Am nevoie de o persoana care sa ma ajute 5-10 minute maxim , cine este dornic , rog sa imi dea un pm.
@ Am rezolvat . Multumesc celor care s-au oferit.
Edited by Denisa ;x, 22 September 2013 - 08:17 PM.
Am nevoie de o persoana care sa ma ajute 5-10 minute maxim , cine este dornic , rog sa imi dea un pm.
@ Am rezolvat . Multumesc celor care s-au oferit.
Edited by Denisa ;x, 22 September 2013 - 08:17 PM.
Va anunt ca sa nu avem discutii dupa aceea . Banlisturile se verifica ZILNIC , cel putin de catre mine . Ma uit si iau fiecare ban in parte , asa ca nu va bazati ca poate nu face cerere unban , ca de mine nu scapati . Nu e amenintare , insa trebuie sa avem grija de playeri . V-am lasat si acuma la regulament mai favorrabil ( in caz ca sunteti jigniti / amenintati ) , sa da-ti mai usor Ban , insa am pretentia sa imi repzentati dovezile aferente .
La coduri se foloseste demo-ul, dar daca va injura careva, nu respecta un gag si da retry, vorbeste in zadar pe u@ , faceti un print si dupaceea ban 120 minute.
Pentru cei cu steam va puteti folosii de tasta f12 care va face print si cant iesiti din joc o uploadati pe SteamCloud (cand va cere cineva dovada sa stiti ca o aveti in "norisor")
Daca nu beneficiati de cont pe steam, exista si print in windows, sau snapshot in consola, sa nu va doara mana sa ii trageti "in chip" .
PS: Sper ca mai pot posta aici, daca nu, sa-mi ziceti. Imi mai permit sa intru pe forum momentan, pana "dau de greu" .
PS: Sper ca mai pot posta aici, daca nu, sa-mi ziceti. Imi mai permit sa intru pe forum momentan, pana "dau de greu" .
Bafta la toti.
Mam reintors.
Bine te-am regasit . Sper sa nu mai avem intamplari de genul in viitor
Am inteles ca am primit remove.
As vrea sa salut pe toti dupa servar dar mi se pare o nesimtire ca inainte sa imi dai nasa remove sa te sfatuiesti si tu cer sa mai verifice demo chiar daca nasa crede ca am wall http://www5.zippysha...64350/file.html.
David , poftim pozele : http://postimg.org/g...c042g/7a343a60/
Daca ai vrut sa vezi daca merge bine plugin-ul , da , merge bine .
David , poftim pozele : http://postimg.org/g...c042g/7a343a60/
Daca ai vrut sa vezi daca merge bine plugin-ul , da , merge bine .
Ai rezolutie mica si se vede pixelat , o sa mai fac eventual si la altii . amx_ss nume 5 , am facut un plugin special pentru serverul nostru .
Ieri s-au dat o serie de removeuri din partea mea pentru inactivitate , lipsa de interes , le gasiti la evidenta grade .
Ai rezolutie mica si se vede pixelat , o sa mai fac eventual si la altii . amx_ss nume 5 , am facut un plugin special pentru serverul nostru .
Acum ca David a repus pluginul in functiune , am rugamintea de la voi si sper sa nu se intample ca acum cateva saptamani .
Sa faceti poze fara sa stati deloc spectatori si DOAR POZE. Ce vreau sa va zic este sa nu uitati de " record nume "
Stiti ca ursul tot la mierea de albine trage nu ? Bine v-am regasit !
Am facut o reclamatie lui forze pentru ca a dat ban unui player cand eu eram cu demo pe el acu vreo saptamana si vreau sa inteleg si eu daca este dreapta decizia de a respinge reclamatia.
Eu am anuntat clar in admin chat ca sau pe acel player si in timp ce eram pe el domnul forze la banat. Mie mi se pare penibil ce a facut nu ma intereseaza ca a dat el ban-ul dar din moment ce am anuntat ca eram eu pe el trebuia macar sa ma lase sa opresc demo-ul.
Edited by Th3 H3aD, 02 October 2013 - 11:00 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users