Eu am vrut sa fac un topic la staff only cu un model de cerere pentru gradul de moderator pe forum , DAR ideea este ca eu , personal nu as putea sa aleg pentru ca cei care au ramas , sunt cei mai activi. Si nu mi s-ar parea corect sa ii dau lui x grad , pentru ca si y e la fel de activ sau cel putin la fel de activ ca x.
Cand se vor da maririile , cei care detin gradul god , automat le voi da la toti co-owner , la fel e si cu gradul de moderator pe forum , ori la toti , ori la niciunu.
Ah si legat de ce ai zis tu utzu , nu cred ca avem nevoie de persoane in staff care stau dupa grad , eu cel putin o sa incerc sa fiu impartiala si la fel de corecta pentru fiecare admin din staff , insa daca x sau y nu poate sa inteleaga ca nu a luat marire in momentul respectiv si ca va lua pe viitor si da fuga la sectia de retrageri ... atunci sincer prefer sa am staff-ul format din 4-5 membrii.
Atat eu , cat si ts! am activat pe anumite servere si ts! m-a invatat ca adminii vin si pleaca , cei care raman conteaza.
Momenta este greu , suntem putini , insa au fost 20+ admini , din care mai bine de 3 sfert erau degeaba sau nu intrau deloc , erau doar de forma in ftp.Odata ce avem playeri pe server , vor veni si admini buni , care se vor stabili aici pe server , trebuie doar sa avem rabdare .
Edited by Denisa ;x, 08 February 2014 - 12:21 PM.