Jump to content

Photo

Say my name [ Nemultumiri ]

- - - - -

• Please log in to reply
158 replies to this topic

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
  • Country: Country Flag

Nemultumiri:

Am creat acest topic in urma conferintei din data de 5 septembrie 2013 .
In primul rand vreau sa intelegeti ca acest topic NU este un topic de reclamatii .
Aici va puteti spune off-urile , nemultumirile  si/sau neplacerile privind timpul petrecut pe server / forum. [ De la structura forumului , la server : addons , pluginuri , mape ... pana la admini ]

Aveti insa grija la limbaj , orice jignire , injuratura va avea consecinte asupra gradului si jocului dumneavostra pe server .

Topicul acesta este creat pentru a face un progres , un pas inainte intre relatiile dintre admini.

Fara offtopic , postati doar daca va nemultumeste ceva !!

Edited by Denisa ;x, 08 September 2013 - 07:48 PM.

• Nasacryl, Minnie, ts! and 2 others like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Vad ca nu aveti curaj , asa ca incep eu.

Am o nemultumire fata de toti adminii , de ce nu dati la vot cand trebuie? De ce lasati votul automat cand voi sunteti la joc si jucati?

Am prins cateva faze cand a intrat westwood dupa westwood sau chiar snow si era aproape full server-u

• ts! likes this

Flavyu

Flavyu

Fost News Team

• Retired
  • 1236 posts
  • 60 topics
  • Joined 11-May 13

Bun hai ca spun si eu o nemultumire tot fata de admini . In primul rand anuntarea codatilor prin u@ , pe unii admini "i doar fix in cot" ca sa spun asa mai pe romaneste ca un anumit player este anuntat ca fiind codat. Azi am dat 3 banuri nu spun asta ca sa ma laud , dar eu vroiam sa va las pe voi sa dati banuri ,ca sa nu ziceti ca " uitel si pe asta ,are Owner si inca continuua sa dea banuri si asa mai departe", dar nu am avut de ales pentru ca nimeni nu s-a interesat si nu am vazut chestia asta o data ca de mai multe ori. Si ca sa spun inca o nelamurire, daca stiti ca la cererile STEAM ON posteaza doar Ownerii de ce postati ? 

Si cu ocazia asta propun asa , cine mai da banuri aiurea pe demouri de 15 sec , posteaza aiurea sa fie sanctionat din prima cu warn 15 , 30 de zile . Ca vad ca , cu frumosul nu merge. Multumesc.

• wIND1ONE and Sebastian. like this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

De cand e lumea ii doare undeva cand un codat se anunta la u@ si sunt extrem de putini cei care reactioneaza. Fiecare asteapta ca altcineva sa se puna spectator. Mereu a fost asa , mereu va fi asa.

Eu propun verificarea tuturor banurilor din banlist , la 3 greseli in demo (fie ca sunt prea scurte , fie ca sunt faculte aiurea fie ca jucatorul nu avea absolut nimic) adminul respectiv sa primeasca -1 sau remove. Daca te uiti in banlist-uri o sa vezi ca 85% sunt pentru no.ss :)

• Denisa ;x likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Si cu ocazia asta propun asa , cine mai da banuri aiurea pe demouri de 15 sec , posteaza aiurea sa fie sanctionat din prima cu warn 15 , 30 de zile . Ca vad ca , cu frumosul nu merge. Multumesc.

Sunt sanctionati pentru asa ceva , verifica sectia de avertismente.

Eu propun verificarea tuturor banurilor din banlist , la 3 greseli in demo (fie ca sunt prea scurte , fie ca sunt faculte aiurea fie ca jucatorul nu avea absolut nimic) adminul respectiv sa primeasca -1 sau remove. Daca te uiti in banlist-uri o sa vezi ca 85% sunt pentru no.ss :)

Am mai facut acest proiect pe alt server impreuna , te-ai ocupat foarte bine de el. Te oferi?

