Salt la continut

Fotografie

Say my name [ Nemultumiri ]

- - - - -

• Please log in to reply
158 replies to this topic

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 Postari:
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13
  • Country: Country Flag

Am si eu o nemultumire fata de un admin. Uitati acest print din care reiese ca adminul Brodix nu stie comenzile : http://postimg.org/image/vicr2gj3d/

Aceasta postare a fost editata de KnorR.cs16: 26 October 2013 - 07:08 PM

^TwistT^

^TwistT^

Power Member

• Membru
  • 108 Postari:
  • 12 topics
  • Joined 28-September 13

Am Și eu o nemulțumire , am luat remove fără niciun motiv. Îmi explică și mie cineva? 

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Se tot discuta pe forum / server de ceva vreme sa se intrebe cine da la vot , ce se da la vot , sa cadem de acord in privinta hartilor.

Nu este o regula , insa tine de respectul fata de ceilalti membri din staff , hai sa dam de acum inainte fiecare ce are chef fara sa mai tinem cont de ceilalti , sa vedem ce iasa daca chiar atat de greu va este sa intrebati.

• SwanX and KnorR.cs16 like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Am si eu o nemultumire fata de un admin. Uitati acest print din care reiese ca adminul Brodix nu stie comenzile : http://postimg.org/image/vicr2gj3d/

Posteaza la Sesizari , acest topic nu are ca scop raportarea adminilor .

Am Și eu o nemulțumire , am luat remove fără niciun motiv. Îmi explică și mie cineva? 

Nu esti compatibil cu functia , poate mai vedem . Pana atunci , lasa-mi nick si pass pentru slot , deoarece ai cumparat V.I.P

^TwistT^

^TwistT^

Power Member

• Membru
  • 108 Postari:
  • 12 topics
  • Joined 28-September 13

Nu îmi mai merge cs-u , adică nu se conectează pe niciun server. zice " Could not connect to server " , mă poate ajuta și pe mine cineva? 

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Topicul acesta este facut pentru a ne spune nemultumirile legate de forum / server / admini , nu de ce probleme ai tu cu cs

^TwistT^

^TwistT^

Power Member

• Membru
  • 108 Postari:
  • 12 topics
  • Joined 28-September 13

Știu , dar mă gândeam că mă puteți ajuta în legătură cu asta.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Fa un topic la discutii generale si adauga un print cu eroare pe care o primesti.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Nu aveti voie sa intrati cu numele altui admin , indiferent daca acesta are adminul pe steam.

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 Postari:
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Am si eu o nemultumire fata de unii admini, fata de amuzamentul lor. Unii sunt mult prea amuzati inloc sa fie serios. Inteleg se mai glumeste dar nu chiar tot timpul...

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Am si eu o nemultumire fata de unii admini, fata de amuzamentul lor. Unii sunt mult prea amuzati inloc sa fie serios. Inteleg se mai glumeste dar nu chiar tot timpul...
  tineti ideea pana la conferinta, si vom discuta despre asta, iar cu siguranta se va si rezolva.
  • SwanX and KnorR.cs16 like this

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

edit

Aceasta postare a fost editata de Smeagol.: 21 November 2013 - 06:16 PM

• StiL^VoYo likes this

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

edit

Aceasta postare a fost editata de Smeagol.: 21 November 2013 - 07:21 PM

• StiL^VoYo likes this

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

aici este numele si IP: Shotgun smile in your eyes   79.115.94.154   

aici este demo http://www17.zippysh...71135/file.html

Faci un post ii dai edit si mai faci unul aiurea?

Aici va puteti spune off-urile , nemultumirile  si/sau neplacerile privind timpul petrecut pe server / forum. [ De la structura forumului , la server : addons , pluginuri , mape ... pana la admini ]

Topicul acesta este creat pentru a face un progres , un pas inainte intre relatiile dintre admini. Fara offtopic , postati doar daca va nemultumeste ceva !!

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

Faci un post ii dai edit si mai faci unul aiurea?

scz tot le incurc...

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Clic Aici !

Eu chiar nu va inteleg, asa insetati de +1 sunteti ? Manu,  inteleg ca tu i-ai dat ban, dar chiar trebuie sa postezi de 6 ori? .. Aveti optiunea de a da edit, degeaba le ziceti playerilor sa astepte decizia si alte prostii daca voi faceti messenger intr-un amarat de topic.

@KnorR.cs16, toate nelamuririle si intrebarile catre admini le postezi la staff only nu in cerere de unba, degeaba il intrebi pe manu de ce a zis aia la sfarsitul demo-ului ... Nu e loc de discutie intr-o cerere unban, acolo spuneti doar pro/contra si motivele deciziei, PUNCT.

