Jump to content

Photo

[Creatii] KiNG a.k.a Bradley.

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
295 replies to this topic

Possed.

Possed.

Addicted Member

• Membru
  • 308 posts
  • 26 topics
  • Joined 11-November 13
  • Country: Country Flag

Super ultimul smudge, bravo...chiar imi place foarte mult cum lucrezi. ;) Bafta in continuare.

Moxu.

Moxu.

Fost Designer

• Retired
  • 1397 posts
  • 64 topics
  • Joined 09-February 13

Ultimul zici ai...

Imi place ca progresezi si asta e destul de vizibil...Dar sa nu o mai lalai atat.Forma smudge-ului e buna , ti-ai creat un stil(ca sa stii:un smudge nu prea are cum sa fie criticat pentru ca fiecare il face dupa propriul stil si dupa cum ii place ) si asta e bine.Culorile incearca sa le alegi in functie de render.Iar daca nu iti plac culorile de pe render , alege altul , ai de unde... :D .

Mai lucreaza si la integrare si la "spectaculozitatea smudgeului" , ca sa-i zic asa , si sigur vei ajunge destul de bun.

KiNG.

KiNG.

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 708 posts
  • 54 topics
  • Joined 02-June 13

Ultimul zici ai...
Imi place ca progresezi si asta e destul de vizibil...Dar sa nu o mai lalai atat.Forma smudge-ului e buna , ti-ai creat un stil(ca sa stii:un smudge nu prea are cum sa fie criticat pentru ca fiecare il face dupa propriul stil si dupa cum ii place ) si asta e bine.Culorile incearca sa le alegi in functie de render.Iar daca nu iti plac culorile de pe render , alege altul , ai de unde... :D .
Mai lucreaza si la integrare si la "spectaculozitatea smudgeului" , ca sa-i zic asa , si sigur vei ajunge destul de bun.

Sa stii ca pentru mine destul de bun e gen jalnic pentru altii ,vreau sa ajung printre cei mai buni ,sunt singur ca o sa ajung acolo in timp ,dar din pacate evolutia mea incetineste deoarece scoala imi ocupa foarte mult timp si realizez undeva la un smudge pe 2 saptamani si 3/4 c4d sign pe luna.... Daca timpul ar fi mai mult de partea mea poate acum eram mult mai sus.
Multumesc pt sfaturi ,astept week-end-ul unde v-oi invata niste C4D sign si putin smudge in plus.
Vreau sa precizez ca am doar 5 luni de cand am deschis photoshop-ul pentru prima oara si am realizat multumita acestei comunitati ,a lui niko ,nescafe ,massacre ,easy si lui tarhi ,care mi-a acordat o sansa ca designer , am reusit sa ma ridic si sa ajung unde sunt acum.
Tin sa mentionez ca Niko a fost cel mai aproape de mine si m-a invatat lucruri pe care nu le-a mai spus nimanui si ii erau personale ei(un fel de secrete personale ale ei) ,mi-a creat un blur special si cred ca i-am dobandit increderea... Este micuta mea profesoara. :* Si cel m-ai mult apreciez faptul ca nu-mi da tot pe tava ,daca o intreb ceva imi da 20% din raspuns dupa care imi zice ca are treaba sau imi zice ca e destul si ma pune sa ma chinui sa aflu restul raspunsului de unul singur ,la inceput nu intelegeam ce vroia sa faca ,dar am realizat ca asa progrsez mult mai bine si inteleg ce fac nu doar aplic ce am vazut sau auzit.
Multumesc tuturor inca o data!
  • Tarhi, NikoGfx, Nescafe. and 1 other like this

3M!

3M!

Member

• Membru
  • 59 posts
  • 14 topics
  • Joined 29-March 13

Good Job! :)

EaSy_wyy

EaSy_wyy

Fost Designer

• Retired
  • 266 posts
  • 26 topics
  • Joined 09-October 13

Sa stii ca pentru mine destul de bun e gen jalnic pentru altii ,vreau sa ajung printre cei mai buni ,sunt singur ca o sa ajung acolo in timp ,dar din pacate evolutia mea incetineste deoarece scoala imi ocupa foarte mult timp si realizez undeva la un smudge pe 2 saptamani si 3/4 c4d sign pe luna.... Daca timpul ar fi mai mult de partea mea poate acum eram mult mai sus.
Multumesc pt sfaturi ,astept week-end-ul unde v-oi invata niste C4D sign si putin smudge in plus.
Vreau sa precizez ca am doar 5 luni de cand am deschis photoshop-ul pentru prima oara si am realizat multumita acestei comunitati ,a lui niko ,nescafe ,massacre ,easy si lui tarhi ,care mi-a acordat o sansa ca designer , am reusit sa ma ridic si sa ajung unde sunt acum.
Tin sa mentionez ca Niko a fost cel mai aproape de mine si m-a invatat lucruri pe care nu le-a mai spus nimanui si ii erau personale ei(un fel de secrete personale ale ei) ,mi-a creat un blur special si cred ca i-am dobandit increderea... Este micuta mea profesoara. :* Si cel m-ai mult apreciez faptul ca nu-mi da tot pe tava ,daca o intreb ceva imi da 20% din raspuns dupa care imi zice ca are treaba sau imi zice ca e destul si ma pune sa ma chinui sa aflu restul raspunsului de unul singur ,la inceput nu intelegeam ce vroia sa faca ,dar am realizat ca asa progrsez mult mai bine si inteleg ce fac nu doar aplic ce am vazut sau auzit.
Multumesc tuturor inca o data!

Multumesc fiule :3.

La ultima semnatura,cea cu GIA puteai alege alt font,in rest arata bine.

KiNG.

KiNG.

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 708 posts
  • 54 topics
  • Joined 02-June 13
CiberAlien.
C4d signature.
Ciber_Alien.png

Ciber_Alien.png

Ciber_Alien.png

Edited by Bradley., 29 November 2013 - 09:01 PM.

• NikoGfx and EaSy_wyy like this

Nushu.

Nushu.

Premium

• Premium
  • 534 posts
  • 8 topics
  • Joined 15-May 11

1. Frumos depth si light, unul dintre cele mai bune vazute pe aici(pana acum).

2. Renderul e putin pixelat.

3. La text ai urmatoarele greseli:

- l-ai pus aproape de colt si-ti ia ochii de la focal(render)

- l-ai lasat fara culoare( pune pe el lucrarea cu Clipping Mask - incearca).

• Bogdan ; likes this

KiNG.

KiNG.

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 708 posts
  • 54 topics
  • Joined 02-June 13

1. Frumos depth si light, unul dintre cele mai bune vazute pe aici(pana acum).

2. Renderul e putin pixelat.

3. La text ai urmatoarele greseli:

- l-ai pus aproape de colt si-ti ia ochii de la focal(render)

- l-ai lasat fara culoare( pune pe el lucrarea cu Clipping Mask - incearca).

Multumesc de sfaturi ,voi incerca si voi reveni cu un v4 =))

Daca vrei te invat sa faci acest depth si light.

E vorba doar de 3 layere ,daca vrei da-mi pm.

Nushu.

Nushu.

Premium

• Premium
  • 534 posts
  • 8 topics
  • Joined 15-May 11

Multumesc de sfaturi ,voi incerca si voi reveni cu un v4 =))

Daca vrei te invat sa faci acest depth si light.

E vorba doar de 3 layere ,daca vrei da-mi pm.

Nu, multumesc, ma descurc cu ce stiu.

Ai facut treaba cu Clipping Mask si se vede diferenta....dar nu l-ai mutat, muta textul mai aproape de focal.

• shaven likes this

Dekeny

Dekeny

Untouchable Member

• Membru
  • 1330 posts
  • 75 topics
  • Joined 14-July 13

Wow , toate 3 versiuni sunt superbe , se vede experienta pe fiecare lucrare , Bafta

Te astept si pe la portofoliul meu :o3

KiNG.

KiNG.

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 708 posts
  • 54 topics
  • Joined 02-June 13

Wow , toate 3 versiuni sunt superbe , se vede experienta pe fiecare lucrare , Bafta

Te astept si pe la portofoliul meu :o3

Daca ai venit doar sa ceri reply la portofoliu ,poti sa nu mai treci.
Alea pareri/sfaturi?

Dekeny

Dekeny

Untouchable Member

• Membru
  • 1330 posts
  • 75 topics
  • Joined 14-July 13

Daca ai venit doar sa ceri reply la portofoliu ,poti sa nu mai treci. Alea pareri/sfaturi?

De fapt nu pentru asta am dat reply , dar daca asa consideri nu mai trec pe la portofoliul tau :P

KiNG.

KiNG.

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 708 posts
  • 54 topics
  • Joined 02-June 13

De fapt nu pentru asta am dat reply , dar daca asa consideri nu mai trec pe la portofoliul tau :P

Nu consider asta.

Eu vreau sfaturi nu doar o parere gen "E superb" si atat.

