Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13
  • Country: Country Flag

Buuun .. o sa ma apuc de treaba :)

Da, am zis de o pagina de fb .. o sa o fac si o sa incep sa o promovez incepand din weekend . Cred ca pe atunci o sa ajung iar la facultate . 

O sa fac niste pliante, simple, cu o poza si numele serverului pe care o sa le mai lipesc pe la aviziere prin camin / facultate pnm .. 

Vreau sa recrutez oameni, o sa stau cat mai mult pe forum si o sa fur din alte comunitati mai mici si mai slabe, poate gasesc ceva doritori de un acces aici ( de asta sunt convins ca o sa gasesc ) . 

Vreau sa fac mai multe, o sa le pun in ordine si o sa`i dau drumu la treaba . Am prieteni care mai joaca cs, vechi .. dupa fostele comunitati .. poate dau de ei si ii aduc pe aici . 

Totul se va rezolva, n`o sa mai ducem lipSa de accese .. dar dureaza . 

Edited by SUITS, 19 February 2014 - 08:55 PM.

• gabitza_man and IonutMihai like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Iti dau like maine :)) , asta da initiativa , daca ai nevoie de vreun wallpaper sau orice altceva facut in photoshop se va ocupa ts! .

• SUITS and IonutMihai like this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Deci am deschis un topic nou , pentru noi , pentru putini admini pe care ii avem la momentul actual , topic-ul se numeste "Totul despre noi" , si da , am schimbat titlul , am vrut sa fie ceva "original" ( denisa ai dreptate ) , si as ruga ca cei care pot sa spuna cateva cuvinte despre ei , sa posteze acolo , aveti un model de urmat , va multumesc si sper sa va placa topicul , este unul simplu n-am vrut sa ma complic ! Deci sa speram ca vom afla mai multe despre noi si sa ne cunoastem mai bine , ca pana la urma asta este important si sa ne intelegem !

# Acest topic ne poate ajuta sa ne dam seama cam ce fel de oameni sunt cei cu care lucram zilnic pe server sau forum :P !

Edited by Al3xx4ndru, 20 February 2014 - 06:04 PM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Iti dau like maine :)) , asta da initiativa , daca ai nevoie de vreun wallpaper sau orice altceva facut in photoshop se va ocupa ts! .

Cum le face ts! pe toate :)) . Daca aveti nevoie de orice in materie de design , de la video la modelare 3d sau photoshop (si NU aveti pretentii de profesionist) puteti apela oricand la mine si o sa incerc sa va rezolv orice "dorinta" [atata timp cat este legata de server / forum]. Orice altceva va fi contra cost :))

• Denisa ;x likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Se pare ca playerul Vaako. are ban pe steamid , sau nu stiu ce sa zic , ca ma dispera cu pm-urile ca nu poate intra pe server !

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Tu ar trebui sa stii mai bine , tu i-ai dat

"STEAM_0:0:693006817" "VaaKo." 0 "Ban Permanent" "" "ALexaNdru" "STEAM_0:1:40477404"

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Stiu ca i-am dat aseara , este si la banlistul meu , deoarece el juca pe server , cu toate ca era banat , iar decizia de unban nu era inca luata , si deaia a primit ban..

mez

mez

Power Member

• Membru
  • 155 posts
  • 55 topics
  • Joined 29-January 12

Stiu ca i-am dat aseara , este si la banlistul meu , deoarece el juca pe server , cu toate ca era banat , iar decizia de unban nu era inca luata , si deaia a primit ban..

Are steamid fake, deci pe steam nu are. Spunei sa iti dea un print cu task-ul din consola, poate a prins un ip banat, in cazut asta e cel mai usor sa dea un reset la router mai exact ( sa il scoata din priza si sa il puna la loc) daca iti apare tie "this ip it's not in banlist :-@

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Are steamid fake, deci pe steam nu are. Spunei sa iti dea un print cu task-ul din consola, poate a prins un ip banat, in cazut asta e cel mai usor sa dea un reset la router mai exact ( sa il scoata din priza si sa il puna la loc) daca iti apare tie "this ip it's not in banlist :-@

Probabil are pack steam , iar in cazul asta adresa de "Steam" e tratata ca si un steam adevarat => ramane banat. Banul aparea in ftp , a fost scot si de pe server si din ftp aseara.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

S-a rezolvat problema , playerul respectiv a primit unban.

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Am si eu o rugaminte la cei care inca nu au postat in topicul " Totul despre noi [ Staff Wildz ] " , nu sunteti obligati , dar as vrea ca atunci cand puteti si aveti timp sa lasati un post acolo !

