Asa te vreau bradley HQ HQ HQ Arata super bine.URMATOAREA

[Creatii] KiNG a.k.a Bradley.
Postat 24 July 2014 - 09:38 PM

Prea blurat si prea intunecat c4d-ul din fata render-ului. Daca se alfa in fata renderului ar trebui sa se vada zic eu, mai mult, sau cel putin la fel can render-ul. Ai blurat degeaba zona aia, ai stricat efectul de depth.
Mai multa lumina trebuia la mana renderului, un ochi bun observa ca e mascata lumina un pic.
Textul e rupt de toata lucrarea.
Efectele-s bune, renderul l-ai integrat, culorile nu sunt exagerate.
Atat am avut de zis, bafta.
- KiNG. likes this
Postat 26 July 2014 - 09:50 AM

Prea blurat si prea intunecat c4d-ul din fata render-ului. Daca se alfa in fata renderului ar trebui sa se vada zic eu, mai mult, sau cel putin la fel can render-ul. Ai blurat degeaba zona aia, ai stricat efectul de depth.
Mai multa lumina trebuia la mana renderului, un ochi bun observa ca e mascata lumina un pic.
Textul e rupt de toata lucrarea.
Efectele-s bune, renderul l-ai integrat, culorile nu sunt exagerate.
Atat am avut de zis, bafta.
Am blurat acele c4d-uri deoarece am vrut sa focalizez pe render ,si sa para ca c4d sunt la distanta de render.
Ai spus tu ca doar un ochi bun vede ca masca e luminata pe fata ,se vede la ans si tocmai de accea am pus surse de lumina acolo.
Ai spus ca fontul este rupt de imagine ,nu e prea bine itnegrat ,dar este potrivit continutului (fontul principal "TOKYO" este pe tematica ninja).
Ai dreptate in ceea ce spui si o sa iau la cunostinta aceste critici.
Postat 28 March 2015 - 04:07 PM

Lucrarile arata bine, poate textul e putin cam... meh. De exemplu la ultima lucrare, c4d-urile albastre nu se potrivesc cu restul culorilor. Iar la avatare nu mai pune sharpen pe blur, iar daca il pui, scade opacitatea undeva la 30% si in general nu mai lasa atat sharpen pe toate lucrarile.
- KiNG. likes this
Postat 28 March 2015 - 07:33 PM

Lucrarile arata bine, poate textul e putin cam... meh. De exemplu la ultima lucrare, c4d-urile albastre nu se potrivesc cu restul culorilor. Iar la avatare nu mai pune sharpen pe blur, iar daca il pui, scade opacitatea undeva la 30% si in general nu mai lasa atat sharpen pe toate lucrarile.
Mie sincer exact asa imi place ,sharpenul acela puternic. Mersi de parere oricum. O sa tin cont.
Postat 15 April 2015 - 04:36 PM

Lucrarile sunt foarte frumoase , te felicit pentru munca depusa !
Sincer , chiar m-ai surprins cu aceste lucrari , deci te felicit inca o data .
P.S : Nu mai posta de atat de multe ori la rand , din cate stiu intr-un post poti pune 20 de imagini .
- KiNG. likes this
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi