marcuskoze, on 19 Aug 2014 - 08:00 AM, said:
Revenind la sirul discutiilor, inca sunt nerabdator sa aflu cum era serverul in gloria de altadata, cine forma echipa de aur si cum erau ei ca oameni, peripetii / greutati / succese... poate invatam cate ceva din experientele trecutului
Hai ca te ajut eu cu un raspuns, ca vad ca intarzie sa apara.
Innainte serverul rula cu o medie de jucatori zilnica in jur de 25/32 , locurile lipsa fiind datorate intervalului orar 02:00 - 07:00 .
Eram clasati in primele 3 locuri, pe intreaga Comunitate. Am stat in marea parte a timpului pe locul 2 aici .
Aveam jucatori fideli, care jucau zilnic ( 6 - 10 ore , da fara nicio gluma ) si nu erau 2-3 , erau destui .
Se bagau bani zilnic in boost-uri, si chiar si saptamanale . Pana si noi adminii ne chinuiam frecvent sa ne conectam pe server, pentru ca era full, mai la orice ora .
Vechii fondatori impuneau o prietenie bazata pe profesionalism si comunicare , care acum lipsesc cu desavarsire . Macar comunicarea de se pastra ( intre admini , intre admini si fondatori ) .
Nu se acceptau greseli majore, nu te dadea nimeni pe poarta afara, dar erai sanctionat indiferent de grad, nume, sau bani bagati in server.
Se discuta mereu, astfel incat serverul sa nu stea fara admini on ( cei drept era si multa lume mereu ) , ganditi-va la un program care se schimba de la o zi la alta .
Nu se primeau up-uri decat cand respectivul / respectivii meritau pe deplin , nu mergea cu "hai sa-i dam un impuls" .
Era o strictete deosebita cu forumul, toti trebuiau sa ia parte la discutii ( in limita regulilor impuse de sectiuni ) , toti trebuiau sa verifice forumul zilnic . Nu se acceptau bann-uri nepostate , bann-uri aiurea , comenzi intre admini , off-topic pe forum . ts! ( vechiu fondator ) iti dadea remove / suspend instant , indiferent ca erai cel mai bun admin de aici . La fel si cu "reclama serverului impusa de avatar" , tot obligatoriu era .
Verificau zilnic ftp-ul la sange, si pana si la un slap aiurea erai sanctionat .
Am zis, ma repet, up de la un grad la altul luai intr-o luna . Eu, ca sa imi dea de la god co-owner , a trebuit sa am un bann-list de 150+ si ore dublu . gen nu ?!
Nu se acceptau "vaicareli" , ai plecat , plecat esti pentru totdeauna .
Cuvantul lor era mereu respectat ( gen cu Horst Goebel ala spre exemplu , au zis nu-l mai banati , pai nu il bana nimeni ) .
etc etc .. mi-e sila sa mai scriu.
Va pup, doar ce am venit si eu acasa din concediu. O sa ma apuc de citit pe aici sa vad ce am pierdut si cine a mai plecat, daca au mai plecat. Numai bine si bun venit celor 2 indragostiti
, nu stati cu "hainele in bagaje" , intelegeti voi .