Se pare ca harta de_dust4ever2 are bug si nu merge , sa stiti sa nu o dati la vot.. ! Am dat eu vot si a iesit acea mapa si s-a blocat !
Din fericire server-ul a fost iar 31/32 pe dust2 !
Edited by Al3xx4ndru, 26 February 2014 - 07:53 PM.
Se pare ca harta de_dust4ever2 are bug si nu merge , sa stiti sa nu o dati la vot.. ! Am dat eu vot si a iesit acea mapa si s-a blocat !
Din fericire server-ul a fost iar 31/32 pe dust2 !
Edited by Al3xx4ndru, 26 February 2014 - 07:53 PM.
Am scos harta.Voi investiga maine sa vad de ce a picat. Multumim.
Nu ar fi mai bine sa fie pusa harta de noapte fy_snow / fy_snow_orange . Mi se pare o idee mult mai buna decat d2x2 , asa ar sta mai mult playeri si nu ar mai fi gol ...
Eu am spus cum era la mine si dadea roade ... acum cum doriti
AI topicul de propuneri pentru asta . Daca ai fi citit ai fi vazut ca am speficat undeva un lucru "seara dupa 10 in timpul saptamanii sa se bage dust2 , dust2_2x2 (fy_snow) cu timelimit 0 in functie de numarul de playeri" . Asta cand nu este pe server un admin cu acces la cvar ca inainte sa iasa sa faca lucrurile astea.
Ramane la latitudinea voastra , a celor care schimba si a adminilor online in momentul respectiv sa se decida asupra hartii care trebuie bagata.
Tin sa mentionez ca am stat eu aseara pana pe la 1 fara ceva si am pus si fy_snow deoarece erau pe dust2_2x2 3-3/3-2 si nu a fost mare diferenta nici pe fy_snow ! Iar apoi am bagat dust2_2x2 pentru ca am iesit dupa server ( bineinteles cu timelimit 0 ) !
Tin sa mentionez ca am stat eu aseara pana pe la 1 fara ceva si am pus si fy_snow deoarece erau pe dust2_2x2 3-3/3-2 si nu a fost mare diferenta nici pe fy_snow
! Iar apoi am bagat dust2_2x2 pentru ca am iesit dupa server ( bineinteles cu timelimit 0 ) !
Si pe la 1 jumate` , chiar 2 fara putin eram 5-5 / 5-6 constant . A mers bine d2x2.
Seara merge dust2x2, umple serverul .. iar dimineata la primele ore un fy_snow aduce lumea mai mult ca dust2x2. Oricum aici nu trebuie puse reguli .. in functie de cum merge serverul fiecare puneti o harta care intotdeauna sa il umple, asta chiar daca va fi nevoie sa schimbi 2-3 harti in 15 minute. Vorba lui ts, vezi fluxul de playerii si o lasi pe cea care aduce cei mai multi .
Da ai dreptate sau punem timelimit 0 pe o harta in care sunt playerii constanti !
Dimineata mereu cand intru pun snow iar apoi in functie pun d2_2x2 mini_dust d2 infe sau alte harti in functie de playeri
Am incercat si a 3 a oara ..
Nu merge deloc deschise de la camin ..
Uita-te in tutorial. Vezi ca ai acolo cum se modifica executabilul!
Redenumeste xhlds.exe sau cum e in hl.exe si incearca pe urma , daca nu reusesti posteaza la scutiri redirecte ca sa avem evidenta.
Sa inteleg ca acum merg?
Imi da eroarea aia, dar la evidenta apar. Merg ?
Da merg dai x la eroarea aia ! Si asteapta dupa
Edited by Al3xx4ndru, 28 February 2014 - 02:52 PM.
Am schimbat la instante, 1 cu 100 si la evidenta nu apare nimic. De ce ?
LE: gata, apar Sa incerc si cu 200?
))
Am schimbat in 200, sa vedem
Edited by SUITS, 28 February 2014 - 02:59 PM.
Nu conteaza daca deschizi 200 sau 1 , nu acele redirecte functioneaza. Merge doar cele 6 suplimentare.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users