sau da?

Ati vazut baieti vam spus eu.
Cum sa se lase EduArT si Verdeee chiar asa de usor.
Eu cred ca e cea mai reusita TEAPA de 1 Aprilie.
Edited by inFe, 01 April 2013 - 06:04 PM.
Momentul adevarului!
A fost o pacaleala de 1 aprilie!
CS16 Gaming o sa fie disponibil pentru voi mereu, nu avem de gand sa ne lasam asa usor. Totusi in 2 luni se implinesc 3 anisori de cand comunitatea s-a infiintat si pe parcusul anilor s-a rotunjit ca BMW-ul.
Nu incetati sa credeti in noi, cand si noi la randul nostru am crezut ca putem face ceva fantastic.
Sanatate tuturor si bucurati-va ca faceti parte din una dintre cele mai puternice comunitati din Romania.
LE, as fi tinut pacaleala pana diseara dar muult prea multe apeluri am primit pe tema asta.
Edited by ShooTeR-RoBeRt, 01 April 2013 - 06:13 PM.
Si eu care planuisem sa devin "Socio" la comunitateMomentul adevarului!
A fost o pacaleala de 1 aprilie!
CS16 Gaming o sa fie disponibil pentru voi mereu, nu avem de gand sa ne lasam asa usor. Totusi in 2 luni se implinesc 3 anisori de cand comunitatea s-a infiintat si pe parcusul anilor s-a rotunjit ca BMW-ul.
Nu incetati sa credeti in noi, cand si noi la randul nostru am crezut ca putem face ceva fantastic.
Sanatate tuturor si bucurati-va ca faceti parte din una dintre cele mai puternice comunitati din Romania.
LE, as fi tinut pacaleala pana diseara dar muult prea multe apeluri am primit pe tema asta.
bucurati-va ca faceti parte din una dintre cele mai puternice comunitati din Romania.
Edited by SUD:Diez, 01 April 2013 - 06:14 PM.
Inteleg ce spui, dar nu imi place sa laud comunitatea asa tare, las la aprecierea voastraEduart ai zis sa ne bucram ca facem parte din unu dintre cele mai tari comunitati.
Te inseli, nu facem parte din unu dintre cele mai tari, facem parte din cea mai tare.
Care comunitate are 10.000+ useri, 80+ servere, etc ?
Edited by MaTTo @ cs16, 01 April 2013 - 08:09 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users