In visele tale ai sa vezi PSD-ul la aia.
Eu vreau PSD .
Ai 24h .
Si crezi ca d-aia nu mai pot ca iau eu warn.Nu m-am abatut de la subiect si nici nu am postat de 2 ori consecutiv , deci nu vad niciun motiv sa iau warn.Daca nu prezinti psd`ul se considera posthunt si vei primi warn!
Aceasta postare a fost editata de Massacre: 19 September 2013 - 12:25 PM
Si crezi ca d-aia nu mai pot ca iau eu warn.Nu m-am abatut de la subiect si nici nu am postat de 2 ori consecutiv , deci nu vad niciun motiv sa iau warn.
Plus ca nu prezint psd la anonimi , doar daca sunt acuzat de rip si cred ca nu e cazul.
Vreau ambii sa-mi spuneti de ce vreti PSD.Oricum nu o sa-l postez in niciun caz.In cel mai rau caz voi face print.
Aveti noroc ca mi-au mai cerut fanuci psd si am de unde sa le iau , pentru ca pc mi s-a stricat.
Massacre, nu PSD fisier . Ci print . Eu nu ti-l cer pentru a vedea daca e facuta de tine . Pentru ca stiu ca esti bun si stiu ca tu nu ai face RIP . Vreau print PSD din cauza ca m-a deranjat reactia ta la ce a zis Cenzurat .
@Stai calm ca pui un watermark micut pe PSD sa fii sigur ca nu ti-l fura nimeni . Dar oricum nu are cine
.
Massacre, nu PSD fisier . Ci print . Eu nu ti-l cer pentru a vedea daca e facuta de tine . Pentru ca stiu ca esti bun si stiu ca tu nu ai face RIP . Vreau print PSD din cauza ca m-a deranjat reactia ta la ce a zis CenzuratExact print ... eu is pf la design sa nu crezi ca incerc sa-ti fur creatiile intreaba-l pe fusion ca eu ii sunt profesor
Imi pare rau , dar n-am cum sa mai postez PSD deoarece pc nu mai imi merge.Postez acum de pe laptop-ul altcuiva.
Andre! n-am mai postat pentru ca intr-un fel m-am lasat de PS , doar ocazional il mai deschid , pentru ca m-am apucat serios de alt program si vreau sa schimb partea pe cea muzicala.Dar se pare ca norocul nu tine cu mine , si nu pot sa mai fac nimic momentan , pana rezolv ceva cu aceasta panarama de pc.
EDIT : Te asteptam cu print la psd :-) .
Aceasta postare a fost editata de EaSy_wy: 19 September 2013 - 08:33 PM
Imi pare rau , dar n-am cum sa mai postez PSD deoarece pc nu mai imi merge.Postez acum de pe laptop-ul altcuiva.
Andre! n-am mai postat pentru ca intr-un fel m-am lasat de PS , doar ocazional il mai deschid , pentru ca m-am apucat serios de alt program si vreau sa schimb partea pe cea muzicala.Dar se pare ca norocul nu tine cu mine , si nu pot sa mai fac nimic momentan , pana rezolv ceva cu aceasta panarama de pc.
Astazi,aici astept PSD'ul !!!
Aceasta postare a fost editata de Jocky ;x: 10 October 2013 - 06:58 AM
Astazi,aici astept PSD'ul !!!
Cred ca nu stii sa citesti vere...Asteapta mult si bine ca nu mai am de unde sa ti le scot.Sunt foarte vechi , si s-au pierdut.
Daca voi lua ban putin imi pasa , pentru ca m-am lasat de PS intr-un fel.Oricum sunt destui pe aceasta cumunitate care ma stiu si stiu de ce sunt in stare.
PS: daca ma tot acuzi de RIP vino te rog si cu link-urile unde ai mai vazut aceste lucrari.
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi