Advanced Member

• Membru
  • 188 posts
  • 27 topics
  • Joined 15-June 14

Multumesc Minnie Pentru tot ce-ai facut pe sv >:D< ,mai ales cu acel plugin (/spec , /t , /ct)  :-bd

Mult Noroc/bafta/sanatate in continuare la tot ce ai sa faci... ;)

Te Pupa Sp1dey <3  :X  :*

• Minnie, SHOUYI and gabitza_man like this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

da  cred ca au spus colegi mei tot ce era de spus , multa sanatate minnie

• Vallentin and Minnie like this