Si ca sa spun inca o nelamurire, daca stiti ca la cererile STEAM ON posteaza doar Ownerii de ce postati ?

Esti owner de acum , odata cu acest grad vin si mult mai multe responsabilitati .  Trebuie sa citesti regulamentul sa vezi care sunt " obligatiile tale " --> http://forum.cs16.ro...nt-owneri-2013/

Deasemnea te invit sa citesti si sanctiunile de la avertismente http://forum.cs16.ro...aff-avertizari/

Au fost avertizati de atatea ori , pana cand nu se vor trezi cu warn / downgrade nu ai ce sa le faci. Citeste posturile care ti le-am dat mai sus si spor la dat warnuri.

• ts! likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

1. Folosirea cvar-urilor gen  "sv_unlag 1" si "sv_maxlag/maxunlag" (cum o fi ultima comanda) in repetate randuri aiurea si fara sens. Adica se da fiecare comanda de cate 3-4 ori la rand. In primul si in primul rand , daca cel care da comanda are ping nu inseamna ca toti au. In al 2-lea rand se abuzeaza de aceste comenzi (sunt convins ca o sa vedeti si in log-uri asta) iar rezultatul este simplu -> lag pe moment. Dupa care mai urmeaza o serie de genul.

2. Copy/paste la cererile de unban respectiv de admin. La cererile de unban multi nici nu se uita la demo (sau nu au habar de vreun cod) iar la cererile de admin se da pro/contra numai si numai dupa cate ore are jucate. Multi care nici nu au jucat cu respectivul pe server sau daca au jucat nici nu l-au bagat in seama dau pro/contra fara sa aibe habar daca respectivul chiar are calitatile unui admin. Aici ma refer la faptul ca un jucator care nu are treaba cu ce inseamna CS , nu are cum sa stie ce inseamna un codat sau un jucator cu skill.

3. Poti numara pe degete adminii care posteaza la dati-va cu parerea. De curios am stat 2 zile pentru 2 demo-uri in asteptarea unui post din partea unui admin insa degeaba. Ori este lipsa de interes , ori nu sunt in stare sa recunoasca un codat.

4. Injuraturile  si jignirile de pe teamspeak.

L.E : Am uitat sa specific , la adresa mea si a Denisei.

5. Adminii care intreaba "oare ala are ceva?"  sau care anunta "x are cod".

Edited by ts!, 10 September 2013 - 11:52 AM.

• Denisa ;x likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

1. Am inteles ca a fost o mica cearta intre Iulia.Plod si ts! pe tema comenzilor "sv_unlag 1" si "sv_maxlag/maxunlag" . Nu ii i-au apararea lui ts! , insa am vazut logs.ini si ai luat-o mult prea personal Iulia.

Am spus la fiecare persoana care avea / are acces la cvar sa nu se mai dea aceste comenzi DECAT O SINGURA DATA , deoarece face lag aiurea si se strica server-ul , ingreuneaza foarte mult si duce la picarea lui si ca sa fiu sincera cam degeaba sunt acese comenzi.

Nu zic sa nu folosesti aceasta comanda " sv_unlag 1 " , insa doar odata , nu de 6 ori , iar " sv_maxunlag " este degeaba.

2. Legat de cererile de unban ... daca nu va uitati la demo , va rog nu va mai bagati in seama . NU va mai luati dupa ce zice prima persoana. Totusi suntem oameni si avem pareri proprii.

3. Topicul " Dati-va cu parerea " este facut pentru a ne da parerea legat de demo-ul x sau y si a nu bana playerii aiurea.

4. Legat de TeamSpeak mi s-a zis de foarte multe ori ca sunt injurata de x sau de y , atat eu cat si ts! . Incepand de astazi o sa vizitez mai mult canalul Gherla pana va potoliti.

5. Daca suspectati pe x sau pe y de cod , va puneti fain frumos VOI spectatori .

Edited by Denisa ;x, 10 September 2013 - 12:07 PM.

• ts! likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Pai, problema cu playerii suspecti, ar fi, cum s-a mai zis, ca de fiecare data cand suspectam pe cineva de cod, sa spunem care cum se uita pe cine, sa nu stam 4-5 admini spec holbandu-ne la acelasi player . 

Daca unii admini nu fac diferenta dintre no.recoil sau aim, atunci s-ar putea cere ajutorul unui admin care stie diferenta, sau care nu e sigur daca e wall sau sunet . 

Am observat o chestie, care de exemplu, un admin care este mai mare-n grad este on + inca 4-5 admini care sunt cu un grad mai mic, cei mai mici asteapta ca cei mai mari sa-si faca treaba, ma refer la ( gag, kick, slay, ban 120 ) , multi dintre ei nu verifica chat-ul atunci cand trebuie, doar cand nu trebuie . Oke, suntem mai mari in grad, dar daca ar fi sa facem fiecare asa, s-ar ajunge numa ownerii sa se ocupe de server, nu ? Nu mi se pare corect asta, si am vorbit cu Nasa despre asta, pentru ca, chiar mie mi s-a intamplat . 

Ps: Si nu, nu-mi pica mana sa tastez niste comenzi, doar ca dupa, sa nu ziceti ca ma cred sefa sau ceva de genul . Nu iau pe nimeni la rost, pentru ca n-am dreptul, fiecare va ve-ti da seama mai tarziu de ceea ce ati facut/ face-ti .  

Edited by Minnie, 10 September 2013 - 11:31 PM.

• ts! likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Ca o completare la ce a spus Minnie , sunt foarte putini adminii care chiar se pun spectator in momentul cand este anuntat un cod. Nu sunt ferm convins ca asteapta ca "cei mai mari in grad" sa se ocupe sau daca sunt de conceptia "lasa ca mai sunt 5 admini , se ocupa ei".

Daca nu sunt siguri ca un jucator este codat (ma refer cand codul nu este evident , gen aim/speed) poate cere usor parerea unui alt admin sau unor alti admini pe server. De asemenea pot face un demo si sa-l puna pe forum unde vor primi sigur un raspuns (cel putin din partea mea , desi nu stiu cat conteaza ca vine din partea mea).

Parerea mea este ca pana nu se trece la sanctiuni pentru asa ceva , va fi la fel. Ieri am asteptat o runda si jumatate ca cineva sa dea gag unui jucator care a injurat insa mi-am pierdut rabdarea (si erau cel putin 4 admini online , la joc).

• Minnie likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

In cazul in care nu sunteti siguri de un demo puteti posta aici --> http://forum.cs16.ro...-va-cu-parerea/ , va asigur ca nu veti astepta o saptamana ca dupa cei de la demo report si totusi avem o experienta si o varsta , putin probabil sa dam fail in legatura cu demo-ul.

Legat de admini:

Adevarul este ca nu putem sa avem pretentia de la adminii noi sa anunte ca se pune pe x player cand si gradele mari fac acelasi lucru , desi ei pana atunci trebuia sa stie acest lucru.Am avut ocazia sa asist ieri sau alaltaieri la o faza de genul cand pur si simplu 3 admini au facut acelasi demo doar pentru ca nu s-a anuntat si mai trist este ca i-am zis frumos ca putea sa anunte tinand cont ca totusi este de mult , este admin vechi , este mare in grad si ce a pus capac este ca s-a mai luat si la "cearta"cu mine.

Nu ca asta ar fi o problema ca toti gresim , insa sunt momente in viata cand trebuie sa stii sa te abti [ si nu ma refer doar la cs , ci si in general ] .Cel putin eu ca si owner am pretentii mult mai mari de la adminii mai vechi si mai mari in grad decat de la restul.

Am rugamintea de la adminii mai vechi sa ii "invete" pe cei noi , sa-i indrumeze , cand gresesc sa le spuna frumos nu sa-i ameninte , sa-i jigneasca sau sa se ia in gura cu ei.Multi sunt playeri veniti de pe alte servere care pana in momentul cand au intrat pe Gherla s-au invatat cu anumite reguli de acolo , la fel si faptul ca sunt si incepatori care nu trebuie sa ii criticam ci trebuie sa ii ajutam , nu toti ne-am nascuti invatati si nu mereu vom gasi admini experimentati.

Nu zic sa nu ii avertizati daca se intampla de mai multe ori , insa nu sariti din prima cu gura pe ei , dati-le un link spre regulament , o parola de la staff only , spuneti-le sa mai intre pe forum ... totusi nu cred ca va doare mana daca tastati.

Pe langa asta am observat ca multi admini nu reactioneaza in anumite situatii deoarece le este frica sa nu greseasca , sa nu ia o decizie gresita , desi nu neg faptul ca unii pur si simplu le este lene sau se fac ca nu vad deoarece este prieten cu x sau y.

@ Legat de demo-uri : incepeti sa faceti demo-urile mai lungi sau cel putin pana codul este EVIDENT , nu sunteti siguri ... aveti post sa postati , rugati un admin mai mare in grad , mai experiment dar NU mai banati aiurea , vi s-a spus in repetate randuri , e ultima oara cand va mai zic.

Sunteti mai mici in grad , dar daca vreti sa avansati , atunci ar fi cazul sa incepeti "sa puneti piciorul" in prag si sa va asumati anumite lucruri , anumite decizii .. cu riscul sa gresisti.

Inca ceva in cazul in care nu sunteti siguri ca x are cod si rugati un alt admin sa stea el spectator , adresati-va frumos si explicati ca pur si simplu nu sunteti siguri si nu va spuneam aceste lucruri daca nu le vedeam chiar eu.

@ Acest topic este sa ne spunem nemultumirile ... sper sa citeasca cat mai multi si sa rezolvam pe cale "pasnica" , daca nu vom trece si la sanctiuni

@ Adminii buni invata din greseli pe masura ce capata experienta , atat cu codatii , cat si pe forum / server.

Edited by Denisa ;x, 11 September 2013 - 09:44 AM.

• ts! and Flavyu like this

wIND1ONE

wIND1ONE

Fost News Team

• Retired
  • 959 posts
  • 61 topics
  • Joined 04-January 13

Nu sunt de parere ca toti adminii mici "stau degeaba" ce-i drept unii da , dar daca voi cei mari observati acest lucru SANCTIONATI , sa nu mai spun ca pe unii nu i-am vazut odata pe forum !

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Nu sunt de parere ca toti adminii mici "stau degeaba" ce-i drept unii da , dar daca voi cei mari observati acest lucru SANCTIONATI , sa nu mai spun ca pe unii nu i-am vazut odata pe forum !

In primul rand nu inteleg de ce ai postat aici , nu cred ca ti-a spus cineva numele si deasemenea nu cred ca toti adminii mici au fost pusi in aceeasi oala.
Este o generalizare deoarece nu este corect sa se zica x admin , nu vreau ca topicul acesta sa devina un topic in care sa fiti sanctionati , unii dintre voi nu ati inteles rostul acestui topic , s-a vorbit si la conferinta ..

In al doilea rand daca noi cei mari am incepe sa sanctionam pe fiecare , cand gresiti la orice lucru MINOR am ramane fara admini si adminii buni gresesc.

Suntem oameni , mai le spunem cu vorba buna , mai inchidem un ochi , nu suntem absurzi si nu suntem un server unde la cea mai mica greseala zbori.De fiecare data cand s-a considerat ca este nevoie de sanctiuni , acestea s-au aplicat.

Topicul acesta este pentru a isi spune fiecare nemultumirea , fiecare admin are obligatia sa il citeasca si cei care se regasesc in aceste posturi , sa incerce sa schimbe ceva.

L:E: Adminii care nu intra pe forum , care nu au activitate au primit remove sau vor primi cat de curand remove.

Unii au absente , altii au anuntat ca au activitate redusa , iar cei care sunt activi pe server si pe forum nu ... ei nu vor avansa niciodata.

Edited by Denisa ;x, 11 September 2013 - 10:15 AM.

• Minnie likes this

Emeric .

Emeric .

Ultras Member

• Membru
  • 583 posts
  • 29 topics
  • Joined 02-January 13
In cazul in care nu sunteti siguri de un demo puteti posta aici --> http://forum.cs16.ro...-va-cu-parerea/ , va asigur ca nu veti astepta o saptamana ca dupa cei de la demo report si totusi avem o experienta si o varsta , putin probabil sa dam fail in legatura cu demo-ul.

FAIL! http://forum.cs16.ro...16-demo-report/

In cazul in care nu va amintiti cine este acel jucator va dau un link. In care probabil voi ati spus ca ne-am luat unul dupa altul. V-ati obosit macar sa va uitati la demo? V-am demonstrat contrariul Denisa si ts. Ma intreb Denisa cand vei avea o parere diferita de cea a lui ts.

http://forum.cs16.ro...1-unban-kenzen/

Edited by Emeric ., 12 September 2013 - 12:42 PM.

• LaFouYne likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Si care e rostul acestui post ?

Daca nu ma insel cei de la demo report au gresit de o gramada de ori , chiar si in legatura cu arrpy.

Parerea mea ramane aceiasi indiferent de ce vor zice cei de acolo la fel si decizia acelui unban.

Edited by Denisa ;x, 12 September 2013 - 12:56 PM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

FAIL! http://forum.cs16.ro...16-demo-report/

In cazul in care nu va amintiti cine este acel jucator va dau un link. In care probabil voi ati spus ca ne-am luat unul dupa altul. V-ati obosit macar sa va uitati la demo? V-am demonstrat contrariul Denisa si ts. Ma intreb Denisa cand vei avea o parere diferita de cea a lui ts.

http://forum.cs16.ro...1-unban-kenzen/

Nu te supara , dar acelas "jucator" a spus in nu stiu ce topic ca un anume admin are no-recoil la buton. Un cod inventat de el. De asemenea , acelas admin a spus la demo-ul facut pe mine ca este neconcludent , nu ca nu as avea nimic ci ca este neconcludent si ca stiu toti jucatorii unde se afla pe harta. De asemenea daca iei topicurile la rand o sa gasesti mult multe "pareri" gresite. Deci scuza-ma , daca nu poti face diferenta intre un rahat de sunet si un cod , nu ai ce cauta sa-ti lasi comentarii in locuri publice referitoare la demo-uri.

Nu m-am uitat la demo-ul care l-ai pus la demo report si nici nu am de gand sa o fac. La demo-ul postat la cererea de unban mi-am spus PAREREA MEA PROPRIE SI PERSONALA , REPET , PAREREA MEA si atat. Doar din comentariul lui referitor la reculul de la AK iti spun ca greseste , dar voi luati-va dupa cine vreti si credeti pe cien vreti.

Sunteti liberi sa alegeti si sa luati decizii si singuri.

Si inainte sa ma/ne acuzi ca nu ne-am uitat la demo , as putea sa spun acelas lucru despre cei care au postat inaintea mea sau la cei care au mai postat la cererile de unban total aiurea. Dar ca sa nu fac mare filosofie si fara sa ma laud , am totusi ani buni de experienta (multi dintre ei la nivel inalt) in jocul asta.

Dar daca mai faci astfel de acuzatii vin-o si cu dovezi. Din cate vezi in acel topic , nu sunt singurul care a spus ca respectivul este curat. Deci , de unde pana unde Denisa s-a luat DUPA PAREREA MEA? Pe langa asta , avand in vedere perioada mare de timp petrecuta impreuna (eu cu ea) , increderea care o are in mine si experienta pe care stie ca o am , cred ca e indreptatita sa ma creada pe mine in locul oricarui alt individ , nu ca asa ar fi fost cazul acum.

Daca ai fi citit forumul ai fi vazut ca sunt multe topicuri in care eu am spus ceva si ea a facut altceva , asa ca te rog lasa acuzatiile aiurea si nu mai influenta si alte persoane.

Pe langa toate astea , fi constient ca fiecare dintre noi poate gresi , o data ..de 2 ori , de n ori. Atat eu , cat si Denisa , cat si cei de la demo report.

O sa ma uit inca o data la demo si o sa iti detaliez fiecare secunda din demo ca sa iti demonstrez ca ce au spus cei de la demo report este o aberatie.

Si pana una alta , va rog sa nu mai postati la dati-va cu parerea demo-urile voastre si sa mergeti la demo report ca ei au 4 perechi de ochi si daca au fost pusi de mai marii comunitatii inseamna ca sunt Dumnezeu si cuvantul lor este sfant.

L.E : Apropo , sa vi sa spui ca ne-ai demonstrat contrariul in momentul cand vi TU PERSONAL cu dovezi , nu cand asculti de un alt individ care e de alta parere cu mine sau cu noi.

De asemenea , inteleg ca aici este loc pentru nemultumuri , dar totusi , iti pot spune nemultumirea intr-un mod frumos nu in felul ala. Zic si eu , doar oameni suntem nu animale.

Edited by ts!, 12 September 2013 - 01:02 PM.

Emeric .

Emeric .

Ultras Member

• Membru
  • 583 posts
  • 29 topics
  • Joined 02-January 13

Tocmai de aceea am mai cerut inca niste pareri celor de la demo report. Daca nu ma insel chiar tu ai spus mai sus un lucru : 

Catalin. Daca nu am sansa sa demonstrez de ce sa ma mai obosesc? Daca incerc sa ma fac ascultat si voi nu vreti sa ma auziti? Am facut-o in modul acesta si se pare ca a functionat. :)

3. Poti numara pe degete adminii care posteaza la dati-va cu parerea. De curios am stat 2 zile pentru 2 demo-uri in asteptarea unui post din partea unui admin insa degeaba. Ori este lipsa de interes , ori nu sunt in stare sa recunoasca un codat.

Edited by Emeric ., 12 September 2013 - 01:09 PM.

• LaFouYne likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Esti bun , ce pot sa-ti zic.

Uita-te la cererea de unban si uita-te la demo report sa vezi ce demo-uri ai pus. In cererea de unban , demo-ul pus de lebada nu este NICIUN COD.

Ai facut-o in modul acela ca sa ne jignesti pe mine , ts si pe iulia .. care si ea a postat ca este CURAT + inca cateva persoane care au vazut demo-ul , banuiesc ca si ei s-au luat dupa ts! nu ?!

Edited by Denisa ;x, 12 September 2013 - 01:19 PM.

Emeric .

Emeric .

Ultras Member

• Membru
  • 583 posts
  • 29 topics
  • Joined 02-January 13

Nu. Pana la urma conteaza ca este codat, nu mai interpreta actiunile mele te rog :) Am vrut sa demonstrez ceva iar tu ai inteles cu totul altceva, GG ce pot sa zic.

• LaFouYne likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

NU , conteaza faptul ca in demo-ul care l-ati pus la cererea de unban NU ERA NICIUN COD.

Daca tu ai alte demo-uri , asta e alta problema.EU am luat decizia in functie de DEMO-UL CARE A FOST PUS DE LEBADA LA CEREREA DE UNBAN!

NU VISEZ noaptea ca tu ai alte demo-uri

Edited by Denisa ;x, 12 September 2013 - 01:35 PM.

Emeric .

Emeric .

Ultras Member

• Membru
  • 583 posts
  • 29 topics
  • Joined 02-January 13

Postul 32 din acest topic. http://forum.cs16.ro...rverului/page-2

Stiai ca este si alt demo ^^. Eu am venit sa-mi spun nemultumirea dar se pare ca totul a degenerat intr-o cearta, ca de obicei. Iar fazele ca dai mute pe TS cand eu incerc sa-ti explic ceva da dovada de imaturitate. Good game.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users