In cazul in care nu sunteti siguri de un demo puteti posta aici --> http://forum.cs16.ro...-va-cu-parerea/ , va asigur ca nu veti astepta o saptamana ca dupa cei de la demo report si totusi avem o experienta si o varsta , putin probabil sa dam fail in legatura cu demo-ul.
Legat de admini:
Adevarul este ca nu putem sa avem pretentia de la adminii noi sa anunte ca se pune pe x player cand si gradele mari fac acelasi lucru , desi ei pana atunci trebuia sa stie acest lucru.Am avut ocazia sa asist ieri sau alaltaieri la o faza de genul cand pur si simplu 3 admini au facut acelasi demo doar pentru ca nu s-a anuntat si mai trist este ca i-am zis frumos ca putea sa anunte tinand cont ca totusi este de mult , este admin vechi , este mare in grad si ce a pus capac este ca s-a mai luat si la "cearta"cu mine.
Nu ca asta ar fi o problema ca toti gresim , insa sunt momente in viata cand trebuie sa stii sa te abti [ si nu ma refer doar la cs , ci si in general ] .Cel putin eu ca si owner am pretentii mult mai mari de la adminii mai vechi si mai mari in grad decat de la restul.
Am rugamintea de la adminii mai vechi sa ii "invete" pe cei noi , sa-i indrumeze , cand gresesc sa le spuna frumos nu sa-i ameninte , sa-i jigneasca sau sa se ia in gura cu ei.Multi sunt playeri veniti de pe alte servere care pana in momentul cand au intrat pe Gherla s-au invatat cu anumite reguli de acolo , la fel si faptul ca sunt si incepatori care nu trebuie sa ii criticam ci trebuie sa ii ajutam , nu toti ne-am nascuti invatati si nu mereu vom gasi admini experimentati.
Nu zic sa nu ii avertizati daca se intampla de mai multe ori , insa nu sariti din prima cu gura pe ei , dati-le un link spre regulament , o parola de la staff only , spuneti-le sa mai intre pe forum ... totusi nu cred ca va doare mana daca tastati.
Pe langa asta am observat ca multi admini nu reactioneaza in anumite situatii deoarece le este frica sa nu greseasca , sa nu ia o decizie gresita , desi nu neg faptul ca unii pur si simplu le este lene sau se fac ca nu vad deoarece este prieten cu x sau y.
@ Legat de demo-uri : incepeti sa faceti demo-urile mai lungi sau cel putin pana codul este EVIDENT , nu sunteti siguri ... aveti post sa postati , rugati un admin mai mare in grad , mai experiment dar NU mai banati aiurea , vi s-a spus in repetate randuri , e ultima oara cand va mai zic.
Sunteti mai mici in grad , dar daca vreti sa avansati , atunci ar fi cazul sa incepeti "sa puneti piciorul" in prag si sa va asumati anumite lucruri , anumite decizii .. cu riscul sa gresisti.
Inca ceva in cazul in care nu sunteti siguri ca x are cod si rugati un alt admin sa stea el spectator , adresati-va frumos si explicati ca pur si simplu nu sunteti siguri si nu va spuneam aceste lucruri daca nu le vedeam chiar eu.
@ Acest topic este sa ne spunem nemultumirile ... sper sa citeasca cat mai multi si sa rezolvam pe cale "pasnica" , daca nu vom trece si la sanctiuni
@ Adminii buni invata din greseli pe masura ce capata experienta , atat cu codatii , cat si pe forum / server.
Edited by Denisa ;x, 11 September 2013 - 09:44 AM.