Pai astazi la ora 21:00 incepe conferinta , eventual ca incepe cu 10 minute mai devreme e altceva => nu este nicio problema. Spor la munci.
Apropo , cine si-a batut joc in halul ala de avatarul care l-am facut?
Pai astazi la ora 21:00 incepe conferinta , eventual ca incepe cu 10 minute mai devreme e altceva => nu este nicio problema. Spor la munci.
Apropo , cine si-a batut joc in halul ala de avatarul care l-am facut?
Va rog frumos de acuma cand faceti demo nu il opriti pana cand acel player este banat.Adica trebuie sa apara in demo momentul cand voi ii dati ban
Edited by Flavyu, 06 September 2013 - 02:41 PM.
Update regulament sesizare admini
In topicul cu reclamatia , au dreptul sa posteze doar : Ownerii , Co-Ownerii , Reclamantul , Reclamatul . Orice alt post va fi sanctionat , cu toate acestea , daca aveti ceva de adaugat o puteti face prin PM / Messenger catre un Owner .
Nu am putut veni la conferinta deoarece mi se stricase windowsu in ziua respectiva si abea astazi am reusit sa imi bootez un cd . Scuzele mele .
Denisa dc am luat remove ...am fost in vacanta si am fost la coonferinta !
Edit: Motivul pentru care ai luat remove este urmatorul : Tu ai facut cerere de absenta din data de 20 August pana in 1 Septambrie, si tu din 1 Septembrie pana in 9 Septembrie ce ai facut ? Unde iti e activitatea, citez pentru toti adminii, nu e de ajuns sa fiti prezenti la conferinta trebuie si activitate server , forum.
http://forum.cs16.ro...enta-al3xutzu3/
de pe 20 august pana pe 1 septembrie doar ca am ajuns pe 2 si am intrat ...
Gherla se repune pe picioare uitati-va! http://www.imgus.net...2dd789be07c.png
Nu va mai schimbati numele , aveti admin.
Schimbare nickname : Warn 1 punct 14 zile / Warn 1 punct 30 zile
Stiu ca s-a vorbit la conferinta ca anumiti admini sa mai intre cu alte nick-uri pentru a verifica adminii cum se descurca in anumite situatii , insa asta este valabil pentru co-owneri , owneri. Ca sa verifici un admin nu trebuie sa apari in amx_who , degeaba ai alt nick daca tu ai adminul pe steamid si oricum ma indoiesc ca x administrator intra ca sa ii verifice pe restul , sa fim seriosi acum.
Voi v-ati facut o obisnuinta sa nu mai intrati cu adminul si sa nu va mai faceti treaba pe server.
Edited by Denisa ;x, 10 September 2013 - 12:26 PM.
Imi cer scuze tuturor care au luat spin , se pare ca cel care a facut "floodul" acela a fost raspunzator si pentru asta.
Am vorbit cu Eduart , iar krondul are masuri de protectie antiflood , nu stiu exact ce a facut respectivul copilas , insa s-a rezolvat , mi-a dat Eduart acum vreo 10 minute mesaj si se pare ca nu mai sunt probleme.
In cazul in care se mai intampla asa ceva pe server , va rog sa apelati cat mai repede la un owner
Acum haideti la joc sa ne revenim dupa " caderea " asta
Edited by Denisa ;x, 10 September 2013 - 05:09 PM.
Chiar daca nu e pe locul 1 tot cred ca avem cel mai bun server din Romania, si la ora 2/30 noaptea serverul este http://www.imgus.net...6152c954ece.png
de_dust_2006 - harta noua
Am rugamintea la voi sa o bagati pe server cand sunt destui playeri , sa-mi spuneti daca da vreo eroare / vreun bug / daca se descarca greu
Am pus-o deja si nu a dat vreo eroare, nu are bug si este buna. Poti sa stai linistita nu va ajunge la fel ca fun_allinone.
Am si eu o intrebare referitoare la pluginul de bet si anume : Cum functioneaza? In sensul ca , indiferent cand spui "bet ct all" primesti dublul sumei pariate sau?
Ma refer la faptul ca toti asteapta pana il ultimele secunde din runda sa vada ce echipa are sansele mai mari ca apoi sa "parieze" pe cei mai numerosi ramasi in viata. Practic pariezi cand stii ca nu ai cum pierde.
Nu stiu cati bani iti sunt restituiti in urma bet`ului si daca acesta este influentat de timpul din runda in care ai pus pariul sau indiferent de secunda/minut rezultatul este acelas.
Iar daca rezultatul este acelas mereu , nu e prea corect.
Tocmai acum discutam la owners only daca ramane pluginul pe server , din cate stiu eu , primesti dublu suma pe care o ai in "cont" , intr-adevar ofera un avantaj , iar pentru admini nu este activ.
Momentan pluginul acesta este pus de proba . Parerea mea este ca pe langa avantajul care il ofera , se face si un oarecare spam .
Cu cat pariezi mai devreme , cu atat miza este mai mare . De ex : ai 10,000$ si pariezi imeidat ce ai murit ( si au mai ramas peste cateva zeci de secunde ) , poti lua si 6000$ , daca mizezi in ultimul moment , primesti mai putin ( sub 1000$)
Daca e sub 1000 mi se pare ok , nu stiu exact la cate secunde se primesc aia 6000$ pentru ca sunt multe momente cand mai este 1 minut din runda si mai traieste un singur jucator de la o echipe + se poate profita de asta cand sunt putini jucatori pe server , parerea mea.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users