Dragi admini , va rog frumos sa nu va MAI bazati pe faptul ca nu sunt pe ts3 cand ma injurati / jigniti pe mine sau pe ts!
Cand se mai intampla veti avea remove si va dau si dovada.
O seara frumoasa
Dragi admini , va rog frumos sa nu va MAI bazati pe faptul ca nu sunt pe ts3 cand ma injurati / jigniti pe mine sau pe ts!
Cand se mai intampla veti avea remove si va dau si dovada.
O seara frumoasa
Daca aud asa ceva aveti exterminate + ban server + ban ts . Eu va dau si fara dovada , daca aud asemenea lucruri din surse "sigure" . Atentie la neatentie .
Am si eu o nemultumire , n-as vrea sa generalizez insa nu am de ales fiindca nu pot fi specific decat cu 1-2 persoane pe care le-am facut. Ma refer la adminii care acuza alti jucatori de cod pe chat-ul playerilor. O dovada puteti gasi in demo-ul postat in acest topic link
In calitate de admin , care a spus ca indeplineste anumite conditii necesare primirii accesului pe server , cum poti sa anunti jucatorul respectiv ca este codat ca pe urma sa-i faci demo? In acel demo nu este scris "ba ai wall" , insa din discutiile de pe chat reiese acest lucru (cred ca toti putem fi de acord cu asta si nu este doar impresia mea).
Repet , generalizez acest lucru pentru ca toata lumea sa bage la cap asta , nu pentru ca toata lumea face la fel .. insa nu este prima data cand vad asa ceva.
Cat despre ceilalti admini , pastrati-va discutiile despre playeri (codati) pe chat-ul adminilor , nu pe chat-ul playerilor.
Daca suspectati un jucator de cod , acesta nu trebuie sa stie ca este suspectat (mi se pare logic) , orice individ cu catusi de putina minte ar scoate imediat codul .. pana data viitoare . Anyway , e doar parerea mea si o nemultumire.
+1 ts! , am asistat ieri la o faza cand am rugat un admin sa stea pe x player si face pe chatul normal " imediat stau spectator pe respectivul [ si ii precizeaza numele ]
adica wtf??
Pe langa asta am o mica mare "nemultumire" pentru way! In topicul acesta , ti se par normale posturile tale sau doar iti place sa faci +1 ?
Inca ceva , te rog nu iti mai ruga prietenii din alte parti sa posteze la cereri de unban FARA sa vada macar demo-ul doar ca sa nu pici tu aiurea.
Denisa nu vreau sa ma dau mare , dar eu am mai vazut copii de astia care sunt pasionati de fraguri si joaca cu tot feluri de coduri si dupa ce sunt banati tot ei sunt cu gura mare ...uita-te la acea faza cand pune bmb in colt , recunosc are sunet dar nu se stie exact de unde vine sunetul ala , cand dadea sa puna bmb in colt , a vazut ca au venit lung si s-a dat mai la dreapta sa aiba timp sa puna bmb, si am mai vazut niste faze care erau clare de wall , dar...nu am apucat sa fac demo mai mare pt. ca jucam .
Am vrut sa subliniez in acest pm faptul ca NU AI PUTUT SA FACI UN DEMO MAI MARE PENTRU CA JUCAI , dragul meu ... demo-ul il faci pana cand se vede codul , nu doar o faza sau cod imaginar.
Nu neeaparat mamica , taticul . alti playeri
Nu suntem securisti sa va interzicem sa va "exteriorizati" macar cate putin in anumite momente , insa cu o limita si cu bun simt. Injuraturile , chiar si pe admin chat , asupra altor persoane sunt interzise. Injurati in casa sau pe geam , nu in vazut altor persoane. Ce ar fi ca toti sa incepem sa injuram pe admin chat diferite persoane ?
Daca viitoare vino cu printuri si o sa luam masuri.
S-a mai discutat asta , chiar si la conferinta. Chiar daca nu este in regulament scris asta , macar sa existe bunul simt fata de ceilalti. Din pacate , chiar si cand se intreaba asta pe admin chat raspund maxim 2 admini din 7-8 online [ca pe urma sa vina sa zica , nu se intreaba ce harti se dau la vot].
Legat de sanctionari , puteti propune asta la conferinta din week-end .
Da , asta sunt si eu de acord . Deseori am intalnit cazuri in care se intampla asta . Nu dau nume , ca sa nu existe neintelgeri .
+1 , insa trebuie sa fiti si atenti la chat. Din pacate Minnie a dat la vot astazi , iar eu nu am vazut cand a intrebat , greseala mea.
In rest , prea putini intreaba cand se da la vot , cine da la vot , ce harti se prefera. Mai trist este cand se intercaleaza voturile cand doi admini dau in acelasi timp.
Edit Minnie : Nici-o problema, mai patesc si eu asta .
Aceasta postare a fost editata de Minnie: 11 October 2013 - 09:18 PM
+1 , insa trebuie sa fiti si atenti la chat. Din pacate Minnie a dat la vot astazi , iar eu nu am vazut cand a intrebat , greseala mea.
In rest , prea putini intreaba cand se da la vot , cine da la vot , ce harti se prefera. Mai trist este cand se intercaleaza voturile cand doi admini dau in acelasi timp.
Da se mai intampla sa nu atent la chat sau sa nu vezi, dar eu ma refeream la cei care chiar dau fara sa intrebe, adica , de obicei ne intrebem, ne sfatuim ce sa dam la vote si in timp ce vorbim se trezeste cineva si da vote aiurea ( nu dau nume sa nu iasa cearta ).
