Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12
  • Country: Country Flag

Bun venit sau revenit in Staff, sper sa facem o treaba buna si ADdvencer cand revine sa gaseasca server-ul cu mai multi playeri ca pana acu.

Cum zice Marcus , nici eu nu stiu cum era treaba pe la inceput , vad ca toti au ceva cu cuvantul : comunism.

Acu ce o fi o fi , nu-ma server-ul sa mearga in sus. ;)

Noapte Buna !

• Minnie, ToReTTo @ WilDz and marcuskoze like this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Noi nu am fost pe acest server. Suntem acum pentru a avea grija de server :D ( modificari in ftp ) . Tot ce dorim noi este intelegere si munca. Nu dorim persoane care nu vor sa munceasca pentru un server pe care administreaza. Noi vom fi aici pana se va reintoarce AdDvencer, dupa ne vom vedea de drumurile noastre.
Sigura noastra dorinta este : implicarea si popularea server-ului .
Vrem sa comunicam cu voi, nu doar prin scris, ci sa ne " vedem " si pe canalul de TS3 ( pe care nu va prea vad :D ) si sa vorbim in mare parte cam ce ati dori voi sa facem " impreuna " in aceste zile.
Fiecare decizie, va fi luata impreuna cu voi !
  • da_silva, Vallentin, SUITS and 3 others like this

ToReTTo @ WilDz

ToReTTo @ WilDz

Addicted Member

• Membru
  • 217 posts
  • 10 topics
  • Joined 27-April 14

Salut ! Bine ati venit ;) 

• Minnie likes this

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 posts
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13

Sigur iau remove :) by unu  din 2

• Minnie likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

CompliciTy., on 18 Aug 2014 - 10:48 PM, said:

Sigur iau remove :) by unu din 2

Hai sa nu gandim negativ inainte de a cunoaste persoana . Daca ai fi meritat remove, AdDvencer sigur iti dadea demult, dar se pare ca esti un om de baza la fel ca ceilalti .
Inca un lucru, cand aveti nevoie de ceva, sa apelati la noi, sau daca intampinati vre-o problema, va rog sa ne spuneti !

# Buna dimineata !

Ps : Altii sunt norocosi si dorm la ora asta, insa eu lucru la ora asta :))
  • da_silva likes this

BaLTeanu

BaLTeanu

Advanced Member

• Membru
  • 190 posts
  • 43 topics
  • Joined 16-December 13

Se poate să cadă serverul dacă am jucat prea mult cu cod? Că nu-mi mai merge....

marcuskoze

marcuskoze

Addicted Member

• Membru
  • 207 posts
  • 8 topics
  • Joined 15-June 14
Balteanu: daca nu ma insel ai un ban activ de la ADdvencer.

Revenind la sirul discutiilor, inca sunt nerabdator sa aflu cum era serverul in gloria de altadata, cine forma echipa de aur si cum erau ei ca oameni, peripetii / greutati / succese... poate invatam cate ceva din experientele trecutului

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

marcuskoze, on 19 Aug 2014 - 08:00 AM, said:

Balteanu: daca nu ma insel ai un ban activ de la ADdvencer.

Revenind la sirul discutiilor, inca sunt nerabdator sa aflu cum era serverul in gloria de altadata, cine forma echipa de aur si cum erau ei ca oameni, peripetii / greutati / succese... poate invatam cate ceva din experientele trecutului

Pe scurt "comunism" cum s-a mentionat mai sus, adica totul era verificat fiecare isi facea treaba si urmau in detaliu instructiunile celor 2 fondatori. si nu se aceptau greselile intentionate, daca nu stiai ceva erai ajutat/ indrumat de cei cu mai multa experienta. (nu am prins acea conducere ca admin dar joc pe sv de cand era marquiz fondator noiembrie parca, tot cam atunci am descoperit si cs :) )

• Suiram90 and marcuskoze like this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12

v_1 Red, on 19 Aug 2014 - 08:23 AM, said:

Pe scurt "comunism" cum s-a mentionat mai sus, adica totul era verificat fiecare isi facea treaba si urmau in detaliu instructiunile celor 2 fondatori. si nu se aceptau greselile intentionate, daca nu stiai ceva erai ajutat/ indrumat de cei cu mai multa experienta. (nu am prins acea conducere ca admin dar joc pe sv de cand era marquiz fondator noiembrie parca, tot cam atunci am descoperit si cs :) )

Acea perioada inseamna ca o fost benefica pentru server care o mers bine si inca merge.
Ii bime daca suntem verificati ,poate atunci numai apar fel de playeri care joaca pe server doar pentru admin.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Nu vreti sa avem si un model de cerere STEAM ON ? Cu invite la prietenii fiecaruia in grupul Wildz si asa se va popula si grupul + ca asa se va popula si server-ul .
In ce consta aceasta cerere - > 5h /10h jucate pe server-ul wildz + nickname + steamid + invite la prieteni in grupul Wildz ( print ) .

As u wish .

Edited by Minnie, 19 August 2014 - 11:35 AM.

