Mie unul imi place, as mai lucra la textul secundar dar totusi arata bine. KIU

[Creatii] KiNG a.k.a Bradley.
Postat 31 December 2013 - 09:17 AM

In majoritatea timpului sunt atent la timpul de lucru ,dar de data asta mi-a scapat ,cred ca c.c.a 30/45 minute ,mi-a venit imaginatia si aveam totul deja in cap asa ca am terminat-o destul de repede.
Cam cat timp ti-a luat ? Vad ca ai depus munca si rezultatele se vad
Dar la mine lucrarile de tip smudge sunt migaloase ,unele imi dureaza si 3/4 ore.
Aceasta postare a fost editata de Bradley.: 31 December 2013 - 09:19 AM
- Andiix likes this
Postat 31 December 2013 - 10:34 PM

ii impecabila !un flow f frumos, si textul bine ales, mi-ai putea da si mie c4d urile? intr-o arhiva?
Eu aveam o problema legata de flow ,era dezastroasa asezarea C4D-urilor ,dar am lucrat mult la asta si mi-am reparat greseala.
C4D ti le v-oi trimite maine printr-un PM.
- weeK^nd. likes this
Postat 01 January 2014 - 11:43 AM

Lucrarea este foarte buna. Ar fi trebui sa respecti mai mult lumina care pica pe fata/umar si sa o proiectezi si pe c4d-uri. Cred ca ideea ta a fost sa faci o spirala din c4d-urile alea, nu prea ti-a iesit per total iar in unele locuri c4d-urile sunt taiate prost si se vede la fel de prost. Lucrarea e putin cam lipsita de adancime si as blura unele parti ca sa creez efectul de perspectiva. Text perfect. Bravo!
Aceasta postare a fost editata de NikoGfx: 01 January 2014 - 11:44 AM
- KiNG. and weeK^nd. like this
Postat 02 January 2014 - 01:05 PM

Lucrarea este foarte buna. Ar fi trebui sa respecti mai mult lumina care pica pe fata/umar si sa o proiectezi si pe c4d-uri. Cred ca ideea ta a fost sa faci o spirala din c4d-urile alea, nu prea ti-a iesit per total iar in unele locuri c4d-urile sunt taiate prost si se vede la fel de prost. Lucrarea e putin cam lipsita de adancime si as blura unele parti ca sa creez efectul de perspectiva. Text perfect. Bravo!
Pai eu am vrut sa fac sa iasa acele c4d-uri din spatele lui si am reusit ,dar nu le-am taiat deloc ,nici macar sters.
Lumina am pus-o pe render ,dar am neglijat c4d-urile si abea acum mai vad o greseala o textura pe care am pus-o am uitat s-o sterg pe margini si se vede.
Lucrarea asta poate arata bine ,dar a fost facuta tarziu seara pe la 23:00 si postata a 2-a zi ,am vrut neaparat sa o termin atunci si eu trebuia sa plec in 30 minute.
Aceasta lucrare o v-oi modifica deoarece am un singur Apply Image.
- NikoGfx likes this
Postat 04 January 2014 - 05:28 PM

Acelasi Bradley cu creatii foarte bune .Ti-am spus ca nu sunt adeptul lucrarilor pe render,deci pentru sfaturi voi mai apela la tine daca se poate . Imi plac enorm aceste tipuri de semnaturi.Totusi ,spun ca fapt divers,la text ar fi mers alta culoare
- KiNG. likes this
Postat 04 January 2014 - 05:30 PM

Mentionez ca nu este pentru SOTW si nici nu se afla in concurs.
Imi place foarte mult sematura, si textul asezat pe fata lui, woow,Felicitari
OFF: Treci te rog si pe la portofoliul meu cu o parere daca poti
Aceasta postare a fost editata de Adex: 04 January 2014 - 05:31 PM
Postat 04 January 2014 - 05:34 PM

Imi place foarte mult sematura, si textul asezat pe fata lui, woow,Felicitari
OFF: Treci te rog si pe la portofoliul meu cu o parere daca poti
O sa trec.
Multumesc.
Acelasi Bradley cu creatii foarte bune
.Ti-am spus ca nu sunt adeptul lucrarilor pe render,deci pentru sfaturi voi mai apela la tine daca se poate . Imi plac enorm aceste tipuri de semnaturi.Totusi ,spun ca fapt divers,la text ar fi mers alta culoare
Ms nExow ,eu asi vrea sa te vad si pe tine lucrand pe render. Daca vrei intra pe mess ,ai idu meu ,daca nu il gasesti pe profil ,si iti dau cateva PSD sa vezi despre ce este vorba. Si da am gresit la text acolo.
- NikoGfx likes this
Postat 05 January 2014 - 08:28 PM

Sunt zodia leu("regele junglei") ,asa ca am decis ca noul meu nume sa fie King.
Nu stiu daca pe forum sa fie King.(simplu si rafinat) sau KiNG.(ceva mai misto).
Oricum la design la fonturile de tip script v-a fi King ,iar la cele de web design KiNG.
Am decis sa-mi fac si un logo ,pe acest nick(Bradley.) nu puteam face nimic ,nici semnificativ ,nimic.
Logoul este conceput de mine personal de la 0 ,fiecare lucru este facut de mine din shape-uri.
Aceasta este prima versiune. O sa existe multe modificari pana v-a fi gata.
EDIT: Abea acuma cand l-am postat mi-am dat seama ca fontul da putin a CartoonNetwork
Aceasta postare a fost editata de Bradley.: 05 January 2014 - 11:48 PM
- NikoGfx likes this
Postat 05 January 2014 - 09:34 PM

Odata cu un nou trebuie sa am si eu un nick nou.
Sunt zodia leu("regele junglei") ,asa ca am decis ca numele meu sa fie King.
Nu stiu daca pe forum sa fie King.(simplu si rafinat) sau KiNG.(ceva mai misto).
Oricum la design la fonturile de tip script v-a fi King ,iar la cele de web design KiNG.
Am decis sa-mi fac si un logo ,pe acest nick nu puteam face nimic ,nici semnificativ ,nimic.
Logoul este conceput de mine personal de la 0 ,fiecare lucru este facut de mine din shape-uri.
Aceasta este prima versiune. O sa existe multe modificari pana v-a fi gata.EDIT: Abea acuma cand l-am postat mi-am dat seama ca fontul da putin a CartoonNetwork
Foarte reusit , cu aceste combinatii de culori nu dai gres niciodata .
- KiNG. likes this
Postat 06 January 2014 - 06:52 PM

Stroke prea mare..mai bine il lasasi pe 1px
Textul bine ales si pozitionat mai nu unde trebuie..dar tot e bine.
Si puteai sa mai faci o copie sau gen daca ai logo`ul tau personal, sa-l pui intr-un colt..ar arata perfect
KW!
Pai acela v-a fi logoul meu personal.
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi