Nume Membru Staff : sound,verkoder
De ce l-ai ales pe el ? : sunt de treaba,si te ajuta la nevoie.
Nume Membru Staff : TYGA , trace , Ann Madeline , respect , dark , nexow , sound , arctik ,
De ce l-ai ales pe el ? : Pentru inceput atat pot zice : oameni cu capul pe umeri:) ce fac o treaba buna!
TYGA isi face mereu treaba , e intelegator si e dispus sa asculte. Ii plac anonimii in football , glumesc.[ Steve Gerrard ]
TracE se implice , iti sare in ajutor cand ai nevoie. Te intelegi perfect cu el.
Ann Madeline pai ce pot spune ... poti vorbi , glumi , intelege cu ea tot timpul. Are simtul umorului . Inca un lucru .. Ti-am mai spus ca arati bine ? ..
Respect mereu o parere interesanta cel putin din punctul meu de vedere.
darK ... el e lacom , tine totul pentru el ... Darr... e de treaba .
nexow e glumet , pus pe treaba , intelegator daca stii cum sa-l iei.
SOUND - pentru inceput , te iert ca nu ma ierti . E glumet , si nu inghite lumea cu glume proaste. Imi place indiferenta lui.
arctik nu l-am cunoscut foarte bine , dar momentan am o parere buna despre el.
Aceasta postare a fost editata de CompliciTy.: 06 September 2014 - 12:57 PM
Nume Membru Staff : TYGA, cosmin701,Artick, ionas, nExow, darK, sound , VerKoder
De ce l-ai ales pe el ? : TYGA - baiat serios (cand trebuie), cand nu, face prapad.
cosmin701 - e prezent peste tot, e serios, a facut si face multe pentru comunitate.
Artick- baiat cu caracter (care-mi umple inboxu' de 'treci pe mess'),lasand asta la o parte, e destul de vechi in comunitate si are capu' pe umeri (cateodata).
ionas - sefu' meu de la Steam, nu prea am vorbit multe dar am observat ca e de treaba. Nu sunt sigur daca am nimerit culoarea dar e tot cam pe-acolo.
nExow - sefu' pokemonilor, iubeste textele la maxim Lasand gluma la o parte e de treaba si el (cand doarme).
darK - unul din cei mai buni Moderatori ai comunitatii, activitate mare TS3 si Forum, glumet, ai cu cine vorbi.
sound - are multe de facut (TS3 ; Demo Report ; Moderator English ; Owner CS) si se cam descurca cu toate.
VerKoder - il apreciez pentru gandirea lui matura, felul de a se exprima, e mult prea serios.
Aceasta postare a fost editata de sheeran: 28 October 2014 - 08:52 PM
Nume Membru Staff : darK; , nex; si Tarhi .
De ce l-ai ales pe el ? : isi fac treaba cei mai bine, iar Tarhi si cand glumeste e serios.
[info]*Greseala de scriere.[/info]
Aceasta postare a fost editata de RAMZiS: 06 September 2014 - 04:31 PM
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi