Jump to content

Photo

[Alcool] • Only STAFF

- - - - -

• Please log in to reply
1258 replies to this topic

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Iti gasesc eu imediat era pe undeva pe forum . Revin cu un edit .

Edit : Nu-l mai gasesc :)) . Sa iti explice 1234 , afro sau abc ca eu sigur explic prost sau de neinteles .

Edited by SlabutzuuL <3 CS16, 26 December 2011 - 09:14 AM.
...

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
  • Country: Country Flag
Va rog eu frumos datii remove lu B.u. am intrat acum pe sv si toti playeri au inceput sa strige la mine freeze freeze 'X' aim:|
da ala c eplm face ? nu face nimic :|
si cum a spus abcdf habar nu are de vot...se juca d2x2 si el da vot d2 inf si nuke exact hartile care au fost inainte...
i-am spus sa se uite pe unu, a zis ca pleca ca are treaba ....da cum ***** masii exact atunci avea treaba ?:-j

Edited by FreeZe <3 CS16, 26 December 2011 - 12:18 PM.

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
E ultima oara cand mai postez si ma rog de voi sa luati masuri cu un admin incompetent. Data viitoare o sa rezolv singura, ca eu nu vorbesc de pe jos. Si cu asta am incheiat tot.

edit: Si nici nu va scap de admini, vorba lu' 1234. Stai linistit coaie, pot sa fac diferenta intre un admin bun, si unul prost.

Edited by abcdf, 26 December 2011 - 12:24 PM.

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11

edit: Si nici nu va scap de admini, vorba lu' 1234.

Aceasta vorba am ziso in gluma, treaba ta ! B.U. primeste remove, am vrut sa ii dau dimineata dar am uitat. Stati linistiti ca orice imi ziceti eu tin minte,chiar daca rezolv acum sau peste 1 zi, multumesc va pupa 1234 :*

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Gta calmati-va . B.U. a primit remove totul s-a rezolvat . Nu trebuie sa va enervati pt un copil .

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11

am vrut dar am uitat.

Bun bravo. Iau exemplu de la tine pe viitor aceasta fraza. Ca daca exista multa durere in ****, o sa am grija sa fie si durere in *****. Have fun.

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Daca nu ii dadeati voi remove ii dadeam eu ban :))
vb lui Slabutzu, nu trebuie sa va certati pt b.u.
am mai spus si mai demult si spun si acum, formatia asta care suntem acum asa trebuie sa ramanem
nu cu toti rapanosi care iau admin doar pt rang:D
PS: bYa nu era magarul tavalit? nu avea cod?

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Pai nu a primit remove ? . Si asta e subiect inchis . :-j

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
Am primit pozele pe care i le facusem.Erau curate, dar atata timp cat el spune ca Magarul Tavalit e fratesu, nu avem ce face. Oricum sunt sigura ca minte, o sa se dea el de gol singur.

edit: tin minte ca avea numele magarul tavalit si a fost o discutie in chat, si apoi si-a schimbat numele in bya, gen " sunt bya " . Pacat ca nu facusem print, dar de unde sa stiu la ce se ajunge.

Edited by abcdf, 26 December 2011 - 12:57 PM.

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
WTF ! trebuie sa fim mult mai atenti pe adminii astia noi...unii chiar isi fac de cap :|

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Pai la degradari scrie altceva ... Macar sterge-ti acolo .

http://cs16.ro/forum...e-au-nick-a-etc

Unul din serverele CS16.RO a facut acest tutorial despre comenzile pe numele cu un singur caracter . Bravo lor .

Edited by SlabutzuuL <3 CS16, 26 December 2011 - 01:20 PM.

dDjj

dDjj

Ultras Member

• Membru
  • 357 posts
  • 5 topics
  • Joined 18-July 11
Frate..daca a gafato bagi pla'n el admin.Dai dracu remove si ai scapat de el,nu te mai fatai cu el atata.Mai si face pla mare pe server.Mariti si voi cerintele la cereri admin de la 30 la 50 de ore,si activitate minima odata la 3 zile,adica s anu vina unu care a jucat acum 3 luni ca vrea acu' admin,asa avand si posibilitatea sa ii monitorizam.

Scuze ca nu prea am intrat zilele astea,da' stiti cum e..cracaciun una alta..azi merg la botez.deci neauzim mai incolo :)

Sarbatori fericite in continuare,si atentie la prosti :)) Va doboara cu prostia lor :)

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 posts
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
Bya a primit inapoi adminul.

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Stiam modul asta de a da ban :P, o sa vorbesc cu Edu dupa terminarea sarbatorilor si restul ca sa rezolvam problema cu ~ si ` !

EDIT: Am adaugat slot pe ~ si ` ca sa numai poata intra ala sa ne terorizeze :D

Edited by 1234, 26 December 2011 - 05:09 PM.

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Bun asa, speram sa nu mai intre cu alte nickuri :P

ba da, fii sigur ca daca n`o sa`i mai mearga cu ~ si ` o sa intre cu alte nickuri gen Eu+Cod=Love. I-am dat ban de nu stiu cate ori, dar e insistent.

Edited by abcdf, 27 December 2011 - 10:12 AM.

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
abcdf si slabutzul au hotarat sa plece si le urez drum bun :*, serverul merge inainte cu sau fara voi iubireii mei dragi, iar tu slabule daca esti manz si te duci dupa iapa e treaba ta..iti lasi munca pentru ce ?..mai las parola la staff only pentru voi sa vad daca mai aveti ceva de zis, daca nu o schimb :*..va urez sa aveti 2 detinatori acolo unde va duceti mai buni ca mine si Afro si sa va asculte si sa va pupen fund ( pacat ca nu gasiti ) in fine vorba lunga saracia prostului, hai va pupa jean si spor.

dDjj

dDjj

Ultras Member

• Membru
  • 357 posts
  • 5 topics
  • Joined 18-July 11
Naspa...plecati ca niste fetite (abc chiar e fata) dar nah...Sincer nu va inteleg....Pana acum ziceati sa fim uniti si cacaturi din astea,acum fugiti la mama ca niste fetite de 3luni si 6 ani....E alegerea voastra si o respect,doar alegerea o respect,ca pentru mine nu mai sunteti decat niste ....... (las loc de interpretare) ;)

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
In primul rand vreau sa ma respectati, nu pentru ca sunt fata, ci pentru ca sunt abcdf si ma stiti de pe server si ati avut ocazia sa vorbiti cu mine mai mult de la amic la amica, si nu admin/owner,, si pentru ca am stat si v-am ascultat pe fiecare in parte atunci cand ati avut nevoie, pentru ca detinatorii erau ocupati.

In al doilea rand nu vreau sa fiu nimic nici pentru tine ddJJ, nici pentru 1234, nici pentru nimeni. Eu sunt eu, si atat. Nu am plecat din cauza serverului, forumului sau a altor admini. Am plecat din cauza lui 1234 si atat. Nu vreau sa dau explicatii si motive care nu isi au rostul.

Pe slabutzuul nu l-am obligat eu sa se retraga.

dD.

dD.

Advanced Member

• Membru
  • 135 posts
  • 10 topics
  • Joined 21-September 11
suparat , suparat sunt Doamne iara suparat mau tradat fratii si prietenii suparat foarte suparat mult venin este in jur multa minciuna iar se aduna norii iar furtuna :-j
Nu?

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Daca tu nu stii sa inveti sa apreciezi tot ce am incercat eu sa iti ofer ( @ viata reala si viata asta a jocului ) atunci inseamna ca esti o nerecunoascatoare la fel ca si slabutul care zice ca mereu nu ii fac avatare sau ca nu il ascult, mai oameni buni si nebuni, eu va ascult pe toti..sunteti 40 in staff admini playeri care eu cand deschid messul primesc 200 de buzzuri si toate chestiile si trebuie sa ii rezolv pe toti mai mult sau mai putin,si chiar nu ma intereseaza dece ai tu plecat tu abcdf si bine punctat ddjj acolo, fiti barbati ma ca tu slabule daca pleci cu dansa ce? o sa va gasiti server bla bla, sper sa va casatoriti, iar noi nu o sa plangem pentru voi ca plecati si nici nu aveam de gand, vreau sa va urez succes si voie buna. Stiu sunt prost dar asta e "nimeni nu e perfect" vorba ta ioana si stii tu mai bine la ce ma refer. Discutia asta nu isi mai are rostul totul are un inceput si totul are un sfarsit, doar sa tii minte ca atunci cand ai intrat pe Alcool nu stiai sa tii un mous in mana..iar cand te-ai ajuns la Owner te-ai dat mare si tare ca tu scoti admine si etc ..dece? pentru ca abuzai de grad ( eu cand fac ceva la server mai intai il intreb pe Afro pentru ca nu e serverul meu si atat, noi 2 incercam sa comunicam cu voi si sa facem o familie si sa nu fie totul monoton pentru ca mie nu imi place asa si am incercat sa facem si poze pe server, sa ne intalnim si in realitate si etc ( iar tu ioana ia si invata sa apreciezi ..nu vorbi de mine ca nu stiu sa apreciez pentru ca eu am facut cam tot ce se putea ptr tn, iar tu cand te-ai vazut mare ownerita ai inceput sa faci in stanga si in dreapta..nu ti-am zis nimic am crezut ca o sa iti dai seama ca la un moment dat trebuie sa te opresti din a mai fi sefa cuiva, pentru ca mai intai de atat noi eram mai sus )

Si sa va mai zic inca o chestie care sa fie pentru toti : Daca voi vreti sa ne ajutati,pe mine si pe Afro, va multumim din suflet cu tot ce putem si cu vorba si cu fapta doar ca trebuie sa aveti rabdare ok ? In rest cine nu vrea sa ne ajute sa plece si sa plece odata cu ei 2 pentru ca nu vreau sa imi para rau de un lucru de 2 ori pe saptamana..sper ca am fost cat de cat inteles in ceea ce am vrut sa zic..si stiti voi melodia aia " Da nu e nimic sunt consolat de mic " deci vom trece peste..chit ca am pierdut oameni de incredere :-?? Pleaca aia buni ? Vin altii si mai buni stati linistiti si nu va mai plangeti vai abcdf vai ioana, bla bla..***** ca oricare alta, la un moment dat toate isi dau arama pe fata si arata ca toate sunteti la fel !

Daca am greseli de orografie imi pare rau.

EDIT: Cand ti-am dat mai multa libertate la server ai inceput sa o arzi aiurea pe sefa :* ca sa intelegi la ce m.am referit.

Edited by 1234, 27 December 2011 - 04:06 PM.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users