Varianta 1 mi se pare cea mai potrivita, nici prea mult contrast, nici prea mult offset.
Oricum decizia iti apartine, gusturile nu se discuta.
Varianta 1 mi se pare cea mai potrivita, nici prea mult contrast, nici prea mult offset.
Oricum decizia iti apartine, gusturile nu se discuta.
îmi place cum lucrezi pe render, în schimb pe avatare ar trebui să mai adaugi câte puţin sharpen. În rest este foarte bine.
Bafta.
Excelente creatii pe render,insa textul nu imi place.
Blurul e bun.
E doar o parere,nu o lua in considerare.
Excelente creatii pe render,insa textul nu imi place.
Blurul e bun.
E doar o parere,nu o lua in considerare.
Ai dreptate cu textul, cel putin pe render am probleme cu el. Pe stock eu zic ca e ok.
New:
Cred ca puteai sa mai insisti putin pe culor sa ii oferi un contrast mai proeminent si sa adaugi o sursa de lumina,in rest e foarte buna lucrarea,parerea mea,cu timpul o sa mai excelezi daca continui si vei ajunge sa fi genial la semnaturi.
Header Profil:
(Click pentru full zise )
Edited by xDarkBlue, 23 April 2014 - 08:57 PM.
Ai dreptate cu textul, cel putin pe render am probleme cu el. Pe stock eu zic ca e ok.
New:
Imi place mult asta foarte inspirata felicitari,
Blur frumos te descurci si la text bravo nimic de reprosat.
KW.
Header Profil:
(Click pentru full zise )
Asta este creata de tine? Din imaginatia ta?, daca da, felicitari imi place foarte mult, ca text,render,background..
Blur:
Asta este creata de tine? Din imaginatia ta?, daca da, felicitari imi place foarte mult, ca text,render,background..
Nu in totalitate, fiecare logo era cate un stock in parte cu tot cu textul de sub el si bg( care l-am mai modificat pentru ca nu acoperea toata lucrarea, copie + eraser si a iesit ce e acolo ), in rest idea si restul sunt facute de mine.
Edited by xDarkBlue, 24 April 2014 - 07:24 PM.
foarte reusite creatiile , am vazut 2 lucrari facute dupa niste tutoriale gen asta http://s30.postimg.o...irst_Smudge.jpg
0 members, 0 guests, 0 anonymous users