P.S. Exceptie fac owneri , am pretentie de la ceilalti !

Multumesc :D

Edited by Al3xx4ndru, 21 February 2014 - 04:57 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Eu ti-am zis cand ai facut topicu :))

Sa nu ai pretentia ca eu sau ts! sa postam acolo .

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

oo sa retras si SHOUYI  iara pierdem admini buni

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Pe orice server adminii vin si pleaca , conteaza cei care raman.

Sunt servere cu 30 admini care o duc mai prost decat o ducem noi. Ne descurcam noi :).

A plecat din lipsa timpului , nu pentru a merge in alt loc.

• mez and Denisa ;x like this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Pe orice server adminii vin si pleaca , conteaza cei care raman.

Conteaza ca am acum avem nevoie de un alt/alti co-owner/i :))) , hahahah ! ( glumesc )

Intr-adevar este o pierdere mare si SHOUYI , dar ai dreptatae ts , ne descurcam noi :) , noi sa fim sanatosi :D , vom gasi si admini cu timpul ! :)

• gabitza_man likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
Despre co-owneri vom discuta dupa perioada de proba. Legat de admini,nu tinem pe nimeni cu forta,cine nu e fericit e liber sa plece. Trebuie sa iti placa serverul si oamenii de acolo ca sa ramai,orice altceva nu conteaza. Cine sta pt grad sau beneficii sta degeaba. Iti poti face treaba de admin la fel de bine cu gradul de administrator ca si cu owner. Cand vom considera ca meritati si sunteti pregatiti pt grade mai mari cu siguranta o sa le primiti. Totul depinde voi. Si nu o luati personal,eu am generalizat.
Ingerasul meu doarme?
  • Denisa ;x and IonutMihai like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Ingerasul meu doarme?

S-a trezit :D

@ De asemenea , cand ati primit gradul de moderator ... sper ca ati fost la fel de constienti ca dupa perioada de proba s-ar putea sa ramaneti fara daca vom considera ca unul dintre voi nu se descurca. Acest lucru nu va afecta gradul de pe server sau altceva , insa nu vreau sa iasa discutii pe urma in cazul in care se va intampla acest lucru.

• ts! likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Heeelauauuu :)

Tin sa va anunt ca a inceput "Campania fura cat poti de la altii" .. stiti la ce ma refer nu ? :))))

Curand, si cand zic curand ar insemna cel tarziu poimaine or sa inceapa sa curga cereri pt admin . Bun, de ce am nevoie de la voi ? Vreau sa fiti ingaduitori in privinta orelor, pe care multi nu or sa le aibe deloc ( vor fi si care au, foste accese pe vechiul wildz ) .

O rugaminte am si aici ma adresez pentru cei doi ownerasi dragi si iubiti :*

O sa le zic eu respectivilor, ca la cereri sa scrie ca`s "recomandati" de  mine ( asta ca sa stiti ) .

Buun, acum cu rugamintea ..  >:D< Daca sunteti draguti, pentru unii v-as ruga sa le dati direct Administrator, voi garanta eu pentru aceia, sunt fosti jucatori din comunitate, de pe mai multe servere unde am activat, si sunt buni, foarte buni . Atat va rog :D

Asta ca sa stiti, eu tin la limita aceea de varsta, asa ca majoritatea vor fi 17 + .

Astept intelegere din partea voastra. Va pupa SUITS, abia astept sa pot intra sa ma joc si eu .. imi e un dor de joc, de server de moooorrr !

• Denisa ;x and gabitza_man like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

SUITS tu stii bine ca noi am dat direct administrator pana cand a fost faza aceea , unde un copil fara viitor a banat tot server-ul.

Acum daca tu garantezi pentru ei si crezi ca sunt destul de maturi incat sa nu faca figuri de genul , nu se pune problema. Tu ai vazut ca noi nu stam 2-3 luni ca sa va dam up , sa specifice ca sunt "recomandati" sau adusi de tine si vor primi administrator direct si in functie de activitatea lor .. vor primi up.

SPER doar sa nu fie admini din aia care stau 2-3 zile si pe urma pleaca .. pentru ca sincer .. chiar nu am nevoie de admini de genul si prefer sa imi fac treaba cu voi , astia cativa.

Tot odata vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta si sper sa iasa ceva bun din asta.

Edited by Denisa ;x, 23 February 2014 - 09:01 PM.

• SUITS likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Ora 13:30 ->

2014_02_24_00013.jpg