Numele Dvs:junKtw
Numele adminului reclamat:Alexandru
Data/Ora (cat se poate de exact) :19:17
Motiv :Injurii
Dovada (Se accepta doar Print la consola): http://imageshack.us...laeSzOvR3qfU48o

MODEL MARIRI/DEGRADARI...
Posted 17 October 2013 - 06:17 PM

Posted 17 October 2013 - 06:18 PM

Numele Dvs:junKtw
Numele adminului reclamat:Alexandru
Data/Ora (cat se poate de exact) :19:17
Motiv :Injurii
Dovada (Se accepta doar Print la consola): http://imageshack.us...laeSzOvR3qfU48o
Posted 17 October 2013 - 06:34 PM

Posted 17 October 2013 - 08:57 PM

Posted 17 October 2013 - 10:22 PM

Posted 17 October 2013 - 10:23 PM

Posted 17 October 2013 - 10:23 PM

Posted 18 October 2013 - 01:21 AM

Mai concret... Propun ca in momentul in care este postata o cerere "abuz admin" , unul dintte admini, de preferat responsabil cu asta, sa creeze un topic nou cu acel abuz, iar acel abuz sa se DISCUTE AICI! Urmand apoi postarea STRICTA a voturilor in topicul original!
Pentru cine nu a inteles... Cand e postat un abuz admin, cineva face un topic in Staff Only unde se va discuta despre abuz! In topicul original, care il vede toata lumea, postam doar deciziile personale!
Aceasta propunere va ajuta in primul rand la mentinerea "linistii"! Nu se va mai certa nimeni in ochii lumii si nu se va mai arata nimeni cu degetul (cazul lui Alexandru de azi)!
Indicat ar fii ca cineva sa se ocupe de crearea acestor topice, ca restul sa decida. Asteptam parerile voastre! Daca aceasta propunere va fii acceptata, vom discuta ulterior detaliile!
Multumesc si Respect!
- The WOLVERINE, Xia.Alecsia and CONSTANGELES like this
Posted 18 October 2013 - 07:27 AM

Acest lucru va fi valabil numai daca un admin face abuz asupra altui admin ! De regula playerii simpli nu au acces la acasta categorie, iar cei care au deschis topicul au dreptul sa stie si de ce se decide ceea ce se va decide ! In cazul adminilor, SPALAM RUFELE MURDARE IN FAMILIE, adica aici !!! Mi se pare normal sa nu ne mai facem de ras in public !
Posted 18 October 2013 - 07:56 AM

Incerc sa ma pun in situatia unui player care a facut o reclamatie de abuz admin, pai cred ca as vrea si eu sa stiu mersul lucrurilor, sa vad unde am gresit sau daca am avut dreptate in a face reclamatie. Asadar mi se pare corect fata de cei care fac reclamatia sa vada si ei daca sunt luati in seama de detinatori, daca se ia vreo masura, sau daca e cazul sa isi vada de drum cu tot cu reclamatia lor. Ideal ar fi ca adminii nostri sa aiba respect unii fata de altii si sa inceteze balacareala in vazul tuturor si atunci cu siguranta nu vom mai avea jigniri si balci ieftin la vedere.
Posted 18 October 2013 - 08:55 AM

Deci in cazul abuzului unui admin pe alt admin trebuile se vor rezolva AICI! Cine se ocupa de acest lucru?

Posted 18 October 2013 - 02:11 PM

Posted 18 October 2013 - 07:27 PM

Posted 19 October 2013 - 07:24 AM

Propun sa se bage pluginuri noi pe server + niste avantaje la admini precum: bulet damege , la playeri sa se bage pluginul anti camp cum este de exemplu double jump sa aiba mai multe avantaje si adminii , si pentru toata lumea sau doar pentru admini gen un plugin , ca atunci cand dai hs , pui bomba si alte chestii sa primesti bani
Gen un plugin VIP !
Edited by Crissw, 19 October 2013 - 07:24 AM.
Posted 19 October 2013 - 07:43 AM

Nu stiu ce sa zic ,ar deveni prea dezechilibrat jocul daca ar fi avantajati doar adminii !
Sunt Prontra!
Posted 19 October 2013 - 12:39 PM

Posted 19 October 2013 - 12:44 PM

Numele Dvs: DOC !
Numele adminului reclamat: WOLVERINA
Data/Ora (cat se poate de exact) : 13:33
Motiv : Pika sau destroy fara motiv
Dovada (Se accepta doar Print la consola): http://www.fileshare.ro/e29933001 (asta e momentul banului)
Posted 19 October 2013 - 03:37 PM

Hai sa te lamuresc eu cum stau lucrurile..pe acest server se intra ca sa se joace..nu ca sa comentezi la toti adminii...ai primit gag, ai primit kick...ai luat ban 120 min si ca un mare smecheras ce te crezi tu ai intrat din nou probabil cu un alt ip. Categoric ca ti-ai cam batut joc de toti adminii de acolo cu comportamentul tau si ca atare pika se pare ca a fost singura rezolvare...probabil de moment. Dar daca mai intri si o vei face tot cu gura mare...primesti exact acelasi tratament. Pricepusi BRE???
- nap, ghost@war and Xia.Alecsia like this
Posted 19 October 2013 - 03:46 PM

Din partea mea ai ban permanent ! Si iti jur ca eu cum te prins pe server, cum te ard...indiferent daca iti schimbi numele sau nu, identitatea iti ramane aceeasi, asa ca te invit pe server cand vrea muschiul tau !
Eram langa sotia mea cand se ruga de tine sa taci si sa iti vezi de-ale tale! Si acum intri si faci Reclamatie? )))))))))))))))))))))) Ai tupeu nu gluma!!!
REGULAMENTUL ESTE SI PENTRU TINE, SA STII !
- ghost@war likes this
Posted 19 October 2013 - 04:02 PM

deja suntem in avantaj cu x2 jump nush ce sa zic...dar ideea cu bulet dmg mi se pare ok pt toata lumea
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users