ti-a iesit foarte frumos succes in continuare ...

[Creatii] xDarkBlue
Postat 16 February 2014 - 03:44 PM

Frumos blur.Incearca si ceva pe render.
Am incercat sa fac cate ceva:
Old Barbarian:
2 Swords:
Brutal Warrior:
M-am inspirat putin dintr-un pack cu lucrari pe render. De acolo am luat renderul si la 2 Swords si bg-ul.
Astept pareri/critici constructive/sugestii!
Postat 21 February 2014 - 10:01 PM

ai de lucrat la text... dar in rest imi plac foarte mult lucrariile, si ms ca m-ai invatat si pe mine prima data sa fac in ps
Nu mi se pare ca am probleme cu textul, eu unul zic ca le-am remediat...in mare.
--------------------------------------- New Render Signature---------------------------------------
E prima mea lucrare pe render facuta fara vre-un tutorial/pack cu psd-uri sau sa ma inspir de undeva.
Astept cat mai multe pareri/critici/sugestii!
Postat 21 February 2014 - 10:09 PM

Nu mi se pare ca am probleme cu textul, eu unul zic ca le-am remediat...in mare.
--------------------------------------- New Render Signature---------------------------------------
E prima mea lucrare pe render facuta fara vre-un tutorial/pack cu psd-uri sau sa ma inspir de undeva.
Foarte frumoasa ti-a iesit .. textul l-ai pus unde trebuie.. borderul e okey tine-o tot asa
Postat 21 February 2014 - 10:09 PM

Despre background nu am ce spune. Dar la text, nustiu...parca gresesti ceva. Prea iese in evidenta acea culoare. Incearca ceva asortat cu background-ul. Bravo, background-ul chiar e super. La avatare, cand pui textu pe overlay / soft, nu mai adauga si gradient overlay. Sincer nu arata asa bine. De exemplu la avataru tau. Mergea doar pe overlay. Doar putin color, asta dupa gustul tau. Dar un gradient de ala alb-negru peste overlay si mai ales cu opacitatea mare, chiar nu arata bine. Te las. Bafta.
Aceasta postare a fost editata de TAKKEN.: 21 February 2014 - 10:10 PM
- xDarkBlue likes this
Postat 21 February 2014 - 10:20 PM

Sincer, se vede diferenta.Incearca sa iei un font mai potrivit.Pune textul pe gradient sau pe negru cu un stroke de 1px de culoare potrivita.
- xDarkBlue likes this
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi