Am eu invitatie !
El se refera daca cineva are cont deja facut ca sa il doneze, invitatiile degeaba le ai, daca nu ai VIP nu le poti raspandii.
Am eu invitatie !
El se refera daca cineva are cont deja facut ca sa il doneze, invitatiile degeaba le ai, daca nu ai VIP nu le poti raspandii.
Din cand in cand sa mai verificati topicul : http://forum.cs16.ro...t-online/page-2
Ca nu l-am facut pentru mine .
Salut , dupa cum vedeti , sunt tot eu pure . Doar cu un alt cont . Voi putea in continuare sa postez in banlistul si prezenta pe care le aveam inainte , asa-i ?
Salut , dupa cum vedeti , sunt tot eu pure . Doar cu un alt cont . Voi putea in continuare sa postez in banlistul si prezenta pe care le aveam inainte , asa-i ?
Totusi eu te sfatuiesc sa faci cerere aici si sa-ti banezi toate conturile de pe ip-ul ala.
Mi le-a banat Jocky pe toate de pe acest ip .
Btw , am vazut ca nu mai este topicul cu prezenta , l-am redeschis , iar la banlist o sa postez in continuare in el .
Te inseli, Jocky ti-a banat doar cele 2 cu care iti dadeai like in nenumarate randuri. Pentru a evita o posibila banare, asigura-te ca nu mai ai conturi pe ip-ul ala cu o cerere acolo unde ti-am zis.
Te inseli, Jocky ti-a banat doar cele 2 cu care iti dadeai like in nenumarate randuri. Pentru a evita o posibila banare, asigura-te ca nu mai ai conturi pe ip-ul ala cu o cerere acolo unde ti-am zis.
Sunt tot de pe ip-ul ala , am doar alt browser . Si eu stiam ca aveam doar doua , pe care mi le-a banat Jocky , dar o sa fac cerere sa fiu sigur .
Bine v-am gasit!
Ce ziceti daca deschidem un topic la staff only , cu "cereri avatar/semnatura" ?
Daca tot avem cativa "designeri" in staff , sa ne ajutam intre noi..
Vom pune la punct un model , fiecare admin va avea dreptul la o cerere la saptamana iar avatarul/semnatura etc. va contine: "Nick / Grad" + "Gherla.CS16.RO" .
Edited by Majestic;, 12 October 2013 - 04:02 PM.
Exista sectia de Design , nu avem voie cu topicuri de genul pe sectiunea noastra.
Exista sectia de Design , nu avem voie cu topicuri de genul pe sectiunea noastra.
Am inteles , dar cum de nu v-a zis nimic despre portofolii .
In portofoliu nu faci cereri , acolo autorul care si-a deschis portofoliu posteaza PROPRIILE lui creatii
http://forum.cs16.ro...w/#entry1424577
Demo cand il vedeti.
S-a spus la conferinta sa nu se mai dea ban la cei care tasteaza insert ODATA SAU DE DOUA ORI , in cazul in care se repeta , ban. Chiar si asa nu cred ca va este greu sa stati o runda pe playerul respectiv .
Edited by Denisa ;x, 12 October 2013 - 05:56 PM.
Deaia mi se parea mie suspect acest player . M-am uitat de cateva ori pe el, si mi se parea ciudat .
Am sa-i fac demo cand il vad .
Sunt tot de pe ip-ul ala , am doar alt browser . Si eu stiam ca aveam doar doua , pe care mi le-a banat Jocky , dar o sa fac cerere sa fiu sigur .
Da te-am banat pe toate conturile pentru multi account
Nu mai are alte conturi l-am verificat
http://forum.cs16.ro...4/#entry1427872
Daca mai vad o singura data edituri peste edituri ca nu aveti ce face ramaneti fara acces forum , indiferent despre cine e vorba .
Daca aveti pe server , nu e obligatoriu si pe forum , sa fim bine intelesi. Cine nu e compatibil , ramane pe dinafara
http://forum.cs16.ro...4/#entry1427872
Daca mai vad o singura data edituri peste edituri ca nu aveti ce face ramaneti fara acces forum , indiferent despre cine e vorba .
Daca aveti pe server , nu e obligatoriu si pe forum , sa fim bine intelesi. Cine nu e compatibil , ramane pe dinafara
Poti sa dai nume , stai linistit. Atat eu cat si ts! nu vom mai edita niciun post , pe langa multe altele.
Poate atunci nu va mai exista nici o persoana care sa vorbeasca aiurea si in necunostiinta de cauza. Ma repet: cand aveti ceva de spus , faceti bine si spuneti-o in fata , nu prin intermediul altor persoane sau pe ts3 sau pe server cand nu suntem noi , totusi este patetic cand ne vorbiti pe la spate tinand cont ca nu ne putem apara.
Am zis sa nu mai editati aiurea . Nu zice nimeni sa faceti spam /+1 , dar ma enerveaza cat vad sularia aia cu 7 edituri unu peste altu .
Doar eu si ts! am dat edit ca sa nu mai facem +1 , daca ts! sau eu editam postul altui membru ... sincer intelegeam , dar tinand cont ca era vorba de posturile noastre si tinand cont ca ma cunosti destul de bine incat sa stii ca nu fac niciun post pe plus , atat mie cat si lui ts! ni s-a parut mai eficient sa ne dam edit la posturile noastre.
Oricum ce am scris mai sus nu era o referire la tine , am inteles la ce te-ai referit.
Edited by Denisa ;x, 15 October 2013 - 01:41 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users