Daca nu te apuci sa lucrezi in ps...lasa frate paint-ul
On : frumoase rendere.. parerea mea. Textul la ultima se potriveste , culori bune.. Avatarele sunt frumoase , blur-ul e bun , textul la fel.
Cheers .
Daca nu te apuci sa lucrezi in ps...lasa frate paint-ul
On : frumoase rendere.. parerea mea. Textul la ultima se potriveste , culori bune.. Avatarele sunt frumoase , blur-ul e bun , textul la fel.
Cheers .
Dupa parerea mea ..pe render ai probleme destul de mari...Ti-as recomanda ca la acest tip de lucrare sa folosesti culori cat mai inchise.
Este bine ca incerci..asa o sa avansezi..Incercarea moarte n-are.
Tu nu cred ca stii ce vorbesti.. nu ai cum sa nu stii sa lucrezi pe render si sa castigi consecutiv la sotw cu 2 rendere..Dupa parerea mea ..pe render ai probleme destul de mari...Ti-as recomanda ca la acest tip de lucrare sa folosesti culori cat mai inchise.
Este bine ca incerci..asa o sa avansezi..Incercarea moarte n-are.
Edited by Twist ;;, 18 May 2014 - 11:37 PM.
New Render Vertical Signature:
Asta imi place.La textul secundar poate mergea o alta culoare.
K.W si te astept in vizita prin portofoliul meu:)
Frumose rendere..
Nu uita 'intotdeauna este loc de mai bine !'
KW
p.s te astept cu o parere in portofoliul meu
La asta puteai sa blurezi putin partile de la bg , c4d-uri bine integrate la fel si render-ul text bine pozitionat , text-ul secundar nu-mi prea place
L:a asta ti-a iesit ok text-ul dar texturile si acel c4d sau metal ball nu e bun sunt prea multe copii si e pixel de la sharpen la fel puteai sa blurezi putin acele parti pentru depth(adancime)
Nu sunt stockuri, sunt facute de mine pronind de la logoul echipei.
Edited by xDarkBlue, 14 June 2014 - 04:13 PM.
![]()
![]()
![]()
Nu sunt stockuri, sunt facute de mine pronind de la logoul echipei.
Blurul este extraordinar la text ce sa mai zic felcitari
0 members, 0 guests, 0 anonymous users