Jump to content

Photo

[Alcool] • Only STAFF

- - - - -

• Please log in to reply
1258 replies to this topic

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
  • Country: Country Flag
Putea sa arunce o privire in consola inainte sa acuze, si la mine incepuse sa sara calu pe conferinta...dar nu mai zic nimic aveti voi grija!

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Oamenilor, cand a facut cerere de admin voi ati luat hotararea sa ii acordam acest privilegiu` prin pro si contra...o sa vorbec cu el..inainte sa spuneti PRO/CONTRA uitati-va si la comportamentul lui,limbaj si alte aspecte ( zic in general )

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
ai mare dreptate, dar cine il cunostea? sti foarte bine din experienta pe care o ai, ca un jucator e mielusel pana ia admin...
sper sa vada si sa inteleaga ca nu suntem fraierii lui.
Multumesc :D

dD.

dD.

Advanced Member

• Membru
  • 135 posts
  • 10 topics
  • Joined 21-September 11
-Orice tip de conflict intre admini se semnaleaza pe forum la sectiunea Staff Only , si va fi dezbatut de catre owneri si ceilalti admini, numai pe baza unei dovezi ( consola/screenshot). Si cand dai votemap mai intreaba si pe ceilalti admini poate au alte idei pentru harti etc...

Si cum zice si mai sus " se semnaleaza pe forum la sectiunea Staff Only " asa ca nu uitete mai bine in screenshot`urile tale si vezi ca ai inceput sa ulri [sau sa sorcovesti] la tot serveru ca tu esti mare si tare schimbi harta si imi faci reclamatie ;)

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Si la mine comenteaza .. Zici ca's vecinul lui sau fracsu . Dar eu nu fac ca explosion , ii raspund cu aceeasi moneda . De acu' vin si eu cu ss-uri avand in vedere limbajul sau fata de noi .

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
dD. omu a zis destul de clar " dau eu" a dat timeleft apoi a zis dau eu, el nu are nicio vina ca tu esti marlan.
Cum se face ca el nu a mai avut niciun conflict cu vreun admin?

dD.

dD.

Advanced Member

• Membru
  • 135 posts
  • 10 topics
  • Joined 21-September 11
Freeze asa prieteneste ai vreo treaba la topicul asta..? erai pe server , esti vreun detinator..?
Daca nu Atunci Taci

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Nu trebuia sa fie detinator sau sa fi fost atunci acolo..el isi da cu parerea asa cum si trebuie !

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
esti vai de capu tau si chiar nu am ce sa discut cu tine...
PS: pentru inteligenta ta Staff only ce inseamna?

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
FreeZe nu-ti bate capul . Cedeaza .. Sti zicala nu trebuie sa o repet .

TeacheR

TeacheR

Addicted Member

• Membru
  • 297 posts
  • 13 topics
  • Joined 08-August 11
Ma ideea e ca intrebi daca dai tu nu intru pe server si zic:dau eu " ..............

eXpLoSiOn^

eXpLoSiOn^

Fost Moderator

• Retired
  • 2172 posts
  • 113 topics
  • Joined 30-October 11
bine teacher stau 20 de min pe sv totu bine, si am dat un timeleft sa vad cat a mai ramas si mai era 6 min.scuze ca de obicei, tot eu ies vinovat....lasa ca nu o sa mai fie data viitoare!!

edit: pana acum nu am avut prob cu alti admini cu cine da vote...dar lasa,.,sincer nu mai cont!

Edited by eXpLoSiOn @ CS16, 01 January 2012 - 09:17 PM.

dDjj

dDjj

Ultras Member

• Membru
  • 357 posts
  • 5 topics
  • Joined 18-July 11
Frate ati gresit amandoi.
dD. omul a zis ca el da vote,dar greseala lui ca nu a si intrebat.
Explosion daca pentru asta tu faci tam-tam apai frate ce faci cand e ceva mai graV?Daca prin asta tu vrei sa renunti la admin dai dovada de imaturitate,copilarie si nu faci nimic decat sa ne arati ca nu ne putem baza pe tine nici cat negru sub unghii,deci sincer i don't give a fuck about you this moment.

Asta vine din partea mea pentru toti adminii:Daca va comportati ca niste pizde pentru toate cacaturile astea, va rog sa imi spuneti dinainte sa stiu ca sa nu va mai bag in seama,nu vreau sa vorbesc cu toti care te fut cand ai nevoie,mai ales ca sigur vor fi si perioade mai grele(poate nu),si nu am chef de toti prapaditii.

PS: Asta e si pentru cei ce au facut asta in trecut,in caz de ati observat ca nu va mai bag in seama:)

Lav :x

Lav :x

Addicted Member

• Membru
  • 331 posts
  • 5 topics
  • Joined 27-June 11
Incetati sa va certati, toti adminii trebuie sa se respecte intre ei indiferent de grad , nu trebuie sa ne adresam unii la altii injuraturi,dD. ar trebui sa-ti revizuiesti putin comportamentul.Nu te cunosc, nu stiu ce varsta ai,dar cred ca ne putem intelege fara sa facem atata zarva.Omul nu a gresit cu nimic a respectat regulamentul, nu trebuie sa sari tu cu gura si sa-l insulti.Eu nu am fost pe server nu stiu exact cum/ce sa intamplat, dar cred ca putem incheia aceasta discutie cu advertisment pentru dD. si la urmatoarea abatere va fi sanctionat conform regulamentului.

eXpLoSiOn^

eXpLoSiOn^

Fost Moderator

• Retired
  • 2172 posts
  • 113 topics
  • Joined 30-October 11
Da stiu sunt un prost, mi sa mai zis de multe ori...imi pare rau ca am incercat sa va ajut,am pus suflet in ce am incercat sa fac... dar.... nu mai conteaza, cum ai zis sunt imatur si copil ( si un prost ) lasa mai bine fara mine ca sa vedeti ca chiar nu aveti de ce sa puneti baza... am vro 110 ore in care am incercat sa dau cel mai bun din mine...dar sa fiu luat la pl si mai stiu eu ( pana acum nu sa luat nimeni de mine cu "ba p*la" cand am dat vote si am zis inainte ca dau eu vote , data mai ajuns, toti numai in mine dati si tot eu ies vinovat...dar sincer asta e... sunt prost si asa voi ramane.....

lav. nu el trebuie sa fie sanctionat/avertizat , eu trebuie pentru ca sunt un mare bou, si trebuie sa ii las pe toti sa ma faca in toate felurile!!!!!

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Ba nu inteleg ce atat tevatura, ba explosion te injura injural ce esti asa fraier, daca el nu da respect ce sa primeasca?
terminati va ma, explosion nu are rost sa renunti, nu il mai baga in seama

edit:toti sunt smecheri in fata pc-ului :-j.

Edited by FreeZe <3 CS16, 01 January 2012 - 11:14 PM.

dDjj

dDjj

Ultras Member

• Membru
  • 357 posts
  • 5 topics
  • Joined 18-July 11
explosion n'am nicio nevoie,da te comporti ca o *****.

@friiizz - cu fata aia ai tupeu sa comentezi ?:| ntz ntz ntz

Edited by dDjj, 02 January 2012 - 02:36 AM.

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
urat mai vorbesti we labare :))) :*

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Iar incepeti sa faceti romane si tot nu rezolvati nimic .

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Am adaugat acest plugin http://www.extreamcs...lor-t79220.html acum dimineata si va voi verifica zilnic, daca mai vad injuraturi intre voi veti fi sanctionati aspru`. Respect ca sa primiti acelasi lucru !

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users