Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Parere despre membri Staff

- - - - -

• Please log in to reply
138 replies to this topic

yelldAk1nG

yelldAk1nG

Ultras Member

• Membru
  • 404 posts
  • 35 topics
  • Joined 26-December 13
  • Country: Country Flag

Nume Membru Staff : Jocky ;x

De ce l-ai ales pe el ? : un baiat de treaba , matur ,glumet,iti sare in ajutor cand ai nevoie,

P.s: respect Jocky ;x

• Jocky ;x and sound like this

Raho. -

Raho. -

Platinum Member

• Membru
  • 1154 posts
  • 92 topics
  • Joined 28-June 13

Nume Membru Staff : TYGA

De ce l-ai ales pe el ? : Este un baiat de nota 10 + , ajuta pe oricine are vreo problema.

• TYGA likes this

sealro

sealro

Ultras Member

• Membru
  • 370 posts
  • 46 topics
  • Joined 12-January 14

Nume Membru Staff : Tarhi

De ce l-ai ales pe el ? : Still the best, always willing to help. Keep up the good work son. :)

• Tarhi likes this

trip

trip

Fost Resource Team

• Retired
  • 849 posts
  • 163 topics
  • Joined 13-December 13

Nume Membru Staff : cosmin701 dar si kidu. ( TYGA )

De ce l-ai ales pe el ? : Sunt cred că cei mai vechi dintre Administratori și își fac treaba.

Edited by HipHopFury, 18 April 2014 - 05:07 PM.

• TYGA and cosmin701 like this

appLy^NxT

appLy^NxT

Fost Resource Team

• Retired
  • 1313 posts
  • 195 topics
  • Joined 20-November 12

Nume Membru Staff :EduArT

De ce l-ai ales pe el ? :Pai de unde sa incep...

In primul rand el se ocupa de toate serverele , de la inceput pana la sfarsit.

Apoi pentru ca se ocupa mai mareu de dezvoltarea acestei comunitati, este un om 

capabil si a reusit sa faca ce nu multi au putut -

A facut o comunitate de succes.

Dar la urma urmelor... toti sunt importanti , fiecare in felul lui.

Edited by Unstoppable @ZM, 05 February 2014 - 04:54 PM.

zDup3r.

zDup3r.

Advanced Member

• Membru
  • 176 posts
  • 22 topics
  • Joined 17-January 13

Nume Membru Staff : cosmin701

De ce l-ai ales pe el ? : Dupa parerea mea este cel mai activ din staff si cel mai de treaba. Nu stiu ce s-ar face comunitatea fara el.

• cosmin701 likes this

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

Administrator : Nume Membru: TYGA  / De ce l-ai ales pe el :  Pentru ca , este un om care te ajuta la greu , caruia ii pasa de tine chiar daca tu nu meriti , respect ! 

Super moderator Nume Membru: Ionas  / De ce l-ai ales pe el :  Pentru ca el este intr`un fel un stalp al accestei comunitati care te va ajuta si sprijini mereu fara sa-i ceri tu ceva ! 

Moderator global Nume Membru: Jocky;x  / De ce l-ai ales pe el : Pentru ca "seria filmelor" si lasand asta la oparte este un prieten adevarat cu , care razi si te simiti bine dar si un om muncitor !

ModeratorNume Membru: Marquiz;;  / De ce l-ai ales pe el : Pentru ca este un om muncitor , care te va ajuta indiferent de problema !

Resources Team  : Nume Membru: BrixedCS16 / De ce l-ai ales pe el : Pentru ca , este un om muncitor , care cand vrea ceva munceste pentru acel lucru cu toate puterile , si care nu te lasa la greu .

Designer  : Nume Membru: Nexow  / De ce l-ai ales pe el : Este un designer priceput , un om capabil sa munceasca cat alti 10 si sa-si faca treaba cum trebuie ! 

News Team : Nume Membru: Fratii Prastie  / De ce l-ai ales pe el : Este un om cu , putere de munca cu , care razi si te simiti bine , un prieten adevarat !

Manager : Nume Membru: Sound & VerKoder  / De ce l-ai ales pe el : Sunt 2 oameni care ajuta mereu , care isi fac treaba exemplar si care vor fi mereu acolo cand vei avea nevoie de ajutor .

Cat despre Fondator nu am nimic de spus , sunt niste oameni care si-au dedicat aproape 4 ani din viata lor facand jocul CS1.6 cat mai placut pentru toti jucatorii , incercand mereu sa ajute incercand sa urce sus incercand sa fie  mai buni ! 

Respect CS16 ! 

• TYGA, BONDOS, Jocky ;x and 2 others like this

Memff Cherokee

Memff Cherokee

Fost News Team

• Retired
  • 2337 posts
  • 293 topics
  • Joined 09-November 13

Nume Membru Staff : Toti .

De ce l-ai ales pe el ? : Toti membrii staff-ului muncesc foarte mult . Fiecare isi vede de grad si de treaba .

Toti sunt gata sa te ajute .

Nu cred ca este cineva care are gradul doar de frumusete .

Respect !

• TYGA, cosmin701, famouz/ and 1 other like this

sound

sound

Fost Moderator Global

• Retired
  • 4069 posts
  • 62 topics
  • Joined 21-October 12

Nume Membru/Membrii Staff : Verdeee & Eduart

De ce l-ai ales pe el/ei ? : Pentru ca mi-au dat oportunitatea de a face parte din aceasta comunitate.

SI nu in ultimul rand pentru increderea ce mi-au acordat-o.

• EduArT and Cameleonu. like this

Cameleonu.

Cameleonu.

Addicted Member

• Membru
  • 294 posts
  • 25 topics
  • Joined 01-January 14

Nume Membru Staff : Verde&Sound

De ce l-ai ales pe el ? : Pana acum nu-i cunosteam. Pe sound il cunosteam cat de cat fiindca mai vorbisem cu el. Insa, in ultima vreme am mai intampinat eu niste probleme, am mai avut eu niste curiozitati iar acesti 2 membri care fac parte din staff-ul CS16Gaming m-au ajutat cat au putut de mult. Chiar daca unele intrebari au fost cam aiurea, sau uneori eram prea stresant, ei tot mi-au raspuns.

Pentru asta le multumesc. Thanks. :*

• sound likes this

AB Dracuze

AB Dracuze

Fost Designer

• Retired
  • 1438 posts
  • 233 topics
  • Joined 23-January 14

Nume membri Staff : TYGA & Artick

De ce l-ai ales pe el ? : Oameni ce te ajuta tot timpul cand ai nevoie de ceva.

• TYGA and Andrei; like this

Bratu Alex

Bratu Alex

Fost Designer

• Retired
  • 326 posts
  • 8 topics
  • Joined 30-December 13

Nume Membru Staff : PURE;

De ce l-ai ales pe el ? : A fost primul care mi-a intins o mana de ajutor,eu fiind membru,el fiind nu membru din staff... Intelegeti ideea. Il respect pentru asta

Nume Membru Staff : Tarhi

De ce l-ai ales pe el ? : Da dovada de seriozitate in alegerile pe care le face,de bunatate,din cate il cunosc eu iarta destul de usor ce se merita,e o persoana perfectionista. Sunt multe alte calitati pe care le are,dar nu are rost sa le prezint intr-un topic.Oricum,nu pot sa ii multumesc prin cateva cuvinte pentru sansa oferita.

De ce l-ai ales pe el ? : "Daca ii intrebi pe toti,o sa zica >>A TYGA,panarama aia de om<< ,dar si cand devin serios tremura pielea pe ei..." Asa si este. E un om de nota zece,cat timp il tratezi cum se cuvine,te trateaza si el in aceasi masura. PS:Nu credeam ca un administrator ar sta cu un membru pana la ora 4 dimineata sa vorbeasca pe mess. Respectele mele!

Nume Membru Staff :  Th3 H3aD,nExow

De ce l-ai ales pe el ? : Amicii de pe Ts3. Se poate discuta cu ei,merita tot respectul.

Nu stiu exact daca am voie sa scriu atati. As mai fi scris vreo 2 pagini A4... da va las si pe voi :))

EDIT: NEW*  Nume care trebuie sa le amintesc
NikoGFX ; Verdeee

Edited by BAlecs, 07 February 2014 - 02:44 PM.

• TYGA, Tarhi and Pure; like this

Moxu.

Moxu.

Fost Designer

• Retired
  • 1397 posts
  • 64 topics
  • Joined 09-February 13

Nume membru staff: cosmin701

De ce l-ai ales pe el: Cel mai matur om de pe comunitate , nu sare cand este provocat si nu iese in evidenta cu nimic.Isi face treaba perfect.

Mentiuni: Tarhon , nExow si era sa uit de TYGA :D

Edited by Massacre, 14 February 2014 - 07:15 PM.

• TYGA, nExow, cosmin701 and 1 other like this

JokeR;;

JokeR;;

Gold Member

• Membru
  • 787 posts
  • 49 topics
  • Joined 22-January 14

Nume membru staff: EduArT

De ce l-ai ales pe el: El se ocupa de toate serverele si daca ai o problema te ajuta cu ce poate.

majestic K.

majestic K.

Fost Designer

• Retired
  • 1758 posts
  • 106 topics
  • Joined 03-March 13

Nume Membru Staff: 

Tarhi

De ce l-ai ales pe el?

Simplu. Este un om de treaba, la locul lui, serios si prietenos. Oricand ai nevoie de el, te ajuta cu cea mai mare placere.

Succes in tot ceea ce faci!

Edited by Kevin A., 16 February 2014 - 09:57 PM.

• Tarhi likes this

Mr.Patrik

Mr.Patrik

New Member

• Membru
  • 204 posts
  • 25 topics
  • Joined 31-August 12
  • Nume Membru Staff : cosmin701
  • De ce l-ai ales pe el ? : are tot respectul din partea mea pentru tot ce a făcut şi ce face pentru comunitatea cs16.

• cosmin701 likes this

Loquis

Loquis

Member

• Membru
  • 25 posts
  • 5 topics
  • Joined 11-February 14

Nume Membru Staff: DroZeNaKee

De ce l-ai ales pe el ?: Pentru ca e activ, isi face treaba foarte bine si este de treaba. 

Done @CS16

Done @CS16

Advanced Member

• Membru
  • 169 posts
  • 19 topics
  • Joined 10-November 13

De ce l-ai ales pe el ? : Este un baiat de nota 10 + Ca este foarte de treaba

• TYGA likes this

Ann Madeline

Ann Madeline

Super Moderator

• Super moderator
  • 1124 posts
  • 42 topics
  • Joined 17-June 13

Nume membru Staff: Verdeee.

De ce l-ati ales pe el? : De fapt, este o ea. O persoana care isi face treaba excelent, o persoana cu care ma inteleg foarte bine. Ea ne demonstreaza ca baietii nu sunt mai presus decat fetele. ;;)

• nExow and FreedoM @ CS16 like this

Eu si Nimeni Altu

Eu si Nimeni Altu

Fost Moderator

• Retired
  • 2173 posts
  • 211 topics
  • Joined 11-June 12

Nume Membru Staff : Nu am un membru anume al staff-ului care sa fie "favorit"

De ce l-ai ales pe el ? :  Eu apreciez munca fiecarei persoane din Staff ... 

Verdee - Ea a fost persoana care mi-a acordat sansa sa fiu util acestei comunitati , si care si-a pus increderea in mine , desii nu aveam cine stie ce activitate pe forum .

Eduart - El este cel care tine aceste servere sa fie online zi de zi , daca apare o problema pe servere el isi face timp sa le rezolve , chiar daca inseamna sa isi piarda noaptea cautand solutii

TYGA - O persoana de nota 10 , care stie cum sa iti faca ziua mai buna . Cu el am avut cele mai multe discutii si in afara forumului , chiar si atunci cand nu mai eram un membru al Staff-ului . Inca incerc sa imi dua seama cum reuseste sa fie On pe forum 18/24 ore :)) cred ca baiatul acesta nu doarme , sau este somnambul si umbla pe forum :))

Cosmin701 - Cu el nu am avut prea multe in comun... din discutiile pe care le-am avut pana acum mi-am dat seama ca este o persoana cu "capul pe umeri" si care stie ce vrea de la viata .

Tarhi - Pe el l-am auzit pe la conferinte , si mereu are glume in program ;)) A muncit sa ajunga unde este acum , si sa se mentina in continuare de treaba , ca este un baiat descurcaret.

Jocky - Pe el l-am cunoscut pe "vremea" cand era PROMOTER , cand mi-a luat un "interviu" ... este un baiat , bun , care doreste sa ajute tot timpul ...

Artick  - El ajuta pe userii care chiar au nevoie de ajutor .. pentru el IT , este un "viciu" , parca este indragostit de tot ce inseamna Software , etc . Sa nu faci greseala pe care a facut-o SOFT , deoarece tu poti sa faci mai multe pentru aceasta comunitate ...

Despre restul Staff-ului , nu prea mai am ce sa zic... fiecare dintre ei sunt dornici sa ajute comunitatea .

• TYGA, cosmin701 and Andrei; like this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users