Nume Membru Staff : sound
De ce l-ai ales pe el ? : Face treaba buna si e un om cu care poti sta de vorba
Nume Membru Staff : sound
De ce l-ai ales pe el ? : Face treaba buna si e un om cu care poti sta de vorba
Nume membru staff:sound
L-am ales pe sound pentru ca e smecher are putere si arata bine si vb cu gura plina
Edited by Forbidden, 10 September 2014 - 11:21 PM.
Nume Membru Staff : sound , PLAYLIKEME , TYGA , nexow , s4kal , pufosme
De ce l-ai ales pe el ? : toti de mai sus sunt de treaba , seriosi si au simtul umorului.
PS : am ales mai multi membri din staff deoarece nu ma pot rezuma numai la unul
Nume Membru Staff : TYGA , nexow
De ce l-ai ales pe el ? Deoarece sunt de treaba si ajuta lumea la bine si la greu...
Nume Membru Staff : TYGA / nExow / xDarkBlue
De ce l-ai ales pe el ? : Oamenii cu capul pe umeri care isi fac treaba excelent .
Va felicit !
Nume Membru Staff : TYGA
De ce l-ai ales pe el?: El e cu capul pe umeri. TOT RESPECTUL
Nume Membru Staff : Luv ya;x
De ce l-ai ales pe el ?: este cea mai activa si cea mai devotata gradului sau din cate vad
Nume Membru Staff : Luv ya;x
De ce l-ai ales pe el - ea ?: Pentru ca isi face treaba foarte bine , e cea mai activa , bun simt , iti sare in ajutor cand ai nevoie .( Nu exagerez cu nimic cand zic asta. )
Nume Membru Staff : ViperaX ( Lucian )
De ce l-ai ales pe el - ea ?: Pentru ca este de treaba , gandeste inainte de a lua o decizie ,foarte intelegator , amuzant .
Nume Membru Staff: Sheeran, Luv ya;, Lucian, Ana si toti ceilalti din staff care ne sunt alaturi
Motivul?: Motivul e evident, sunt persoane dispuse sa isi foloseasca putin din timpul lor ca sa ajute la dezvoltarea aceste comunitati si la continuarea proiectului nostru.
Nume Membru Staff : Marshall.
De ce l-ai ales pe el ? : El pentru mine este cel mai ordonat dintre membrii staff-ului. Din aceasta cauza l-am ales pe el
Nume Membru Staff : Luv ya ;x , Sheeran , Artick
De ce l-ai ales pe el ? : Mi se par niste oameni cumsecade,mereu dispusi sa ajute pe nestiutori
Edited by Marshall., 22 November 2014 - 11:03 AM.
#edit
Nume membru : tot staful (secțiunea moderator)............tot stafful (Designerilor)+ resource team,news,team.Chiar dacă sunt enervanți acei supermoderatori își fac treaba
Am uitat să-l menționez pe Artick
De ce l-ai ales pe el? : De aia
Nume membru : Artick ; , Luv ya , Gonzo , CRONOS ; , StromHaw , Memphis FP. ,Eminescu Jrr ; , utzu , ViperaX .
De ce l-ai ales pe el? : Pentru ca sunt cei mai activi , si pentru ca au ramas alaturi de acesta comunitate chiar daca trecem printr-un moment mai dificil . Aveti respectul meu !
Nume: ionas, cosmin701, nexow, yllusion, 1qurv, 1234, afro
De ce i-ai ales pe ei? Nu mai trebuie sa argumentez, trageti singuri concluzile.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users