ADdvencer, am rezolvat eu ce ziceai ca nu poti ( ca nu esti acasa ) , asta spre binele serverului si a forumului, ca ne umple asta de topicuri
Ma refer la ce ziceai aici . Spidi ai grija tati la ban-uri, ca sa nu fie probleme.
Noapte buna !
Am făcut eu ceva curăţenie prin banlist + prezenţă
Am făcut şi update la staff-ul serverului,dar mai trebuie lucrat,că din câte văd eu pe acolo nu e niciun helper
Am făcut eu ceva curăţenie prin banlist + prezenţă
Am făcut şi update la staff-ul serverului,dar mai trebuie lucrat,că din câte văd eu pe acolo nu e niciun helper
Acolo nu mai umbla, schimba doar cel ce are acces la logs, respectiv la users.ini . Doar el stie clar ce accese sunt, nu sunt, sau unde le este locul.
Scuze dar..am vrut să fac un bine
Am văzut ca nu e făcut un update acolo de muultă vreme şi na..
Ban Information
Name: THEKING
IP: 188.24.18.250
Reason: injurii admin
Ban Length: 1 day, 17 hours, 40 minutes
Unban Time: 16:37:59 8/3/2014
M-a injurat, l-am rugat sa se potoleasca insa limbajul lui a degenerat (a fost gag, apoi kick apoi ban). Problema e ca i-am dat ban pe 2500 minute, cred ca mi-au ramas minutele alea de la regulament cam aiurea in cap...
Poate cineva sa altereze banul pe cele 120 min pentru limbaj licentios adresat adminilor?
Ban Information
Name: THEKING
IP: 188.24.18.250
Reason: injurii admin
Ban Length: 1 day, 17 hours, 40 minutes
Unban Time: 16:37:59 8/3/2014
M-a injurat, l-am rugat sa se potoleasca insa limbajul lui a degenerat (a fost gag, apoi kick apoi ban). Problema e ca i-am dat ban pe 2500 minute, cred ca mi-au ramas minutele alea de la regulament cam aiurea in cap...
Poate cineva sa altereze banul pe cele 120 min pentru limbaj licentios adresat adminilor?
Nu-i problema. Pentru un anumit fel de limbaj, de cea mai joasa speata, venit direct la adresa voastra, aveti liber si la ban permanent.
Nu trebuie sa tolerati jigodiile, care maine ar putea face acelasi lucru, poate si mai rau.
V-am dat bump la Recrutari, neata tuturor.
Atentie, accesele noi de adaugat, imi pot lasa mie pm cu datele, ca sa nu mai asteptati. ADdvencer, chiar tu poti face asta.
Ban Information
Name: CiKaMaW
SteamID: STEAM_0:0:1011746058
IP: 5.15.89.226
Reason: script
Unban Time: Permanent Ban
http://www.2shared.c...M3BogM/cik.html
Puteti da unban acestui jucator? M-am inselat in privinta lui. Cineva chiar a putut pierde 2 minute din viata si s-a uitat la demo-ul postat aici de 2 ori! Multumesc.
Mda... Nici nu stiu cum sa incep.... Aceasta luna ( august ) probabil va fi ultima in care serverul WildZ v-a mai fi deschis, probabil multi ai vazut cand nu eram inca hotarat ( pe server ) ca nu stiu daca sa il mai tin. Au apararut niste probleme in care consta si partea financiara, voua va este usor sa ziceti "hai frate tine-l ma" , "du-te ba ca glumesti" sau altele, vad ca boost a bagat numai marcuskoze, ma asteptam si de la altii ca de intrat am vazut in seara asta "eu intru cand vad ca e ceva lume" , "nu am timp" sau ( iarasi ) altele. What ever iarasi am niste nelamuriri in aceasta privinta. Iar daca fac serverul de 24 de slot-uri si reusesc sa il tin, VREAU DIN PARTEA VOASTRA sa bagati niste boost-uri ( daca vreti sa mai fie deschis serverul , am sa fac un topic pe acest subiect doar in cazul in care sunteti deacord ) cum a facut marcu doar nu e asa mare paguba sa dati 4-5 lei la o saptamana ( asta fiind de la fiecare grad din staff ) eu nu m-am "zgarcit" la 200 de lei care i-am dat pt host / boost. Deci acum depinde de voi.
O seara faina.
salutare...care mai e treaba pe aici....vad ca multi din admini vechi au plecat....pacat...eu o sa revin peste 2-3 saptamani...poate va ajut cu intretinerea serverului...sa fie ca inainte populat...in rest bine sanatosi?
am observat asta...trebuie bagate boosturi non-stop sa isi revina si saptamanale...ca altfel nu cred ca e nici o sansa
stiu...poate revin eu cat de curand;)....si sper sa rezolvam problema
stiu...poate revin eu cat de curand;)....si sper sa rezolvam problema
Te asteptam prietene, ma cauti si pe mine cand revii pe "sistem" .
Eu unul cel putin, acum nu pot, in vreo luna jumate` maxim, cred ca imi voi relua activitatea, bineinteles dupa cum vor decide mai marii. Tot atunci, as vrea sa revina si Asus cu mine si restul care au mai plecat, dar sa vedem ..
As putea sa va ajut eu cu jumate din plata server-ului, insa pe data de 25, ca in seara asta plec la mare si am economisit cam multi bani . Daca esti de-acord cu acest ajutor, si nu e prea tarziu, astept PM de la tine, Addvencer . Doar cu ideea ca ve-ti revenii in totalitate dupa..
Edited by Minnie, 06 August 2014 - 04:46 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users