Jump to content

Photo

[Alcool] • Only STAFF

- - - - -

• Please log in to reply
1258 replies to this topic

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
  • Country: Country Flag

PS: Asta e si pentru cei ce au facut asta in trecut,in caz de ati observat ca nu va mai bag in seama:)

Eu chiar nu o sa intru in discutia asta, dar tin sa iti multumesc ddjj ca ma bagi mereu in seama si iti amintesti de mine, si chiar ma faci sa ma simt un superstar in stafful Alcool chiar si prin posturile astea ale tale cu subinteles. No shit :)). Auzi oleaca, daca tot te bati cu pumnul in piept ca " nu ne bagi in seama " fa-o cu adevarat, superficialule. Ca sa fii multumit, pe mine poti sa ma injuri cat vrei tu, ca stiu ca toate jignirile tale vor sa ma atace pe mine :)) dar inceteaza cu jignirile la adresa adminilor care " nu se ridica la nivelul asteptarilor tale", ok asule ? Bine. Thanks,again.

Va rog nu ma judecati pt postul asta.Din partea mea n-or sa mai fie certuri si o fac doar pentru server.Toate cele bune :*

Edited by abcdf, 02 January 2012 - 01:14 PM.

dDjj

dDjj

Ultras Member

• Membru
  • 357 posts
  • 5 topics
  • Joined 18-July 11
Auzi,inteleg ca te simti jignita,si atacata,dar chiar asa la sange ?:))

Credeam ca poti mai mult,sincer.

Si,ca sa stii,sunt genul de om care spune ce are de zis,si a doua zi ii trece,asa ca iti dedic o melodie :

:))

abcdf: Vaiiiiiiiiiiii mersi, esti un simpatic :))))))))))

dDjj : Stiu :>

1234 : =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Edited by 1234, 02 January 2012 - 10:43 PM.

Marius @ CS16

Marius @ CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 771 posts
  • 56 topics
  • Joined 21-June 11
Hai ma ce naiba va certati .. A gresit dd asta e .. Si la mine comenta dd asta .. dar am stat in banca mea .. ! Eu zic sa nu ne mai certam pe nimic .

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Am adaugat pluginuri noi : Mesajul de pe centru care scrie Alcool.Cs16.Ro si pluginul care poti transfera jucatori de la o echipa la alta,iar comenzile sunt : amx_t , amx_ct , amx_spec ..daca mai aveti idei sau orice ca sa schimbam monotonia de zi cu zi va astept aici sa spuneti.

Marius @ CS16

Marius @ CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 771 posts
  • 56 topics
  • Joined 21-June 11

Am adaugat pluginuri noi : Mesajul de pe centru care scrie Alcool.Cs16.Ro si pluginul care poti transfera jucatori de la o echipa la alta,iar comenzile sunt : amx_t , amx_ct , amx_spec ..daca mai aveti idei sau orice ca sa schimbam monotonia de zi cu zi va astept aici sa spuneti.

de la ce grad poti muta playeri ?

eXpLoSiOn^

eXpLoSiOn^

Fost Moderator

• Retired
  • 2172 posts
  • 113 topics
  • Joined 30-October 11
dupa cate stiu de la matol....poate a schimbat 1234 :))

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Am vazut acum pe subforumul IASI la discutii libere cereri design, adica fiecare user fidel al subforumului alcool sau admin sa faca o cerere de avatar,carte vizita etc..si ma voi ocupa eu cu explosion(daca vrea) si restul care doresc..astept pro contra
nota: fiecare semnatura sau avatar va avea obligatoriu ALCOOL.cs16.ro ca text

edit: mie unu mi se pare mult 30 de zile pana la urmatoare data cand sa faci cerere design, asa noi vom ajuta adminii sau playeri..care doresc.

Edited by FreeZe <3 CS16, 04 January 2012 - 02:33 AM.

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
contra avand in vedere ca deja exista Design Team pe forum. Daca fiecare subforum si-ar face sectiune de design, echipa generala ce ar mai face? :))

Edited by abcdf, 04 January 2012 - 09:26 AM.

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
stiu dar pe forumul gen sunt 15000 de useri si se face odata la 30 zile asa facem la 3 zile aici :))

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Daca esti tu asa amabil le faci asa frumos pe mess nu trebe sa mai facem aci topic :> . Intra pe mess :-w

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
Ganditi-va ca doar un sfert din playerii Alcool au cont pe forum, 3 sferturi ramasi au cont doar pt cereri unban, sau nu au deloc. Cei mai multi intra pe server 4fun, nu au si grija forumului.

