Acuma nu e subiect de drama , deci am inchis subiectul . Pe viitor cand aveti ceva de zis o faceti prin quote + postul vostru , edituri doar cand este nevoie . Si daca cineva va acuza de +1 / spam o sa aiba de a face cu mine .

[Discutii] Adminii Serverului
Posted 15 October 2013 - 01:38 PM

Posted 15 October 2013 - 01:40 PM

Atunci sa nu uiti ce ai spus si sper ca si ceilalti sa inteleaga mesajul meu subinteles de mai sus.
O zi frumoasa
Edited by Denisa ;x, 15 October 2013 - 01:40 PM.
- ts! likes this
Posted 15 October 2013 - 01:40 PM

1. Topic a fost inchis aiurea. Demo-ul era postat , deci de ce s-a dat lock?
2. In momentul cand am redeschis topicul , lebada a dat edit la postul meu. Eu doar i-am raspuns pentru ca s-a inselat si vorbea prostii.
3. Nu avea sens sa facem +1 sau chat acolo.
4. Restul posturilor au fost editate de cei care le-au si scris.
5. Ar trebui discutat la conferinta asta mai amanuntit , despre ce e permis si ce nu , despre ce ar trebui sa faca / sa nu faca.
6. Daca vorbiti in privat despre anumite decizii , atunci cand le postati (cum a fost in topic respectiv) asigurati-va ca informati si ceilalti participanti la discutie despre ce se intampla. Ne trezim ca zicem si facem lucruri diferinte din cauza lipsei de comunicare.
- cypryan Gherla likes this
Posted 15 October 2013 - 01:46 PM

Atunci sa nu uiti ce ai spus
si sper ca si ceilalti sa inteleaga mesajul meu subinteles de mai sus.
O zi frumoasa
Nu am pomenit nimic despre tine , nu inteleg de ce ai intervenit in aceasta discutie ? Din cate vad ai postat doar decizia finala .
edit by Denisa: Ai spus ca te referi in general , fac parte din aceasta "generalizare"
Edited by Denisa ;x, 15 October 2013 - 01:56 PM.
Posted 16 October 2013 - 07:18 AM

Este momentul sa ne mobilizam cu totii si sa ne punem cu " burta pe treaba",sa ducem serverul cat mai sus pentru ca am observat o scadere in GT .
Vreau mai multa activitate din partea adminilor inclusiv ownerilor
Edit : NON-STOP ADMINI ONLINE
Edited by Jocky ;x, 16 October 2013 - 07:20 AM.
- Minnie likes this
Posted 16 October 2013 - 05:47 PM

Nu va mai jucati cu retrageri , ca ramaneti pe dinafara : http://forum.cs16.ro...view=getnewpost
Este posibil ca in urmatoarea saptamana sa sterg toate accesele , si sa las doar cativa ( maxim 10) , adica cei care se ocupa , nu mai am nevoie de lenesi .
- SwanX and cypryan Gherla like this
Posted 16 October 2013 - 06:05 PM

Eu zic ca fiecare sa traga pentru accesul lui, ochii-n patru pe server face-ti-va treaba (slay, gag, kick..) ca atunci cand se v-or alege gradele care raman, sa fie cat mai greu pentru cei care le scot
Apropo, tine-ti minte ca cei care pierdeti accesul nu ve-ti mai avea sanse sa reveniti.
Posted 16 October 2013 - 08:08 PM

Edited by KnorR.cs16, 16 October 2013 - 08:08 PM.
- Smeagol. likes this
Posted 16 October 2013 - 08:20 PM

Solutia este sa primesti imunitate.
Se intampla treaba asta fiinda e plugginul pentru lag pe server si cand ai cs-ul in bara intreci limita lag-ului. Serverul te avertizeaza de 3 ori ca ai lagul peste limita, dupa care iti da kick, si sistemul de redirectionare de pe cs16 te trimite pe alt server.
Sper ca te-am lamurit.
Posted 16 October 2013 - 08:27 PM

Mi-am adus aminte sa intreb ceva. Fratele meu are slot, poate veni si el la conferinta, ca ma bate la cap, ar vrea si el sa vina la o sedinta. De ce eu nu stiu
Edited by KnorR.cs16, 16 October 2013 - 08:28 PM.
- Smeagol. likes this
Posted 16 October 2013 - 11:43 PM

Posted 19 October 2013 - 12:30 AM

- Smeagol. likes this
Posted 19 October 2013 - 12:36 AM

Ce gol este serverul noaptea. Abia daca gasesti un player cu care sa joci. Daca ai noroc gasesti un but si faci rank pe el
Inchipuieti ca unii mai si dorm
- cypryan Gherla likes this
Posted 19 October 2013 - 12:41 AM

Edited by KnorR.cs16, 19 October 2013 - 12:41 AM.
Posted 19 October 2013 - 09:26 PM

Posted 19 October 2013 - 09:34 PM

Posted 20 October 2013 - 06:00 PM

Posted 22 October 2013 - 04:05 PM

Va rog frumos atunci cand un player face o cerere, indiferent de ce gen (Abuz, unban, admin, etc) nu colaborati in desfasurarea ei pana ce nu o realizeaza dupa model, scrieti-i cum trebuie sa o faca si sa dea edit daca vrea sa fie ajutat.
Sincer nu mi se pare normal ca la unii sa li se inchida topicul pentru asta (clic), si la altii sa le fie admis chiar daca nu l-a facut dupa model sau in intregime (clic).
Hai sa fim un pic ordonati daca tot ne laudam ca suntem.
Posted 22 October 2013 - 05:28 PM

Macar spune pe nume, nu mai ocoli atat .
Niciodata n-am zis unui player sa-mi posteze dovada .
Pentru ca dovada o gasesc in banlist-ul adminului respectiv . Sau ownerii o gasesc dovada in ftp .
Cer dovada atunci cand nu este gasit nici in banlist, nici in ftp .
Edit: Macar usurez munca adminiilor, sa nu mai caute ei demo-ul .
Asta se numeste ajutor, venind din partea mea .
Imi cer scuze, ca am ajutat .
Edited by Minnie, 22 October 2013 - 05:31 PM.
- SwanX likes this
Posted 22 October 2013 - 06:08 PM

Macar spune pe nume, nu mai ocoli atat .
Niciodata n-am zis unui player sa-mi posteze dovada .
Pentru ca dovada o gasesc in banlist-ul adminului respectiv . Sau ownerii o gasesc dovada in ftp .
Cer dovada atunci cand nu este gasit nici in banlist, nici in ftp .
Edit: Macar usurez munca adminiilor, sa nu mai caute ei demo-ul .
Asta se numeste ajutor, venind din partea mea .
Imi cer scuze, ca am ajutat .
Nu m-am referit la nimeni in particular, te rog nu lua postul ala ca ceva personal
Ce am vrut sa zic acolo e in felul urmator:
Forumul are niste reguli interne si e mai bine pentru toti sa le urmam, ba ca avem acces pe el ba ca vrem sa fim debanati pe server, e mai bine sa facem lucrurile asa cum sunt cerute. Cineva totusi a investit ceva timp in a gandii si a pune in functiune cateva reguli, hai totusi sa le urmam. Spun asta fiindca mi se pare o prostie ca noi ca si admini sa debanam un jucator care nici macar nu isi da interesul de a face cererea cum trebuie sau, pur si simplu ne ia peste picior.
(Daca cineva s-a simtit ofensat, imi cer scuze, nu asta era intentia)
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users