@Smeagol.

ai de mine ce grozavie. si crezi ca ne convingi cu asta sau care e faza cum zice si manu multi au fost cu cod si ca sa spun asa "au avut curajul" sa faca cerere unban . Deci pe noi nu ne intereseaza vorbele tale  

Pot sa fac pariu ca nici nu te-ai uitat la demo inainte sa postezi "parerea" asta, ai admin dar nu ai dreptul sa acuzi pe nimeni si nici sa te crezi superior . Sincer nu demostrezi nimic vorbiind asa pe un forum ;)) .

Daca a-ti schimba lucrurile astea a-ti avea un comportament de nota 11 :) Parerea mea.

Sanatate.

Aceasta postare a fost editata de lebada: 23 November 2013 - 02:34 PM

• Minnie, MaNu ;X! and Trek0z like this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Am observat ca, cativa admini din acest staff sunteti cam " periculosi " doar pentru faptul ca aveti admin.

Acest admin va poate fi de folos doar pe un server, doar intr-un joc, nu si in viata reala. Va rog frumos sa nu mai fiti " tari in gura ", si sa va comportati ca niste oameni normali, cum va comportati in viata reala, nu in viata unui joc. Vreau sa nu va mai aud cu " Probleme x, y, z ? " , " N-ai tacut inca ?", " poate vrei sa te zbor". Incetati cu aceste mici aiureli.

O zi frumoasa sa aveti.

• SwanX, Smeagol. and Trek0z like this

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

Salut :) Am si eu o nemultumire . Nu mi se pare normal ca unii dintre noi sa avem admine pe 2 sau mai multe servere . 

V-as ruga sa va ganditi si sa alegeti pe care ramaneti . Ori pe gherla ori pe alt server . The H3aD te rog frumos sa te gandesti , campu-lung sau GHERLA ? 

PS :  Aaaa si inca ceva : va rog frumos ,daca aveti ceva cu mine spuneti-o in fata .Daca va deranjeaza ca va respect regulamentul si ca nu mai faceti voi tot ce vreti , chiar va rog , spuneti direct , de fata cu toata lumea !  Multumesc frumos si imi pare rau daca v-ati simtit ofensati !

Aceasta postare a fost editata de LoVe ;x .: 17 December 2013 - 07:12 AM
Mancand din litere.

• Minnie likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Sa va spun explicatia acelui " LIKE ". 

-> sunt de-acord total cu cZr, deoarece, cum aveti admin pe acest server, si mai aveti si pe alt/altele, nu prea mai sunteti asa activi, si in functie de activitatea voastra pe server, scadeti in grade, dupa care veniti cu intrebariile de genul " De ce-am primit remove ? ", " Cine mi-a dat downgrade ?", si-asa mai departe. 

Incercati sa va axati doar pe un singur server, alegeti doar un singur server. De exemplu, ma duc admin pe alt server, voi aveti nevoie de mine cu ceva, si nu ma gasiti, dar ma vedeti pe ts3 la canal-ul server-ului unde sunt admin, normal ca nu " incercati " sa ma deranjati . 

Eu aveam nevoie de cineva anume, si nu-l gaseam pe server/canal-ul server-ului, dar, era pe celalalt server. Daca eram egoista/nesimtita, pe moment dadeam remove fara discutii . 

Chiar nu stiu ce va place sa aveti 2 admine pe 2 servere . 

Atata va zic, activitatea voastra pe acest server a scazut, iar in decursul acestei saptamani, toti ve-ti fi analizati/verificati, si ve-ti primi grade-le care le meritati in functie de activitatea voastra  din ultima saptamana. 

Voi va faceti singuri cu mana voastra, si dupa, la urma tot eu/noi suntem rai. 

O zi buna.

Head .-.

Head .-.

Fost Designer

• Retired
  • 1395 Postari:
  • 112 topics
  • Joined 16-December 12

Salut :) Am si eu o nemultumire . Nu mi se pare normal ca unii dintre noi sa avem admine pe 2 sau mai multe servere . 

V-as ruga sa va ganditi si sa alegeti pe care ramaneti . Ori pe gherla ori pe alt server . The H3aD te rog frumos sa te gandesti , campu-lung sau GHERLA ? 

PS :  Aaaa si inca ceva : va rog frumos ,daca aveti ceva cu mine spuneti-o in fata .Daca va deranjeaza ca va respect regulamentul si ca nu mai faceti voi tot ce vreti , chiar va rog , spuneti direct , de fata cu toata lumea !  Multumesc frumos si imi pare rau daca v-ati simtit ofensati !

Daca vei sa sti , am admin pe : GHERLA , STAR , CAMPULUNG, si totusi imi fac treaba asa cum trebuie.

Pe CAMPULUNG  am co-owner pentru ca l-am mai ajutat pe Pusex si pentru ca joc pe serverul acela mai mereu.

Pe STAR am Vip pentru ca mi l-am cumparat , motiv? imi place sa joc respawn inainte sa joc pe gherla pentru a ma "incalzi" si mai am si administrator pentru a da o mana de ajutor si acolo.

Ce am cu tine ? De cand ai primit owner te dai mare zmeu si iei decizi singur, inainte erai chiar de treaba..

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi