Jump to content

Photo

[Discutii] Adminii Serverului

- - - - -

• Please log in to reply
891 replies to this topic

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12
  • Country: Country Flag

Am eu invitatie !

El se refera daca cineva are cont deja facut ca sa il doneze, invitatiile degeaba le ai, daca nu ai VIP nu le poti raspandii.

• Jocky ;x likes this

Pocc

Pocc

Member

• Membru
  • 59 posts
  • 7 topics
  • Joined 03-October 13

Mna scuze atunci  !

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Din cand in cand sa mai verificati topicul : http://forum.cs16.ro...t-online/page-2

Ca nu l-am facut pentru mine . 

• Minnie and Pocc like this

Pure;

Pure;

Fost Designer

• Retired
  • 2820 posts
  • 139 topics
  • Joined 11-October 13

Salut , dupa cum vedeti , sunt tot eu pure . Doar cu un alt cont . Voi putea in continuare sa postez in banlistul si prezenta pe care le aveam inainte , asa-i ? :) 

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Poti , asta daca nu mai iei iar ban =)))

• Jocky ;x and Minnie like this

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Salut , dupa cum vedeti , sunt tot eu pure . Doar cu un alt cont . Voi putea in continuare sa postez in banlistul si prezenta pe care le aveam inainte , asa-i ? :)

Totusi eu te sfatuiesc sa faci cerere aici si sa-ti banezi toate conturile de pe ip-ul ala. 

• Jocky ;x likes this

Pure;

Pure;

Fost Designer

• Retired
  • 2820 posts
  • 139 topics
  • Joined 11-October 13

Totusi eu te sfatuiesc sa faci cerere aici si sa-ti banezi toate conturile de pe ip-ul ala. 

Mi le-a banat Jocky pe toate de pe acest ip . :)) 

Btw , am vazut ca nu mai este topicul cu prezenta , l-am redeschis , iar la banlist o sa postez in continuare in el .

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Mi le-a banat Jocky pe toate de pe acest ip . :))

Btw , am vazut ca nu mai este topicul cu prezenta , l-am redeschis , iar la banlist o sa postez in continuare in el .

Te inseli, Jocky ti-a banat doar cele 2 cu care iti dadeai like in nenumarate randuri. Pentru a evita o posibila banare, asigura-te ca nu mai ai conturi pe ip-ul ala cu o cerere acolo unde ti-am zis.

• Jocky ;x likes this

Pure;

Pure;

Fost Designer

• Retired
  • 2820 posts
  • 139 topics
  • Joined 11-October 13

Te inseli, Jocky ti-a banat doar cele 2 cu care iti dadeai like in nenumarate randuri. Pentru a evita o posibila banare, asigura-te ca nu mai ai conturi pe ip-ul ala cu o cerere acolo unde ti-am zis.

Sunt tot de pe ip-ul ala , am doar alt browser . Si eu stiam ca aveam doar doua , pe care mi le-a banat Jocky , dar o sa fac cerere sa fiu sigur . 

@majedwf

@majedwf

Fost Designer

• Retired
  • 3237 posts
  • 311 topics
  • Joined 01-August 13

Bine v-am gasit!

Ce ziceti daca deschidem un topic la staff only , cu "cereri avatar/semnatura" ?

Daca tot avem cativa "designeri" in staff , sa ne ajutam intre noi..

Vom pune la punct un model , fiecare admin va avea dreptul la o cerere la saptamana iar avatarul/semnatura etc. va contine: "Nick / Grad" + "Gherla.CS16.RO" .

Edited by Majestic;, 12 October 2013 - 04:02 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Exista sectia de Design , nu avem voie cu topicuri de genul pe sectiunea noastra.

• SwanX likes this

@majedwf

@majedwf

Fost Designer

• Retired
  • 3237 posts
  • 311 topics
  • Joined 01-August 13

Exista sectia de Design , nu avem voie cu topicuri de genul pe sectiunea noastra.

Am inteles , dar cum de nu v-a zis nimic despre portofolii .

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

In portofoliu nu faci cereri , acolo autorul care si-a deschis portofoliu posteaza PROPRIILE lui creatii

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

http://forum.cs16.ro...w/#entry1424577

Demo cand il vedeti.

S-a spus la conferinta sa nu se mai dea ban la cei care tasteaza insert ODATA SAU DE DOUA ORI , in cazul in care se repeta , ban. Chiar si asa nu cred ca va este greu sa stati o runda pe playerul respectiv .

Edited by Denisa ;x, 12 October 2013 - 05:56 PM.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Deaia mi se parea mie suspect acest player . M-am uitat de cateva ori pe el, si mi se parea ciudat . 

Am sa-i fac demo cand il vad . 

Jocky ;x

Jocky ;x

Fost Moderator Global

• Retired
  • 4536 posts
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12

Sunt tot de pe ip-ul ala , am doar alt browser . Si eu stiam ca aveam doar doua , pe care mi le-a banat Jocky , dar o sa fac cerere sa fiu sigur . 

Da te-am banat pe toate conturile pentru multi account

Nu mai are alte conturi :)) l-am verificat :)

• SwanX likes this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

http://forum.cs16.ro...4/#entry1427872

Daca mai vad o singura data edituri peste edituri ca nu aveti ce face  ramaneti fara acces forum , indiferent despre cine e vorba .

Daca aveti pe server , nu e obligatoriu si pe forum , sa fim bine intelesi. Cine nu e compatibil  , ramane pe dinafara 

• Minnie likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

http://forum.cs16.ro...4/#entry1427872

Daca mai vad o singura data edituri peste edituri ca nu aveti ce face  ramaneti fara acces forum , indiferent despre cine e vorba .

Daca aveti pe server , nu e obligatoriu si pe forum , sa fim bine intelesi. Cine nu e compatibil  , ramane pe dinafara 

Poti sa dai nume , stai linistit. Atat eu cat si ts! nu vom mai edita niciun post , pe langa multe altele.

Poate atunci nu va mai exista nici o persoana care sa vorbeasca aiurea si in necunostiinta de cauza. Ma repet: cand aveti ceva de spus , faceti bine si spuneti-o in fata , nu prin intermediul altor persoane sau pe ts3 sau pe server cand nu suntem noi , totusi este patetic cand ne vorbiti pe la spate tinand cont ca nu ne putem apara.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Am zis sa nu mai editati aiurea . Nu zice nimeni sa faceti spam /+1 , dar ma enerveaza cat vad sularia aia cu 7 edituri unu peste altu . 

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Doar eu si ts! am dat edit ca sa nu mai facem +1 , daca ts! sau eu editam postul altui membru ... sincer intelegeam , dar tinand cont ca era vorba de posturile noastre si tinand cont ca ma cunosti destul de bine incat sa stii ca nu fac niciun post pe plus , atat mie cat si lui ts! ni s-a parut mai eficient sa ne dam edit la posturile noastre.

Oricum ce am scris mai sus nu era o referire la tine , am inteles la ce te-ai referit.

Edited by Denisa ;x, 15 October 2013 - 01:41 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users