Mai rar se intercaleaza voturile intre ele pentru ca aproape intotdeauna dupa ce ne sfatuim zice unul dintre noi : "eu dau vote". Asta se poate intampla daca te grabesti si deschizi consola fara sa vezi ce se mai scrie in chat si dau doi admini vote.
Oricum sunt admini care chiar nu au rabdare sa ne hotaram ce mape sa da la vote.
Cred ca poza spune tot , nu e nici primul , nici ultimul. M-am saturat sa va zic.
"STEAM_0:0:18921160" "" "bcdefijmno" "ce" ; deL [24/09/2013]
Aici nu vad sa aiba admin , de unde stiu eu ca chiar el ? Posteaza eventual un IP / STEAM ID. Si are downgrade asigurat .
Pe langa faptul ca de fiecare data cand ma vede pe steam , cs tot intreaba de up.
Saturday, October 12, 2013
Deliriccc1: buna denisa
Deliriccc1: ce faci
Deliriccc1: ?
Albbb ;X: buna
Wednesday, October 16, 2013
Deliriccc1: deni
Deliriccc1: ce tre sa fac si eu pt up?
Am vazut cand a injurat admin-ul del, cand m-am uitat in demo-ul facut catre Hapciu .
Asa avea si nickname-ul ieri, fix asa . Si ieri, daca te uiti in log-uri Nasa, ai sa vezi cand l-a injurat pe Omu` Paiangan, cand eu si cu Omu` Paiangan am decis sa bagam d2 pentru ca eram 8vs8 ceva de genu, iar el s-a rastit . N-am facut print, ca nu vreau si nici nu caut scandal .
L 10/21/2013 - 15:43:37: del. mai da-te-n dragostea mea <STEAM_0:0:18921160> banned exe.wall <79.117.105.24> || Reason: "reclama" || Ban Length: Permanent Ban L 10/21/2013 - 19:09:50: Omu' Paiangan . <VALVE_ID_LAN> banned HapCiu- :P <5.12.127.197> || Reason: "P" || Ban Length: Permanent Ban
L 10/22/2013 - 16:06:39: [admin.amxx] Login: "del. mai da-te-n dragostea mea<1324><STEAM_0:0:18921160><>" became an admin (account "STEAM_0:0:18921160") (access "bcdefijmno") (address "92.80.52.221") L 10/22/2013 - 16:08:27: [cs16_plmenu.amxx] Cmd: "ka0seN***<1284><STEAM_0:0:1787108591><>" transfer "ka0seN***<1284><STEAM_0:0:1787108591><>" (team "CT") L 10/22/2013 - 16:09:01: [admin.amxx] Login: "blk`utz<1328><STEAM_0:1:49878285><>" became an admin (account "STEAM_0:1:49878285") (access "abcet") (address "94.53.198.152") L 10/22/2013 - 16:10:08: [admin.amxx] Login: "del.<1324><STEAM_0:0:18921160><>" became an admin (account "STEAM_0:0:18921160") (access "bcdefijmno") (address "92.80.52.221")
Si pe langa asta , are o problema cu mine (nu ca ar fi singurul). Ieri toata ziua mi-a frecat-o din cauza vip-ului , cu vorbe de genul "fara vip esti un nimeni" , "noroc ca ai vip ca altfel ai fi praf" , "iesi ba dracu afara odata cu vip-ul tau" , "iesi,lasa-ne sa ne jucam in liniste".
Nu am facut print pentru ca nu am considerat ca este necesar (nu vazusem demo-ul cu injuraturile de pe server). Discutia a fost pe chat-ul serverului , deci nu apare in log-uri. Dar ca sa nu fie vreo indoiala ca ce spun este neadevarat -> extras din ftp -->
L 10/22/2013 - 16:38:03: [admin.amxx] Login: "ts! no vip<1336><STEAM_0:0:31514670><>" became an admin (account "STEAM_0:0:31514670") (access "abcdefghijklmnopqrstux") (address "5.15.154.60") L 10/22/2013 - 16:38:07: [adminchat_grade.amxx] Chat: "nosferatu<1315><STEAM_0:0:63534264><>" chat "ts" L 10/22/2013 - 16:38:15: [adminchat_grade.amxx] Chat: "ts! no vip<1336><STEAM_0:0:31514670><>" chat "Da?" L 10/22/2013 - 16:38:22: [adminchat_grade.amxx] Chat: "nosferatu<1315><STEAM_0:0:63534264><>" chat "scoate vipu sa nu mai zica nima nimik" L 10/22/2013 - 16:38:31: [adminchat_grade.amxx] Chat: "ts! no vip<1336><STEAM_0:0:31514670><>" chat "k-am scos , il am pe nume.,"
Cand ati facut cerere de admin v-ati angajat in anumite lucruri , asa ca va rog mai atent in chat , la limbaj si cand se anunta codatii decat la joc.
@ Felicitari Knor care de fiecare data cand a fost anuntat cineva s-a pus spectator [ cel putin asta am observat cand am fost pe server ] , desi nu uita sa anunti ca stai pe x sau y .
Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 26 October 2013 - 05:07 PM
Cand ati facut cerere de admin v-ati angajat in anumite lucruri , asa ca va rog mai atent in chat , la limbaj si cand se anunta codatii decat la joc.
@ Felicitari Knor care de fiecare data cand a fost anuntat cineva s-a pus spectator [ cel putin asta am observat cand am fost pe server ] , desi nu uita sa anunti ca stai pe x sau y .
Knor dupa parerea mea este unul dintre cei mai valorosi admini pe care ii are serverul Gherla.
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi