Imi place stilul tau de lucru Good Job.

[Creatii] Massacre
Postat 28 January 2014 - 10:11 PM

In sfarsit am apucat sa o termin.
2 ore de munca , dar a meritat.
Multumesc lui: heraclas pentru ca mi-a oferit o sursa de inspiratie prin pack-ul lui cu PSD-uri.
Prin aceasta lucrare sper sa incep un nou stil de smudge.
Render: http://iceimg.com/aq...3h/woman-13.png
Imi place,singurul lucru care ti l-as putea reprosa: bulele alea nu le prea vad rostu (textura)
Postat 28 January 2014 - 10:32 PM

Era cam monotona lucrarea daca nu puneam faceam si acele bule.Si mai exact sa stii ca nu sunt bule.Am aplicat imaginea de 2 ori , pe prima am mutat-o mai la dreapta iar cea la cea de deasupra am sters acolo un vezi tu bulele.Mi s-a parut o idee ingenioasa si am zis sa o fac si eu.
Postat 31 January 2014 - 08:04 PM

Postat 02 February 2014 - 06:48 PM

Nu prea se potrivește textul, în rest nu văd ce n-ar putea să fie ok.
Postat 02 February 2014 - 08:08 PM

Mai lucreaza la text, cel mai greu este cu textul pe rendere.In rest imi place smudge-ul.
Postat 03 February 2014 - 03:41 PM

In sfarsit am apucat sa o termin.
2 ore de munca , dar a meritat.
Multumesc lui: heraclas pentru ca mi-a oferit o sursa de inspiratie prin pack-ul lui cu PSD-uri.
Prin aceasta lucrare sper sa incep un nou stil de smudge.
Render: http://iceimg.com/aq...3h/woman-13.png
Aceasta postare a fost editata de BONDOS: 03 February 2014 - 03:43 PM
Postat 03 February 2014 - 03:59 PM

http://heraclas.devi...-Pack-288372451
Este un pack de PSD-uri pe care l-am downloadat, creat de heraclas.
Lucrarea este facuta in intregime de mine.Doar ideea de smudge este aceeasi.
Uita-te atent ce scrie in descrierea la ce ti-am dat eu."LRO only".
A da si nu uita ce am scris in post.Uita-te mai atent si dupa sari cu gura, pentru ca sunteti facuti numai sa arati cu degetul si sa enervati oamenii.
See ya'.
Postat 03 February 2014 - 04:08 PM

Nu ma refeream la link, ma refeream la faptul ca am spus ca i-am multumit lui heraclas pentru pack-ul de PSD-uri.Deci era logic ca m-am inspirat dintr-un pack.Pack-urile sunt puse cu scop de a invata ceva, eu nu mi-am asumat lucrarea sau munca lui.Eu singur am creat acel smudge cu mana mea, deci nu vad nimic rau.O singura rextura am luat din aceea lucrare(acele bule) pentru ca nu gaseam nicaieri.
Sper ca te-am lamurit.
- BONDOS likes this
Postat 09 February 2014 - 10:59 PM

Postat 10 February 2014 - 10:28 AM

fain...bravo ti-a iesit destul de frumoasa semnatura mai ales smudge-ul k.w!
Postat 27 June 2014 - 01:13 AM

Dupa toate parerile tale pe care le vad in portofoliile celorlanti membrii,ma asteptam sa vad ceva "wow" in portofoliul tau.
Din potriva,nu m-a impresionat nimic,doar putin blurul
Semnaturile ,mi se par prea exagerate,prea mult accentul pus pe culori,mi se par pur si simplu oribile.
Mai ai de lucrat la smudge,pentru ca ,parerea mea,nu-ti iese deloc.
Insa asta e parerea mea,nu trebuie comentata,nici bagata in seama.
keep work.
Aceasta postare a fost editata de Bogdan@CS16: 27 June 2014 - 01:16 AM
Postat 27 June 2014 - 10:01 AM

Aceasta ti-a iesit superb , bravo se vede ca ai experienta in ps
MAi ai de lucrat la alegerea text-ului putin in rest e foarte bine
Postat 27 June 2014 - 09:25 PM

Dupa toate parerile tale pe care le vad in portofoliile celorlanti membrii,ma asteptam sa vad ceva "wow" in portofoliul tau.
Din potriva,nu m-a impresionat nimic,doar putin blurul
Semnaturile ,mi se par prea exagerate,prea mult accentul pus pe culori,mi se par pur si simplu oribile.
Mai ai de lucrat la smudge,pentru ca ,parerea mea,nu-ti iese deloc.
Insa asta e parerea mea,nu trebuie comentata,nici bagata in seama.
keep work.
1 la mana: Tu ai venit pe aici doar ca sa ma enervezi pe mine ca ma tot bag pe la altii pe la portofolii. Frate eu ma bag ca sa ajut pentru ca deja e frustrant si ma dor ochii cand vad toate epavele astea de lucrari. Incerc sa ajut.
2 la mana: Nu stiu de ce mai comentezi pe aici, scrie la profilul meu ca nu mai practic gfx designul.
3 la mana: Nu te stiu, nu iti stiu lucrarile, nu stiu cum lucrezi, banuiesc ca nu ai o treaba cu design-ul si ai ajuns sa imi comentezi mie lucrarile? Frate una e sa stii si sa comentezi si alta e sa nu stii si sa te bagi aiurea in discutii.
Uita-te si tu pe deviantart ca am cateva lucrari alese pentru niste competitii la care participa designeri experimentati. Daca imi zici mie ca lucrarile mele sunt oribile atunci acei designeri inseamna sunt amatori.
http://artizy.devian...mudge-439724103
Nu mai comentati aiurea daca nu stiti fratilor.
Daca te crezi atat de bun, te astept oricand cu un fight. De dragul vremurilor bune am sa accept si am sa iti arat cam de ce sunt in stare chiar si dupa 6 luni de inactivitate in PS.
- 22n, Marceline, xDarkBlue and 2 others like this
Postat 22 July 2014 - 11:07 AM

Ce nu inteleg eu , daca tot numai "practici gfx designul" (zici ca ar fi sport national ) dc nu ai cerut tc la acest topic , daca imi zici ca astepti pareri iti voi spune ca nu au rost sfaturile / criticile ptr ca astea le primesti sa iti schimbi stilul sau sa il imbunatatesti dar cand tu te-ai lasat dc il mai tii deschis ?
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi