Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13
  • Country: Country Flag

Ehe .. de prin octombrie ... :(

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Pentru cei care nu stiu, comanda de /spec a fost dezactivata din cauza unor bug-uri, evitarea picarii server-ului . Pana se va rezolva problema, va ramane asa. Cand voi fi anuntata ca o pot readauga cu succes, atunci va voi anunta .  Va descurcati cu amx_spec + nume

Added : amx_exterminate la Owneri .

Added : fakebot - > wildz.png

insa, trebuie sa umblu ca sa ramana mereu booti on, pana atunci va rog sa adaugati de fiecare data in consola urmatoarea comanda : amx_addfake 1 ( de 3x ), treptat . In cazul in care apare la vre-un bot in paranteza ( 1 ) , folositi comanda amx_removefake 1 . Insa nu stiu daca au acces toti, dar incercati .

Pentru chat color, va rog sa-mi cautati voi un plugin bun . 

• utzu, da_silva, SUITS and 1 other like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Minnie e baza !!! 

Minni : Sunt doar Minnie .

Edited by Minnie, 26 August 2014 - 06:33 PM.

• Minnie and SHOUYI like this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12

Ce are server-ul de merge asa greu , adica comenziile nu merge repede , doar dupa cateva minute. Sau doar la mine ii problema asta cu mers greu a comenziilor

Apare si chestia asta la playeri cand ii scoate inclusiv mie :

http://tinypic.com/r/29gbtx1/8

Edited by Vallentin, 26 August 2014 - 07:01 PM.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Erori nu avem in ftp . Au fost ceva erori din cauza VIP-ului, dar am rezolvat eu . Si mie mi-a mers greu, cand m-am conectat azi dimineata, si nu stiu de ce . Credeam ca numa eu am problema asta . Incerc sa dezactivez plugin-ul respectiv, sa vad daca e din cauza lui .

• da_silva likes this

.SlasH.

.SlasH.

Member

• Membru
  • 42 posts
  • 4 topics
  • Joined 22-July 14

Imi pare ca a picat sv ! am scris lu vali un mesaj a aparut in chat peste 4 min si ceva

!(

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Imi pare ca a picat sv ! am scris lu vali un mesaj a aparut in chat peste 4 min si ceva !(
  .

Am dat eu un rr . Am rezolvat cu acel lag imens . Spor la joc .

• utzu, da_silva, gabitza_man and 1 other like this

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

O intrebare pentru adminii noi/incepatori, de ce in cereri scrieti "Experienta AMXX: 40 de ani" si nu stiti nici macar sa faceti demo sau sa votati o mapa?

• Vallentin and gabitza_man like this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

si un raspuns intarziat, asa fac toti in cereri, spun ca au experienta 2  ani alti 4 si asa mai departe

• Blinky likes this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12

Blinky crezi ca cei cu cereri noi o sa iti raspunda tie aici la intrebare ?

Eu ma indoiesc ca ar raspunde ...

• ToReTTo @ WilDz likes this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

O intrebare pentru adminii noi/incepatori, de ce in cereri scrieti "Experienta AMXX: 40 de ani" si nu stiti nici macar sa faceti demo sau sa votati o mapa?

Ba tu esti pr**t !? De ce pui intrebari din astea? nui logic? au pana in 13 ani si vor sa dea bine in cerere. Plus ca din marea liga de la recrutari 1,2 se tin de treaba restu ori banati ori au primit remove. Sincer chiar nu stiu de ce mai este acel topic acolo ca pe server nu intra decat 7-8 admini, sa-i enumar nu stau ca se stiu si mai sunt si alti care intra o data pe luna si rup P*L*. => Cu dedicati pt. Puk aka Ciluika !

Si ce as aprecia cel mai mult la noile cereri sau cei care vor sa fie admini sa intrebe, ca nu cred ca este unu pe server (din admini) care sa nu ii ajute, sau sa nu ii spuna ce si cum se face. Sper ca te-am lamutit lov <3, hai ne vedem pe server sa-ti rad creasta :D

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

Pai sa se adauge in model la cerere de admin urmatoarea intrebare:

Comenzi de baza pentru adminare:

Si cine le completeaza, sa primeasca admin, cine nu, bafta.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Nu raspund cei noi, maine voi face eu o curatenie prin ftp, bineinteles cu dovezi si cu acordul lui Addvencer.
Cat despre cei actuali, aveti mare grija si nu va mai prostiti. Din cauza unui slap/slay puteti lua remove. Ieri am fost mai indulgenta, dar data viitoare nu voi mai fi atat de indulgenta. Vreti sa fiti un staff bun de urmat ? Sau va bagati picioarele in el regulament ?
Cat despre cei noi veniti, daca ei cred ca se dau asa de usor gradele, spre nefericirea lor, la fel se si pierd.

# Noapte buna
  • da_silva and Suiram90 like this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Ba tu esti pr**t !? De ce pui intrebari din astea? nui logic? au pana in 13 ani si vor sa dea bine in cerere. Plus ca din marea liga de la recrutari 1,2 se tin de treaba restu ori banati ori au primit remove. Sincer chiar nu stiu de ce mai este acel topic acolo ca pe server nu intra decat 7-8 admini, sa-i enumar nu stau ca se stiu si mai sunt si alti care intra o data pe luna si rup P*L*. => Cu dedicati pt. Puk aka Ciluika !

Si ce as aprecia cel mai mult la noile cereri sau cei care vor sa fie admini sa intrebe, ca nu cred ca este unu pe server (din admini) care sa nu ii ajute, sau sa nu ii spuna ce si cum se face. Sper ca te-am lamutit lov <3, hai ne vedem pe server sa-ti rad creasta :D

Pai sa se adauge in model la cerere de admin urmatoarea intrebare:

Comenzi de baza pentru adminare:

Si cine le completeaza, sa primeasca admin, cine nu, bafta.

Dee.. google ai auzit.... copy paste dar macar se informeaza sau.... ii invatam noi 5 min nu moare nimeni sa ii explice cuiva comenzile de baza, parerea mea

EDIT am facut un mare rahat aici am dat quote si edit la postu anterior si a iesit asta scz e 2 noapte is rupt de oboseala

Edited by v_1 Red, 27 August 2014 - 01:11 AM.

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

Pai da, da' macar asa le cauta singuri pe google si le intra in cap mai bine si n-o sa mai fie nevoiti sa minta ca au 20 de ani experienta.

• Suiram90 likes this

SHOUYI

SHOUYI

Master Member

• Membru
  • 1784 posts
  • 197 topics
  • Joined 12-July 12
Stiti ca defapt acum vorbiti ca sa va aflati in treaba ca nu schimbati pe nimeni..asta e..si daca spun ca au nu stiu cati ani de experienta, noi tot observam (pe parcurs) ce si cum si putem influenta - mai atragem atentia celor cu grad mare si asa respectivii raman cu gradul ala pana invata ce si cum sau, mai rau, iau remove.. Degeaba se vor pune 7000 de intrebari de siguranta in modelul cererilor. Credeti-ma ca stiu..
Am totusi o sugestie: in model scrie Experienta CS/AMXX..@Minnie, eu zic sa pui Experienta CS si dupa Experienta AMXX pentru ca vin astia care scriu acolo 1 an sa zicem...1 an in ce ? In CS sau in AMXX ?..si nu sta nimeni sa ii intrebe..macar ne-am face asa o idee, cat de cat.:)

# Noapte buna !!

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Stiti ca defapt acum vorbiti ca sa va aflati in treaba ca nu schimbati pe nimeni..asta e..si daca spun ca au nu stiu cati ani de experienta, noi tot observam (pe parcurs) ce si cum si putem influenta - mai atragem atentia celor cu grad mare si asa respectivii raman cu gradul ala pana invata ce si cum sau, mai rau, iau remove.. Degeaba se vor pune 7000 de intrebari de siguranta in modelul cererilor. Credeti-ma ca stiu..
Am totusi o sugestie: in model scrie Experienta CS/AMXX..@Minnie, eu zic sa pui Experienta CS si dupa Experienta AMXX pentru ca vin astia care scriu acolo 1 an sa zicem...1 an in ce ? In CS sau in AMXX ?..si nu sta nimeni sa ii intrebe..macar ne-am face asa o idee, cat de cat.:)

# Noapte buna !!

O sa pun si asa, insa vor fi testati cativa admini, cand nu se asteapta. Voi comunica cu Addvencer si Suits cand am timp despre cateva lucruri in care consta testarea abilitatiilor fiecaruia .

@ Cei care sunteti mai buni in amx_modx si mai vechi aici, aratati-le sau explicati-le si celor noi ce au de facut si cum au de facut. Aveti un canal de TS disponibil, insa cam bate vantul pe acolo si nu-mi dau seama de ce. Vreti ca oamenii sa va cunoasca, sa afle de voi ? Faceti-va vazuti, nu asteptati ca sa va caute ei, pentru ca ve-ti astepta in zadar

Edited by Minnie, 27 August 2014 - 03:33 AM.

• da_silva, gabitza_man and SUITS like this

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13
La cat de sociabil sunt eu, daca as sta pe TS, singurul lucru pe care l-as face ar fi sa ma plictisesc sa-i aud pe altii vorbind chestii care nu ma pasioneaza si eventual o sa raspund doar intrebat sau o sa injur in caz ca ma omoara vreun player pe joc. -_-

Edited by Blinky, 27 August 2014 - 06:11 AM.

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14
Suits, Minnie nu puneti nici un exterminate la gradul owner, am lasat eu un nick de fond.
  • gabitza_man and Blinky like this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Suits, Minnie nu puneti nici un exterminate la gradul owner, am lasat eu un nick de fond.
.

L-am scos acum .

• da_silva likes this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users