Nume Membru Staff : TYGA & cosmin701
De ce l-ai ales pe el ? : Cei mai buni administratori
Nume Membru Staff :Pure;
De ce l-ai ales pe el ? :Cel mai bun designer :3
Nume Membru Staff : Marquiz;;
De ce l-ai ales pe el ? : Este foarte de treaba si isi face treaba de moderator cu succes in aceasta comunitate!
# Nume Membru Staff : Nu poti agrea doar o persoana, cum nici nu poti face diferente intre ele. Totusi, un top 5 cu o ordine aleatorie ar fi :
Marquiz , Noob , Denisa , ts! , Refresh-
# De ce i-ai ales pe ei ? : Corectitudine , Devotament , Profesionalism .
Nume Membru Staff : Ionas & Artick
De ce l-ai ales pe el ? : Sunt niste persoane foarte de treaba..
Nume Membru Staff : TYGA
De ce l-ai ales pe el ? : mi se pare cel mai de treaba om din staff, te ajuta cu orice si e cu capul pe umeri
Nume Membru Staff : Verde
De ce l-ai ales pe el ? : Pentru ca a infintat aceasta frumoasa si mare comunitate . Si ce face el e de admirat
Nume Membru Staff : Andiix
De ce l-ai ales pe el ? : Deoarece isi face treaba de Designe , dar si ca este deschis si te ajuta in orice priviinta .
De ce l-ai ales pe el ? : Pentru ca a infintat aceasta frumoasa si mare comunitate . Si ce face el e de admirat
Defapt , contul Verdee a fost al lui EduarT care este fondatorul principal al comunitatii CS16 .
Si Verdee este fata .
Nume Membru Staff : TYGA ,SwanX,Nexow
De ce l-ai ales pe el ? : TYGA pentru ca pana acum cu el am comunicat cand aveam o problema,e si haios dar si serios cand e cazul,si din punctul meu de vedere da sfaturi pe care le-ar aplica el(in ce priveste forumul/probleme administrative/viata) nu doar asa,sa se afle intreaba,SwanX pentru ca e de treaba,si a fost primul ce mi-a sarit in ajutor in ceea ce priveste moderarea si nexiii pentru ca e"multifunctional"
Edited by Luv ya;x, 29 April 2014 - 02:47 PM.
Nume Membru Staff : Cosmin701 , xDark'Blue
De ce l-ai ales pe el ? : Cosmin este cel mai bun din acest staf, isi face treaba , te ajuta cand ai nevoie . Este un om de nota 10.
Dark este si el un om de treaba ,te ajuta la nevoie , bun la cs , da sfaturi bune . Si el este tot un om de nota 10.
Nume Membru Staff : Cosmin701 , xDark'Blue
De ce l-ai ales pe el ? : Cosmin este cel mai bun din acest staf, isi face treaba , te ajuta cand ai nevoie . Este un om de nota 10.
Dark este si el un om de treaba ,te ajuta la nevoie , bun la cs
, da sfaturi bune . Si el este tot un om de nota 10.
La Fel Zic Si Eu .
Nume Membrii Staff : Artick, nExow, Jocky, cosmin706, TYGA, yLLuSioN, Fratii Prastie, PURE, revo , BONDOS.
De ce i-ai ales pe ei ? :
Nu ai cum sa alegi doar un membru din staff.
Pe Tarhi nu am avut ocazia sa il cunosc dar am auzit numai lucruri bune despre el .
Ma bucur ca fac parte din familia CS16 .
Nume membri staff:BONDOS si Andiix.
De ce i-ai ales pe ei? :Sunt niste designeri foarte buni si de treaba.
Nume membru staff :
Marquiz , Denisa , ts!
De ce i-ai ales pe ei ?
Chestia e ca ar fii mai multi pe care ii apreciez din toata inima , dar ei mi-au lasat o impresie extraordinar de buna , merita tot respectul fiecare in parte.
De ce l-ai ales pe el ? :este frumoasa ... si de treaba
Edited by Twist ;;, 24 April 2014 - 11:31 PM.
post hunt --> avertisment verbal
Nume membru Staff: Toti
De ce i-ai ales pe el?: Toti sunt muncitori , de treaba, intelegatori , te ajuta la nevoie (isi fac treaba f bine)
0 members, 1 guests, 0 anonymous users