[Creatii] Massacre
Started By
Moxu.
, Feb 22 2013 08:07 PM
Postat 03 July 2013 - 02:29 PM

Mna ma... Ce`s cu lucrarile astea? Tu te compari cu Freezmy ma? Atunci nu mai comenta frate
ON: Mai lucreaza
Ce ma ? aici e loc de cearta aici este loc pentru sfaturi nu sa ii zici ca se compara cu x .. sau cu y Ce naiba ma !
@ON : Bravo imi place cum ai axat textul ! Felicitari !
Postat 04 July 2013 - 07:49 PM

Ti-A fost editat postul.Si ca sa stii de acum inainte verbul a sti la persoana a doua singular se scrie cu 2 de i.
Si inceteaza cu off topicul , du-te si mai lauda-l putin pe freezmy la portofoliul lui.
Daca mai comentezi pe aici o sa vorbesc sa ti se dea ban la aceasta sectiune.Nu-ti place cum lucrez la revedere nene nu mai ai ce cauta pe aici.
Si inceteaza cu off topicul , du-te si mai lauda-l putin pe freezmy la portofoliul lui.
Daca mai comentezi pe aici o sa vorbesc sa ti se dea ban la aceasta sectiune.Nu-ti place cum lucrez la revedere nene nu mai ai ce cauta pe aici.
Postat 07 August 2013 - 12:40 PM

Ceva asemanator gasesti aici: http://www.youtube.c...h?v=xM8Jg3oqSgo
Se gasesc destule tutoriale pe youtube , treaba e doar sa te intereseze foarte mult sa faci ceva.
- Antoniiia. and Fusion. like this
Postat 18 September 2013 - 09:31 PM

vad ca le ai tovarasu
ai grija la sursele de lumina cum le concetrezi si unde le concetrezi , in rest compozitie ai , culori ai , integrare buna , vad ca ai si smudge
poate facem si un collab , daca vrei da-mi pm
Aceasta postare a fost editata de CaineGFX: 19 September 2013 - 08:01 AM
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi