[CS16] Despartire [Pacaleala 1 aprilie]
Started By
EduArT
, Apr 01 2013 12:34 AM
Postat 01 April 2013 - 03:16 PM

Eduart ce ai vere ?Uite ca a venit si momentul sa ne despartim, eu si Verdeee ne luam ramas bun de la toti!
Dorim sa ne retragem deoarece am observat ca nu ne mai suportati ca inainte. Sper ca urmatorea conducere sa fie pe placul vostru.
Comunitatea va fi vanduta in urmatoarele zile, suma nu va fi divulgata.
Cine nu te suporta ?
Dupa ce ai investit asa mult acum pleci ? Esti fondatorul rezolva problemele nu fugi de ele

Si eu nu cred k nu te "suporta" cineva

Goldwyn tu ce vrei sa zici k eduart si verdee nu sunt conducatori buni sau ce sa intelegem ?Bafta EduArT si Verdeee. Sper sa ne vina conducator/i mult mai bun/i .
Eu unu inteleg k nu iti place de conducatori si cred k alti conducatori mai de treaba decat eduart [cel putin nu cred k se vor gasi ] si verdeee este de treaba nu am prea vorbit cu ea ... dar din acele 2/3 convorbirii constat k si ea este super de treaba

Aceasta postare a fost editata de mihAy^: 01 April 2013 - 03:21 PM
Postat 01 April 2013 - 05:42 PM

POPULAR
Momentul adevarului!
A fost o pacaleala de 1 aprilie!
CS16 Gaming o sa fie disponibil pentru voi mereu, nu avem de gand sa ne lasam asa usor. Totusi in 2 luni se implinesc 3 anisori de cand comunitatea s-a infiintat si pe parcusul anilor s-a rotunjit ca BMW-ul.
Nu incetati sa credeti in noi, cand si noi la randul nostru am crezut ca putem face ceva fantastic.
Sanatate tuturor si bucurati-va ca faceti parte din una dintre cele mai puternice comunitati din Romania.
LE, as fi tinut pacaleala pana diseara dar muult prea multe apeluri am primit pe tema asta

- TYGA, nExow, POLARSOOON and 17 others like this
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi