Asta m'i se pare cea mai reusita, in afar de "invasion" care este cam in plus.
De facut e facuta de la 0 ,dar e refacuta dupa lucrarea lui ,eu pur si simplu am refacut lucrarea.
Imi place ca ai modificat cat-de-cat imaginea originala.. Poate urmatoarea lucrare va fii originala si facuta de la 0
Aceasta postare a fost editata de KiNG.: 02 February 2014 - 09:18 PM
Ai inteles cam cum sta treaba cu smudge-ul.Acum trebuie doar sa muncesti mai mult la el si sa-i dai o forma mai placuta.Stiu ca tot spun asta, dar asa e.La aceea cu tigrul flow-ul e bun, iar culorile sunt placute, dar nu prea are o forma concreta, se imprastie cam peste tot.
La asta ultima , trebuia sa o faci in format mai mare si sa mai micsorezi renderul pentru a se vedea mai bine smudge-ul.Spot light-urile le-ai cam pus pe render, si mai trebuia pus putin sharpen, inclusiv pe fata render-ului.
Doamne,uite cum a progresaat omul asta,eu nu cred ca e el,cel vechi:))
Uite la primele pagini cand imi facea avatare mie ,si uita-te acum.se vede diferenta
Parerea mea este ca dupa Nushu,tu esti cel mai bun la design in comunitate.
Smudge-urile sunt awesome ma,si blurul..
Doamne,uite cum a progresaat omul asta,eu nu cred ca e el,cel vechi:))
Uite la primele pagini cand imi facea avatare mie ,si uita-te acum.se vede diferenta
Parerea mea este ca dupa Nushu,tu esti cel mai bun la design in comunitate.
Smudge-urile sunt awesome ma,si blurul..
Destul de bun blurul, puteai insista mai mult pe culori.E cam palid.
Nu-mi place la tine ca postezi doar cate o lucrare o data. Nu prea ai ce comenta doar pe 1 avatar.
Bine ai revenit, poate te vedem iar in Staff (Designer/Moderator).
Destul de bun blurul, puteai insista mai mult pe culori.E cam palid.
Nu-mi place la tine ca postezi doar cate o lucrare o data. Nu prea ai ce comenta doar pe 1 avatar.
Bine ai revenit, poate te vedem iar in Staff (Designer/Moderator).
E si normal ca o sa ma vedeti.
Momentan mai stau ceva vreme mai retras ,vreau sa-mi reintru in mana.
Si astept sa se schimbe alea pentru aplicatie.Nu pot sa fac avatar din stock cu bg alb. Si nici o semnatura prea reusita cu render uman ,astept sa se schimbe.
Si da culorile cam palide.Nici mie nu mi-a placut asta ,dar nu mai am packu-rile de gradienturi si curves si alea nu au reusit sa aduca prea multa culoare..
EDIT: Ca sa ai ce comenta.
Aceasta postare a fost editata de KiNG.: 30 June 2014 - 02:02 PM
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi