[CS16] Despartire [Pacaleala 1 aprilie]
Started By
EduArT
, Apr 01 2013 12:34 AM
Postat 01 April 2013 - 09:27 AM

"Noi (CS16Gaming) vom ramane aici cat timp CS 1.6 va exista in PC-urile voastre."
Asta spunea EduArT prin octombrie 2011.
Aproximativ 50.000 membrii, in jur de 80 de servere si toata munca depusa in 3 ani nu se poate lasa asa.
Sper sa fie 1 aprilie pentru toti
.
Aproximativ 50.000 membrii, in jur de 80 de servere si toata munca depusa in 3 ani nu se poate lasa asa.
Sper sa fie 1 aprilie pentru toti

- BONDOS, Tarhi, Eu si Nimeni Altu and 8 others like this
Postat 01 April 2013 - 09:30 AM

"Noi (CS16Gaming) vom ramane aici cat timp CS 1.6 va exista in PC-urile voastre."
Sper sa fie 1 aprilie pentru toti.
Nimeni nu o putea spune mai bine ca tine, TYGA! Ai respectul meu.
Datorita voua CS16 este atat de sus, printre cele mai bune si populate comunitati.
Sa speram sa fie 1 aprilie...
- TYGA likes this
Postat 01 April 2013 - 10:13 AM

Nu am avut conflicte sau antecedente incat sa doresc cu adevarat sa plecati pentru ca de bine,de rau v-ati facut treaba intotdeauna .
Nu vreau sa o spun in mod filozofic pentru ca decizia voastra nu tine in totalitate de vorbele mele. Posibil sa fie adevarat,sau poate nu.
In orice caz,felicitari pentru ceea ce ati reusit sa formati si stati linistit,toate drumurile se termina la un moment dat,insa nu acum se va termina acest drum la care zezi de oameni zi de zi se incumeta sa-l continuie.
Toti pun aceeasi intrebare,dar putini isi dau seama ca nu a sosit timpul raspunsului.
Nu vreau sa o spun in mod filozofic pentru ca decizia voastra nu tine in totalitate de vorbele mele. Posibil sa fie adevarat,sau poate nu.
In orice caz,felicitari pentru ceea ce ati reusit sa formati si stati linistit,toate drumurile se termina la un moment dat,insa nu acum se va termina acest drum la care zezi de oameni zi de zi se incumeta sa-l continuie.
Toti pun aceeasi intrebare,dar putini isi dau seama ca nu a sosit timpul raspunsului.
- TYGA, Eu si Nimeni Altu, SOFT and 1 other like this
Postat 01 April 2013 - 11:31 AM

Oameni buni poate ca este o pacaleala de 1 aprilie sau poate nu...
Daca Edu si Verdee au decis sa se retraga atunci le respectam decizia si cu parere de rau ne luam ramas bun. Au facut atatea lucruri pentru aceasta comunitate si nu vor fi uitati de catre noi, acum sa asteptam sa vedem ce se intampla zilele care urmeaza daca vor fii schimbarii majore sau nu.
Daca Edu si Verdee au decis sa se retraga atunci le respectam decizia si cu parere de rau ne luam ramas bun. Au facut atatea lucruri pentru aceasta comunitate si nu vor fi uitati de catre noi, acum sa asteptam sa vedem ce se intampla zilele care urmeaza daca vor fii schimbarii majore sau nu.
- Vladdynho likes this
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi