Daca o sa va mai mancati atata intre voi nu o sa ajungeti nicaieri,luati si va vedeti de treaba ! Respectul il primesti doar daca oferi, iar ce oferi aia primesti.
daca dai un ochi pe pub sunt deschise non stop minim 80 redirecte .
si crede ma ca nimeni nu se culca la 22:00 toti se culca dupa 00....
nu exagerez chiar deloc...vom vedea ca fara dropuri iar ajungem pe 2000 si red canci
si faza e ca nici atunci cand sunt trezi nu tin..se limiteaza doar la alea 24h sa nu depaseasca 1 min ca vine factura la curent cu 3 lei in plus.
Edited by FreeZe <3 CS16, 05 January 2012 - 02:41 PM.
sti eu pot sa tac din gura sa nu zic nimic , eu imi fac treaba nu mi se reproseaza nimic si ar putea sa ma doara in cot,dar cand vad ca altii sunt mai buni ca noi si mult mai departe ,pe mine ma deranjeaza , pt ca nici nu se da interesul ( la unii)
au trecut sarbatorile, si cred ca va trebui sa editam lista cu staff-ul nostru si am facut 3 modele de grade.(daca nu are deja 1234 sau afro ) http://imageshack.us...0/14352095.png/
Voi pleca momentan din localitate si nu ma voi putea ocupa de server in nici un fel, Afro sa va fie de ajutor..multumesc ! Nu uitati duminica la conferinta.
Care aveti numarul meu ma puteti suna daca e vreo problema. Salutare !
eu nu am inteles ce a zis adica a zis sa fac un set cu asta care o am la signature,dar care e faza cu stanga dreapta? sa pun coroana aia si stanga si dreapta?)