Poti sa treci pe aici in continuare dar lasa si sfaturi

.miX?

.miX?

Advanced Member

• Banned
  • 142 posts
  • 17 topics
  • Joined 29-September 13

Îmi place foarte mult cu ţi-a ieşit depth-ul şi light-ul, cum spune şi Nushu.

Mi se pare că tu ai fost învăţat puţin de asmotique, dacă e aşa ai făcut o treabă bună, îmi place ce-ţi iese.

Lumina foarte bună de asemenea, textul mergea puţin mai apropiat de focal. În rest nu prea ştiu ce să-ţi mai spun.

Nu mă simt atât de experimentat să te critic pe tine care ai o experientă mai mare.

Possed.

Possed.

Addicted Member

• Membru
  • 308 posts
  • 26 topics
  • Joined 11-November 13

Salut. Ultimele semnaturi sunt extrem de reusite, dar imi pare mi-e ca render-ul este cam pixelat. Iar gandul meu nustiu de ce ma duce la idee ca blur-ul este pus pe "Lighten". 

Acel efect de stralucire/luminare nici nustiu cum sa ma exprim, ma duce cu gandul ca folosesti blur-ul cam in extrem pe "Lighten". Blur-ul ar merge in pixeli mai mari pe o semnatura, pe avatar sa zicem ca arata bine in pixeli mici, dar la semnatura strica chiar foarte mult. In concluzie, esti un fotograf care cate odata, baga cam mult "zoom" in unele fotografii. :P Noroc si sa auzim de bine.

KiNG.

KiNG.

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 708 posts
  • 54 topics
  • Joined 02-June 13

Îmi place foarte mult cu ţi-a ieşit depth-ul şi light-ul, cum spune şi Nushu.

Mi se pare că tu ai fost învăţat puţin de asmotique, dacă e aşa ai făcut o treabă bună, îmi place ce-ţi iese.

Lumina foarte bună de asemenea, textul mergea puţin mai apropiat de focal. În rest nu prea ştiu ce să-ţi mai spun.

Nu mă simt atât de experimentat să te critic pe tine care ai o experientă mai mare.

Nu eu am fost invatat doar de niko si nescafe.

In rest stilul mi l-am creeat singur.

Am rezolvat acea problema cu renderul pixelat.

Si sa stiti ca acele linii albe sunt de la high pass.

New ,asezarea c4durilor este a lui Freezmy(din tutorial) .,iar efectele mi le-am creat singur dupa propriul stil.

Vertical2.png

Vreau pareri si sfaturi la asta.

• Possed. likes this

weeK^nd.

weeK^nd.

Fost Designer

• Retired
  • 698 posts
  • 31 topics
  • Joined 26-October 13

New ,asezarea c4durilor este a lui Freezmy(din tutorial) .,iar efectele mi le-am creat singur dupa propriul stil.

Vertical2.png

effectele tale nu dau bine pe aceasta lucrare cele a lui freezmy dau mult mai bine , pacat ca tutorialul e speed art :))

KiNG.

KiNG.

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 708 posts
  • 54 topics
  • Joined 02-June 13

Vertical2.png

effectele tale nu dau bine pe aceasta lucrare cele a lui freezmy dau mult mai bine , pacat ca tutorialul e speed art :))

Am vazut ca arata rau abea cand am terminat-o ,este un fail din motivul ca am folosit prea multe gradienturi care au scazut claritatea ,cat si efecte care nu-si aveau rostul. Am vrut sa fac foarte mult si am facut un nimic.
Apropo nu va mai plangeti ca e speed art youtube are o setare pentru viteza ,seteaza viteza la 0.25 si iti merge ca un video normal ,doar ca muzica de pe fundal se va auzi groaznic.
Oricum azi am vazut ca prea mult strica si am loat exepmlu din tutorialele marilor designeri care au maxim 8 gradienturi si maxim 4 filtre la semnaturi iar eu am cate 15 respectiv 7/8.

Anonimul11

Anonimul11

Member

• Membru
  • 28 posts
  • 3 topics
  • Joined 02-December 13

Frumoase creatiile mai lucreaza la text :) sper sa nu te superi

KiNG.

KiNG.

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 708 posts
  • 54 topics
  • Joined 02-June 13

Frumoase creatiile mai lucreaza la text :) sper sa nu te superi

Eu nu prea pun text pe semnaturi ,ma bazez pe efecte.
Oricum poti fi mai explicit?

Edited by Bradley., 09 December 2013 - 06:57 PM.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users