• da_silva likes this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

bine ati venit pe servarul wildz

• Minnie likes this

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

@markuscoze,dacă vrei să ştii,întreabă-l pe gabi,el ştie cel mai bine :))

• gabitza_man likes this

marcuskoze

marcuskoze

Addicted Member

• Membru
  • 207 posts
  • 8 topics
  • Joined 15-June 14

IonutMihai, on 19 Aug 2014 - 4:43 PM, said:

dacă vrei să ştii,întreabă-l pe gabi,el ştie cel mai bine :))

Il invit pe aceasta cale sa ne povesteasca :)
  • SUITS likes this

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

marcuskoze, on 19 Aug 2014 - 4:47 PM, said:

Il invit pe aceasta cale sa ne povesteasca

Mai bine in privat :)) 

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

marcuskoze, on 19 Aug 2014 - 08:00 AM, said:

Hai ca te ajut eu cu un raspuns, ca vad ca intarzie sa apara.

Innainte serverul rula cu o medie de jucatori zilnica in jur de 25/32 , locurile lipsa fiind datorate intervalului orar 02:00 - 07:00 . 

Eram clasati in primele 3 locuri, pe intreaga Comunitate. Am stat in marea parte a timpului pe locul 2 aici .

Aveam jucatori fideli, care jucau zilnic ( 6 - 10 ore , da fara nicio gluma ) si nu erau 2-3 , erau destui .

Se bagau bani zilnic in boost-uri, si chiar si saptamanale . Pana si noi adminii ne chinuiam frecvent sa ne conectam pe server, pentru ca era full, mai la orice ora .

Vechii fondatori impuneau o prietenie bazata pe profesionalism si comunicare , care acum lipsesc cu desavarsire . Macar comunicarea de se pastra ( intre admini , intre admini si fondatori ) .

Nu se acceptau greseli majore, nu te dadea nimeni pe poarta afara, dar erai sanctionat indiferent de grad, nume, sau bani bagati in server. 

Se discuta mereu, astfel incat serverul sa nu stea fara admini on ( cei drept era si multa lume mereu ) , ganditi-va la un program care se schimba de la o zi la alta .

Nu se primeau up-uri decat cand respectivul / respectivii meritau pe deplin , nu mergea cu "hai sa-i dam un impuls" .

Era o strictete deosebita cu forumul, toti trebuiau sa ia parte la discutii ( in limita regulilor impuse de sectiuni ) , toti trebuiau sa verifice forumul zilnic . Nu se acceptau bann-uri nepostate , bann-uri aiurea , comenzi intre admini , off-topic pe forum . ts! ( vechiu fondator ) iti dadea remove / suspend instant , indiferent ca erai cel mai bun admin de aici . La fel si cu "reclama serverului impusa de avatar" , tot obligatoriu era . 

Verificau zilnic ftp-ul la sange, si pana si la un slap aiurea erai sanctionat .

Am zis, ma repet, up de la un grad la altul luai intr-o luna . Eu, ca sa imi dea de la god co-owner , a trebuit sa am un bann-list de 150+ si ore dublu . gen nu ?!

Nu se acceptau "vaicareli" , ai plecat , plecat esti pentru totdeauna .

Cuvantul lor era mereu respectat ( gen cu Horst Goebel ala spre exemplu , au zis nu-l mai banati , pai nu il bana nimeni ) .

etc etc .. mi-e sila sa mai scriu.

Va pup, doar ce am venit si eu acasa din concediu. O sa ma apuc de citit pe aici sa vad ce am pierdut si cine a mai plecat, daca au mai plecat. Numai bine si bun venit celor 2 indragostiti ;)) , nu stati cu "hainele in bagaje" , intelegeti voi .

• Asus., Vallentin, SHOUYI and 5 others like this

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Bun venit înapoi SUITS

• gabitza_man, SUITS and ToReTTo @ WilDz like this

da_silva

da_silva

No Limit Member

• Membru
  • 3235 posts
  • 148 topics
  • Joined 06-February 12

SUITS, on 20 Aug 2014 - 10:51 AM, said:

Numai bine si bun venit celor 2 indragostiti ;)) , nu stati cu "hainele in bagaje" , intelegeti voi .

Ms , numai bine . 

• gabitza_man and SUITS like this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

asa este suits , bine ca le ai povestit tu cate ceva

• SUITS, v_1 Red and ToReTTo @ WilDz like this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12
Suits, faci ce faci si nu putem scapa de tine :)))
Minnie si da silva sper ca o sa ne intelegem chiar daca nu fac parte din staff dupa cum ati vazut si voi in ftp ci sunt doar un amarat fost owner. Nu va cunosc dar am auzit numai de bine despre voi si sper ca o sa revin si eu in septembrie sau cel mai sigur in octombrie.
Va saluta Asus
  • Vallentin, gabitza_man, SUITS and 1 other like this

SHOUYI

SHOUYI

Master Member

• Membru
  • 1784 posts
  • 197 topics
  • Joined 12-July 12

IonutMihai, on 19 Aug 2014 - 4:43 PM, said:

@markuscoze,dacă vrei să ştii,întreabă-l pe gabi,el ştie cel mai bine :))

Nu doar gabi stie cum era serverul cand a fost preluat de Denisa si ts, dar oricum SUITS a spus tot ce se poate.

P.S. Scuze ca nu am putut intra ieri deloc pe server...nu am apucat sa stau la calculator, am intrat doar pe forum de pe telefon. Inca o data ii salut pe cei doi, in special pe da_silva cu care, pana acum, nu am avut placerea sa fiu alaturi (ma refer la adminat). Mult succes aici, sper ca Minnie ne va aduce cu picioarele pe pamant :))...ar fi frumos sa revina si SUITS, Asus, Denisa, ts, ar fi o mare echipa atunci.. sau macar SUITS :* :))

Edited by SHOUYI, 20 August 2014 - 09:16 PM.

• Minnie, gabitza_man, SUITS and 2 others like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users