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
offf...biinee :-<

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Daca iti bagi **** in ceva inseamna ca numai vrei sa joci nu ? Ok dorinta iti e indeplinita.
Apropo,esti liber sa iti gasesti alt server, aici numai joci..la revedere. mânzule.

Posted Image

EDIT: Ieri am luat dropuri cu afro, si vrem sa fiti mai activi seara si dimineata ( in special dimineata ) ! Multumim..si speram ca la urmatoarea plata sa contrbuiti si voi cu cat se poate.

Edited by 1234, 04 January 2012 - 01:31 PM.

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Nu pot sa imi dau seama ce are baiatu asta in cap...dar ma rog, poate ca e mai bine asa.
sper sa fie ultimu de genu asta.
ce dropuri ati luat? jucausii?

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Jucausii 70 de lei, 2000 de dropuri si isi fac treaba !

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
Au trecut sarbatorile si doar cativa admini sunt activi pe server. Cand e scoala sa nu avem pretentii, cand e vacanta iar sa nu , dar atunci cand? Serverul poate sa continue si cu 5 admini capabili, ca daca sunt 20 e tot degeaba.

plus de asta, m-am uitat azi in gametracker si suntem pe o pozitie cam naspa zic eu. poate cu ajutorul dropurilor ne vom mai ridica putin mai mult, dar asta depinde si de noi sa fim organizati .stim ca Alcool e unul dintre cele mai bune servere din comunitate. cum a zis si 1234, nu ar strica niste propuneri, niste idei din partea tuturor pentru server, pentru ca deja intervine rutina. mi-ar placea ca acum cat sunt dropuri, sa mai schimbam si hartile, sa mai bagam si altele noi, toata ziua numai clasic clasic clasic. dust2 se joaca odata la 5 mape, pentru ca nu mai apare in /harti . da extraordinar.

Edited by abcdf, 04 January 2012 - 02:19 PM.

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Ganditi-va la un playlist de melodii :D, am gasit o chestie smechera ! hai sa va aud ideile.

dDjj

dDjj

Ultras Member

• Membru
  • 357 posts
  • 5 topics
  • Joined 18-July 11

- asta e cu dedicatie chiar :))

http://www.youtube.com/watch?v=I28BmbWUGww&feature=BFa&list=LLSWU6hEBwBamk6uaDjws37A&lf=mh_lolz

http://www.youtube.com/watch?v=QsJB5EblgJI&feature=BFa&list=LLSWU6hEBwBamk6uaDjws37A&lf=mh_lolz - asta e pt mine :))

http://www.youtube.com/watch?v=OTqPLlVkuZg&feature=BFa&list=LLSWU6hEBwBamk6uaDjws37A&lf=mh_lolz - melodia servarului :> :))

http://www.youtube.com/watch?v=RP68_TafzgU&feature=BFa&list=LLSWU6hEBwBamk6uaDjws37A&lf=mh_lolz

http://www.youtube.com/watch?v=-jVQP1DNw2M&feature=bf_next&list=LLSWU6hEBwBamk6uaDjws37A&lf=mh_lolz

http://www.youtube.com/watch?v=rcDUPTmFiJQ&feature=related

Daca va plac va mai dau din colectia mea adunata si colectata de'a lungul timpului ( mai mult sau mai putin ) :)

@abcdf daca vroiam sa iti cer parerea iti ziceam,nu era vorba de tine,dar apreciez ca ai fost atenta :))

Edited by dDjj, 04 January 2012 - 05:26 PM.

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
de fapt nu. [ voiam sa adaug niste melodii pt playlist, dar m-am razgandit ] ce dracu' /:)

edit: eu chiar nu inteleg la ce p*la mea te tot bagi tu atata in seama. am scris pentru tine? nu. ma refeream la cu totul si cu totul altceva. hai sa-ti spun o chestie : nu te mai simti atat ca nu stau sa-ti port grija. am incercat sa fiu colega cu tine, dar daca nu se poate, schimbam foaia. te rog sa-ti vezi de treaba. mersi.

si rupemisar fix p*la de melodiile si dedicatiile tale. inceteaza cu suferintele astea. ignora-ma si punct

Edited by abcdf, 04 January 2012 - 07:50 PM.

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 posts
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
Dupa dj ar trebui sa adaugam si o sectiune de "fumatori" :))

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users